“INTELIGNTNE žene teže pronalaze ljubav – prema STATISTICI”: Pet razloga ZAŠTO…

Inteligencija, samosvijest i snalažljivost su divne osobine – tu nema rasprave.

Međutim, za neke one imaju zastrašujuć učinak. To je i razlog zašto je inteligentnim i nezavisnim ženama teže pronaći ljubav. Da li ste pametni i obrazovani, i kada se pogledate u ogledalo vidite jaku osobu koja zna šta hoće? A ipak ste i dalje slobodni?

Jednostavno ne nalazite pravu vezu i nemate sreće u ljubavi? Evo pet razloga zašto možda imate problema s pronalaženjem partnera:

Previše analizirate! Pronalaženje dugogodišnjeg partnera nije nešto u čemu uspijete u jednom danu. Za to je potrebno mnogo više, a inteligentni ljudi su svjesni te činjenice.

Često analiziraju svaki spoj i prvo traže negativnosti kod svojih partnera, na osnovu čega ih rangiraju. Nije ni čudo da kada druga osoba to primijeti, to ih uplaši. Ko bi želio da bude konstantno ocjenjivan ili upoređivan?

Inteligentne žene zanimaju dobra budućnost, stabilnost, prosperitet i uspjeh – one ne pristaju na manje. Znate da je bolje biti sam nego sa pogrešnim partnerom!

Pametne žene nemaju problema da dio svog života provedu same. Ako se pravi ne nazire, to je za njih bolje rješenje nego da provode vrijeme sa pogrešnim partnerom.

Problem je u tome što se često previše naviknu na samostalan život pa im kasnije postaje problem da žive sa drugom osobom.

Svjesni ste da se sve veze mogu lako okončati. Pametne žene nemaju pretjerani strah od usamljenosti, napuštenosti i ljubavnog neuspjeha.

One znaju da se svaka veza može lako okončati i zbog toga nisu slijepe kraj očiju i ne doživljavaju svoju vezu kao one romanse iz crtaća i romantičnih filmova, prenosi infopult.

error: Sadržaj je zaštićen !!