HOROSKOPSKI preljubnici: “Vjernost za njih bi mogla biti nemoguća MISIJA”…

Oni su jedni od neukrotljvih koje ne zanima veza i posvećenost nego samo avantura. Ne ide vam u ljubavi i srljate iz pogrešne veze, u neku još goru? Možda ste samo rođeni u pogrešnom znaku.

Ovo su horoskopski znakovi koji nisu u stanju da zasnuju ozbiljnu vezu, ili im čak i kada uspeju ide jako teško. Prepoznajte ih na vrijeme:

DJEVICA: Svi vam kažu da ste pametni, zanimljivi i društveni, a vi nikako da zadržite partnera kraj sebe. Pitate se u čemu je problem?

Uprkos svim navedenim kvalitetima, ono što vas koči u vezama je vaša emocionalna rezervisanost. Nijedna veza ne može preživeti bez pokazivanja emocija.

VODOLIJA: Vaš glavni problem je taj što uopšte ne tražite partnera, već izazov. Normalne osobe vama jednostavno nisu zanimljive.

Vi radije birate problematične partnere i onda pokušavate da ih popravite jer vam izazovi predstavljaju zadovoljstvo u životu. Ali nikome nije prijatna stalna partnerova želja da ga menja, pa vrlo često, odupirući se vašem porivu, partneri odlaze od vas.

I dok vi sami sebe doživljavate kao jaku, samostalnu i samouverenu osobu, drugi vas najčešće vide kao nekog ko je sam sebi dovoljan. Zbog vašeg ambicioznog i takmičarskog karaktera, onaj ko je s vama u vezi može da se oseti kao da ga stalno testirate.

Može osjetiti da mu ostavljate nove izazove kako biste se uverili da vas je ta osoba dostojna. To je jedan od glavnih razloga što ostajete sami.

lepotaizdravlje, pult24.

error: Sadržaj je zaštićen !!