INDIJSKI HOROSKOP ZA 2023: “Ko će “plivati” u NOVCU – a ko će riješiti sve probleme i uživati u LJUBAVI”…

Saznajte šta vašem znaku predviđa indijski godišnji horoskop za 2023. godinu.

U indijskom horoskopu glavni fokus je na položaj Meseca u natalnoj karti, a kako bi se tumačila verovatnoća određenih događaja, posmatra se položaj planete Jupiter. Jupiter je jedina planeta koja menja svoj znak jednom godišnje, a u 2023. to će se dogoditi tokom proleća, od aprila.

U vedskoj (indijskoj) astrologiji godišnji horoskop se određuje od početka vladavine Ovna, znači od 22. aprila – a ne od janura.

Ovan je početak, prvi znak horoskopa, a kada Sunce uđe u Ovna počinje nova astrološka godina. Saznajte šta vašem znaku predviđa indijskai godišnji horoskop za 2023. godinu:

OVAN: Do 21. aprila, tranzit Jupitera kroz 12. polje je period unutrašnjeg rada na sebi, sklonosti ka samoći. Odjednom se može javiti želja da se bavite svojom duhovnošću i tehnikama opuštanja, tragate za unutrašnjimm mirom.

Period se vezuje i za selidbu. Budite oprezni sa investicijama – postoji rizik od gubitka. Takođe se mogu osetiti slabost i nedostatak fizičke snage.

Od 22. aprila 2023. tranzit se kreće kroz 1 kuću – Ovan će se osećati sigurnim u sebe i svoje sposobnosti, u ovom trenutku će se otvoriti nove mogućnosti, ali morate se čuvati preteranog ispoljavanja ega.

Počinje nova faza u životu, tako da može postojati izvesna neizvesnost o tome šta tačno želite. Povoljna će biti želja da se zapišu ciljevi i postignuća za narednih 12 godina. Ovo je odličan period za one čije su aktivnosti vezane za nastavu. Potrudite se da izbalansirate ishranu.

BIK: Do 22. aprila 2023. godine, tranzit Jupitera kroz 11. polje je divan period koji se vezuje za pokretanje novog posla, novih profitabilnih projekata, sticanje željenih stvari i upoznavanje uticajnih i poznatih ljudi. Ovo vreme karakteriše i povećanje bogatstva, štednja, uspešno ulaganje novca.

Od 22. aprila 2023. godine tranzit kroz 12. polje je period kada ćete putovati i raditi na sebi. do kraja godine mogući su nepredviđeni troškovi, pa napravite dobar plan kada je reč o budžetu.

BLIZANCI: Do 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 10. polje utiče na sferu karijere, radne aktivnosti i podstiče vas da se fokusirate na sebe.

S jedne strane, dolazi dobar period za razvoj karijere, poboljšanje društvenog statusa, ali uz to mogu postojati i prepreke zbog kojih vam može biti dosadno i rutinski na poslu.

Od 22. aprila 2023. godine, tranzit Jupitera kroz 11. polje je povoljan trenutak da pronađete i proširite krug poznanstava koja će vam pomoći u daljem rastu i razvoju.

Možete aktivno učestvovati u kolektivnim i društvenim aktivnostima, dolazi dobar period za druženje i timsi rad. Veća je verovatnoća da ćete moći da kupite stvari koje ste dugo želeli.

RAK: Do 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 9. polje je uglavnom veoma povoljan period. Odnosi sa ocem, učiteljem ili mentorom će se poboljšati ako je bilo poteškoća.

Možete bezbedno planirati putovanja u inostranstvo,. Ako ste dugo planirali da se preselite da živite u inostranstvu, onda je ovaj period veoma povoljan za selidbu.

Od 22. aprila 2023. godine, tranzit Jupitera kroz 10. polje je povoljno vreme za razvoj kreativnosti, otkrivanje svojih talenata i sposobnosti. Možete početi da preduzimate korake da svoj hobi ili strast pretvorite u dodatni izvor prihoda i dalje razvijate svoje poslovanje.

LAV: Do 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 8. polje je period unutrašnjih kriza, preispitivanja. Ovo je povoljan period i za rešavanje nekih finansijskih pitanja.

Od 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 9. polje – tokom ovog perioda dolazi do umerenog povećanja finansijske situacije, ali može doći do finansijskih poteškoća sa kojima će se Lavovi nositi.

Putovanje u inostranstvo radi sticanja obrazovanja je povoljno, ali i duga putovanja, jer se sada može pokazati interesovanje za upoznavanje nove kulture, novih ljudi.

DJEVICA: Do 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 7. polje – očekujte proširenje partnerstava, u tom periodu je moguća obećavajuća saradnja sa stranim kompanijama. Takođe, savršeno je vreme za venčanje. Bilo kakve vrste ugovora i sporazuma biće veoma uspešni.

Od 22. aprila 2023. godine, tranzit Jupitera kroz 8. polje je period u kome postoji mnogo mogućnosti za sticanje prihoda. Ipak, treba biti izuzetno oprezan i odustati od rizikovanja.

VAGA: Do 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 6. polje – očekuju vas promene na profesionalnom planu, pa čak i promena posla.

Dobar period za zatvaranje dugova, a ne preporučuju se nova zaduživanja. Pažljivo postupajte prema svom zdravlju: u ovoj oblasti možda sve nije tako glatko. Obratite pažnju na ishranu i više se odmarajte.

Od 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 7. polje je dobro vreme za poslovna partnerstva i širenje kontakata. Sve ovo može uticati na potpuno različite oblasti: dobročinstvo, početak ozbiljne veze, brak, uspešno rešavanje pravnih pitanja.

ŠKORPIJA: Do 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 5. polje – u ovom periodu vaša kreativnost će biti na vrhuncu. Nemojte se plašiti da ulazite u nove romantične veze, kao i da učestvujete u investicijama. Radosni događaji će biti povezani i sa decom i porodicom.

Od 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 6. polje je primetno pogoršanje klime u radnom timu, usled čega će na poslu biti mnogo anksioznosti: mnogi sukobi i sporovi će se pogoršati, posebno ako zauzimate lidersku poziciju. Posebnu pažnju treba posvetiti svom zdravlju, jačanju imuniteta i promeni nezdravih navika.

STRIJELAC: Do 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 4. polje – spremite se da poboljšate uslove života ili promenite nešto u svom domu. Pokušajte da izbegnete svaki spor u odnosu sa porodicom.

Od 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 5. polje – u ovom trenutku ne bi trebalo da ulažete u dugoročne projekte, jer rezultat neće biti ono što ste očekivali.

Ali dobitak na lutriji je sasvim moguć. Pokušajte da razvijete svoju kreativnost i budite spremni na poteškoće u komunikaciji sa decom i njihovom vaspitanju.

JARAC: Do 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 3. polje je segment kada su smetnje na radu više nego moguće. Rizikujete da napravite pogrešan izbor, ali u isto vreme oni koji su povezani sa pisanjem ili zanatom ulaze u dobar period.

Od 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 4. polje – sada postoji velika verovatnoća promene prebivališta, preseljenja. Ovaj potez takođe može biti povezan sa obukom ili ponudom bolje plaćenog posla. U odnosima sa voljenim osobama pokušajte da imate razumevanja, ali isto to očekujte i od njih.

VODOLIJA: Do 22. aprila 2023. godine tranzit Jupitera kroz 2. polje nije daleko povećanje bogatstva, kao i dobre finansijske mogućnosti.

Došlo je povoljno vreme za izgradnju toplih odnosa sa porodicom. Što se tiče samorazvoja, možda ćete dobiti dobro obrazovanje i poboljšati svoje navike u ishrani.

Od 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 3. polje – nemojte se iznenaditi ako možda dođe do „smetnji“ na poslu. Sada postoji mogućnost da napravite pogrešan izbor, pa pažljivo donosite odluke.

RIBE: Do 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 1 kuću – u ovom trenutku morate obratiti posebnu pažnju na svoje zdravlje.

Pošto je Jupiter planeta ekspanzije, a 1. polje naše telo, moguće je povećanje telesne težine, pa pazite šta jedete.

Zbog toga je važno voditi ispravan način života, baviti se sportom. Stabilnost dolazi u poslu, malo je verovatno da će nagle promene uticati na vas. Materijalno stanje će ostati umereno.

Od 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 2. polje – uspeh i sreća mogući su zahvaljujući proučavanju savremenih tehnologija, fizike, hemije; otkrivanje novih znanja, novih zakona, novih istraživanja i razvoja. Generalno, period se može nazvati povoljnim za obrazovanje. Takođe je vreme za finansijski rast i povećanje prihoda.

Izvor: Najžena, prenosi: Prva.

error: Sadržaj je zaštićen !!