HOROSKOPSKI znakovi i problemi u VEZI: “Ovan voli da bude SAM; Blizancima sve brzo DOSADI; Škorpije imaju previše TAJNI”…

Svaki par prolazi kroz neke uspone i padove u vezi, a ovo su najčešći problemi u vezama u koje možete da upadnete na osnovu vašeg horoskopskog znaka.

Astrologija ne govori o svemu, ali govori o snagama i slabostima vašeg horoskopskog znaka. To može da vam pomogne da predvidite i sprečite moguće izazove koji bi mogli da utiču na vaš odnos.

Ako ne želite da pokvarite odnos s partnerom, pripazite na mane vašeg horoskopskog znaka koje mogu da vas dovedu u problem.

OVAN: Kao Ovan žudite za nezavisnošću, ali vaša stalna potreba da budete sami može dugoročno da predstavlja problem u vezi. Pokušajte da razmišljate iz perspektive vašeg partnera kako biste vi reagovali na tako nešto u vezi.

BIK: Bikovi su mirni, ali mogu da budu i tvrdoglavi. Iako im to može doneti ostanak u vezi isto tako može im i otežati ako dođe do nekih promena. Pokušajte malo da se opustite.

BLIZANCI: Blizancima sve lako dosadi i imaju problem s predanošću, što može da stvori probleme u dugoročnim vezama. Takođe, vole da se povezuju s novim ljudima, što samo po sebi nije problem, ali može da bude ako ste u dugoročnoj vezi.

RAK: Rak žudi za sigurnošću i emocionalnom stabilnošću u vezi. Mogu da se ponašaju previše zaštitnički. U redu je biti takav, ali možda bi trebalo da se ponašate malo manje zaštitnički. Pokušajte da ne budete previše “zalepljeni”.

LAV: Odani su do onog trenutka dok im to ne predstavlja nikakvu štetu. Ne razumeju kada je vreme za prekid veze koja ionako nema budućnost.

DJEVICA: Device su praktične i mogu da budu preterano analitične, što je dobro za posao, ali nije najbolje za vezu. Pokušavaju da analiziraju svaku situaciju i to isto mogu da rade i osobi koju vole.

VAGA: Vage vole da daju vremena drugima koliko god mogu. Iako je dobro biti prijateljski raspoložen, to može negativno da utiče na vezu.

ŠKORPIJA: Škorpije imaju naviku da čuvaju tajne za sebe i da kriju stvari zbog straha da će ih neko osuditi. I one znaju da budu tvrdoglave. Tako mogu samo da udalje svog partnera od sebe. Trebalo bi da budu otvorenije u vezama.

STRIJELAC: Strelčevi vole slobodu u životu i vezama. Iako je ovo sjajno za njih, moraće da pronađu pravu osobu koja ceni nezavisnost onoliko koliko i oni, da bm veza uspela.

JARAC: Ne poveravaju se lako drugim osobama – a to može da bude problem u vezi.

VODOLIJA: Vodolije ne vole da osećaju pritisak u vezi, ali takođe traže sigurnost. To može ponekad da bude malo zbunjujuće za njihovog partnera pa može doći i do nekih iskrica u vezi.

RIBE: Sklone su praštanju i pokušavaju da vide najbolje u ljudima. One znaju često da daju više prilika čak i najgorim partnerima, što može da bude problem.

Izvor: 24sata.hr/Pinkvilla.

error: Sadržaj je zaštićen !!