HOROSKOPSKI znakovi sa kojima je bolje ne ulaziti u VEZU – Najgori “ljubavnici”…

Određeni horoskopski znakovi se smatraju lošim “ljubavnicima” iz nekih određenih razloga. Dok neki žare i pale u ljubavi, pojedini znakovi mogu se pohvaliti svim samo ne ljubavnim umećem.

I dok se za Ribe odavno govori da ne blistaju u ljubavi i krevetu, jedan znak je pravo iznenađenje. Da li ste i vi jedan od njih?

LAV: Iako nije posebno loša u krevetu, osoba rođena u znaku Lava opsednuta je sobom i ponekad je potrebno podsetiti je da je s njom u krevetu još neko. Kada je u pitanju ljubav i djeljenje emocije Lav je poprilično sebičan i gleda samo na svoju korist.

BIK: Bikovi su nezasiti u krevetu. Oni su jedni od onih kojima je bitno samo njihovo zadovoljstvo bez da se zapitaju šta bi drugi željeli.

Sve dok je njima dobro oni su zahvalni, zato se od njih ne može mnogo očekivati kada je u pitanju ljubav. Nekad znaju da budu vrlo naporni, a često im nije bitna tehnika jer je njihov cilj samo da oni dođu do vrhunca.

OVAN: Osoba rođena u znaku Ovna može postati i nasilna ako nije emotivno zadovoljena. Ne mari previše za zadovoljstvo druge osobe i prilično je lenja.

STRIJELAC: Strelci će vas na početku iznenaditi svojim perverznim umom, pa ćete pomisliti kako su sigurno dobri u krevetu. Međutim, Strelcu partner nije ni blizu zanimljiv kao erotična pomagala.

Nemojte se iznenaditi kad vam ponudi nešto što će vas šokirati. Zbog toga bi vrlo verovatno mogao da zaboravi na vas usred samog ljubavnog “čina”.

RIBE: Ribe često žive kao hipici. Njihova lenjost se najčešće ogleda u lošoj higijeni, pa ako vam je partner Riba, pazite da se ne šokirate kad počne da se svlači.

zena.blic.

error: Sadržaj je zaštićen !!