“HOROSKOPSKI znak sa najvećim SRCEM” – Nikad vas neće POVRIJEDITI…

Ona je posebna na svoj jedinstven način. Ona je – Vaga! Vagi je potreban prostor; ona treba slobodu da bude onakva kakva jeste u bilo kom trenutku. Ona vam nikada neće reći odmah nešto kritično, umesto toga će čekati dok pravi spektar reči ne zazvuči istinito u njenom srcu.

Čak i tada, možda bi vam mogla napisati pismo. Budući da je intenzitet njenih osećanja veliki, to može postati pravi zadatak.

Ona voli reči. Ona voli magiju koju one poseduju, način na koji je mogu osloboditi. Dakle, ako volite Vagu, shvatite da su reči važne, oni su potezi četkice njenog srca.

Ona ne laže i ne hvali se, ona nije dobra u tome, što može biti njena velika kvaliteta. Vaše reči upućene njoj nikada ne smeju biti isprazne. Prezire neispunjena obećanja. Ona je umetnik, ali kako bi mogla preživeti u svetu – ona mora pronaći svoj medij.

Njoj trebaju predmeti i zvukovi, mirisi i teksture koje rezonuju s tim mestom duboko iznutra koje kaže: “Da. To je to, sada je sve kako treba.” Ako volite Vagu, morate znati ovo. Njoj treba njena umetnost, baš kao što vama treba vazduh. Ona traži tišinu.

Vaga će voleti svoje telo. Ona će mrzeti svoje telo, takođe. Ali, vi ga morate ga voleti. Morate je pogledati u oči i smešiti se. Pomerite joj kosu s lica, tako da je možete bolje pogledati. Morate dodirnuti svaki delić njene kože kao da je to prvi put da je ikada dodirujete.

Ona će žudeti za vašim zagrljajem i venuti bez njega. Njoj treba romansa. Trebaju joj poljupci. Ona će odjuriti daleko da vidi svet i potreban joj je udoban dom u koji će se vratiti. Ona će plakati. Puno. Ona će plakati i nećete znati šta nije u redu.

Neće vam reći šta nije u redu, ne odmah na početku, jer možda neće ni znati. Doći će vreme kada će jednostavno morati da oseti tugu, kada će morati da oseti svu teškoću življenja – čak i kada je oboje ne razumete.

Piše: cicimici.

error: Sadržaj je zaštićen !!