HOROSKOPSKI znakovi koji su kao “ULJE I VODA”: “Nikako se ne podnose – a jedna kombinacija je ubjedljivo NAJGORA”…

Neki horoskopski znaci su toliko različiti da skoro ne postoji šansa da razgovaraju bez netrpeljivosti – otkrijte o kojim znacima je reč:

Blizanci i Blizanci: Dva puta po dve slične ličnosti stalno su na ivici konflikta. Kada imate dva Blizanca, imate dve moguće situacije – doživotne najbolje prijatelje ili neprijatelje. Kada su Blizanci u pitanju – nema sive zone.

Škorpija i Vodolija: Radi se o dve potpuno suprotne ličnosti – različitih shvatanja i želja.

Ovakav spoj može se češće suočavati sa brojnim poteškoćama u slaganju koje mogu dolaziti do izražaja usled različitih interesovanja, razmišljanja, stavova, želja i potreba. Vodolije su toliko opuštene, otvorene i hirovite da to izluđuje Škorpije.

Vaga i Ovan: Iako Vage nisu slobodne kao Vodolije, obično bezbrižno drže “glavu u oblacima”. U njihovom svetu je sve lepo i ravnoteža je ključna.

Jedini znak sa kojim Vaga može doći u sukob je Ovan. Sukob ličnosti – vatreni znak koji želi da održi mir protiv tvrdoglavog znaka koji je uvek u pravu, je praktično rat svetskih razmera.

Lav i Bik: Lav i Bik bi mogli da budu odličan par jer se suprotnosti privlače, ali njima je teško da sklope prijateljstvo. Potreba Lavova da bude lojalan je u suprotnosti sa potrebom Bika da učini sve što može kako bi dobio ono što želi.

Rak i Ribe: I Ribe i Rakovi su veoma osetljivi tako da je logično da budu dobri prijatelji, ali to nije istina i nije primenljivo u praksi. Iako su oba znaka emotivna, svoje emocije pokazuju na drugačiji način i nikako ne mogu da pronađu zajednički jezik.

Ovan i Ovan: Gora kombinacija od dva Blizanca su dva Ovna. Kada su oboje tvrdoglavi u odnosu i ne žele da odsutpe od svojih stavova – to je uvod u kuršluš.

Piše: 24Sedam, prenosi: Prva

error: Sadržaj je zaštićen !!