“IMAJU osobine kojima mogu da osvoje SVIJET” – Najljepše žene HOROSKOPA…

Lepota je sigurno mnogo više od fizičkog izgleda. To je “ono nešto” što dolazi iznutra.. Ako je verovati horoskopu – u 3 znaka se rađaju najlepše žene.

Lav – Najzanimljiviji horoskopski znak: Možemo reći da Lav vlada srcem. Njihova osećanja su najčešće iskrena, jer oni kad vole, stvarno vole.

Žene rođenje u ovom znaku najčešće krasi bujno poprsje, pa ne čudi što je upravo to ono što muškarci prvo primete na njima. One zbog toga imaju visok nivo samopouzdanja. Lavice jednostavno znaju da uživaju u ljubavi.

Ribe – Najlepši horoskopski znak: Žene rođene u znaku Riba, smatraju se najlepšim kako zbog svoje kreativnosti, tako i zbog saosećanja koje imaju prema drugim ljudima.

Kada je fizički izgled u pitanju Ribama bi mnogi mogli da pozavide na savršenim stopalima i pristima. Takođe, jedan od njihovih glavnih aduta su lepe oči.

Devica – Najšarmantniji horoskopski znak: Najjače oružje svake Device su reči i smisao za humor. One mogu da vas očaraju u samo nekoliko rečenica.

Žene rođene u ovom horoskopskom znaku najčešće imaju izvajano telo, plene svojim uskim strukom i naglašenim bokovima. Ukoliko vam na plaži „zapadne za oko“ neka lepa i zgodna devojka, velika je verovatnoća da je to upravo Devica.

Izvor: Miss7, prenosi: Prva.

error: Sadržaj je zaštićen !!