IDEALNA KOMBINACIJA: “12 najljepših parova u HOROSKOPU”…

Pogledajmo šta zvijezde imaju da kažu. Ovde je opisana saradnja dvanaest astroloških znakova koji čine najbolje parove.

OVAN I VODOLIJA: Ova dva znaka obećavaju avanturu. Ovan i Vodolija su poznati po avanturističkom duhu, a zajedno stvaraju izuzetno uzbudljiv odnos. Uvek su spremni za akciju, vrlo su otvoreni.

BIK I RAK: Bik i Rak u potpunosti razumeju jedan drugog. Ova dva horoskopska znaka su snažno povezani, kako na fizičkom tako i na emocionalnom nivou. Razumevanje im pomaže u izgradnji iznenađujuće povezanosti, koja je sve čvršća kako odnos raste.

BLIZANCI I VODOLIJA: Ovaj par je vrlo različit od ostalih parova. Oni osećaju neverovatnu povezanost na mentalnom i emocionalnom nivou, zbog čega im se već u početku veze čini kao da se znaju godinama.

RAK I ŠKORPIJA: Ova dva vodena znaka imaju duboku kosmičku vezu. Odlično funkcionišu u svim situacijama. Ponosni su jedan na drugoga zbog toga što se tako dobro poznaju i odnos im zbog toga s vremenom postaje sve jači i jači. To omogućuje njihovoj vezi da postane neuništiva sila.

LAV I STRIJELAC: Ova dva znaka imaju vrlo strastven odnos. Oboje uživaju u životu i ljubavi. Jedan drugom su snažna potpora i inspiracija do kraja. Ovi vatreni znakovi su par na koji se treba ugledati.

DJEVICA I BIK: Ova dva znaka se odlično slažu. Oboje su zemljani znakovi koji imaju tendenciju da se oblikuju zajedno poput gline.Oni uživaju da žive s ležernim stavom, što odnos čini vrlo mirnim.

VAGA I BLIZANCI: Veza između ova dva znaka zasniva se na vrlo snažnoj intelektualnoj povezanosti. Oni ne koriste samo svoja tela za komunikaciju, njihovi umovi su sinhronizovani za viši nivo ljubavi i emocija.

ŠKORPIJA I RAK: intenzitet u vezi može biti prevelik, ali ne i kada su u pitanju ova dva znaka. Vodeni znakovi imaju snažne emocije, što ova dva znaka čini još kompatibilnijima.

STRIJELAC I OVAN: Ova dva znaka se hrane zajedničkom strašću.Vrlo su odani partneri pa su jedan drugome najveća podrška.

Ovi znakovi su sazdani od vatre, između njih postoji velika strast, što ih čini eksplozivnim parom. Energija između njih stvara snažan odnos. Oni su divlji i entuzijastični zbog čega ljudi vole da budu u njihovom društvu.

JARAC I BIK: Ova dva znaka međusobno se snažno privlače. Zbog toga uvek razmišljaju i sanjare o beskrajnoj ljubavi. Veza koju dele je neverovatna. Osećaju veliko divljenje jedno prema drugom, pa imaju veliki stepen poštovanja u vezi. Oni su prava definicija srodnih duša.

VODOLIJA I BLIZANCI: Ovaj par ima neverovatnu psihološku vezu i ona s vremenom postaje sve dublja i dublja.

Najbolja stvar u tom odnosu je gotovo telepatski način komuniciranja, čini se kao da si čitaju misli i kao da uvek znaju šta će druga osoba reći. Ovaj odnos je gotovo mističan i to niko drugi ne može da razume.

RIBE I ŠKORPIJA: Ovo je vrlo intuitivan par. Snažno su povezani na intelektualnom nivou, ali takođe žele da razumeju i u potpunosti upoznaju dušu svog partnera.

Oni moraju da znaju svaku sitnicu jedni o drugima. Oni osećaju neverovatno međusobno poštovanje, strast im dostiže zvezde i nikada ne zaboravljaju romantiku.

cicimici.com

error: Sadržaj je zaštićen !!