HOROSKOP ZA VIKEND DO14. NOVEMBRA: “Za Škorpije romantika i strast CVJETAJU; Vodoliju čekaju prilike u POSLU”…

Horoskop za vikend do 14. novembra 2022. godine!

OVAN: Subota je izazovan dan kada kvadrat Sunca i Saturna uzrokuje da se osećate kao da ste blokirani da nešto ostvarite, stvarajući frustraciju.

To u kombinaciji sa povećanjem nestrpljenja zbog konjukcije Meseca sa Marsom, moglo bi da učini da se osećate kao da ćete da stojite u mestu. Smirite se i ne činite ništa zbog čega kasnije možete da požalite.

Mesec u Raku u subotu i nedelju usmerava vašu kreativnost ka ognjištu i domu. Vaša intimnost sa voljenom osobu će postati intezivnija zahvaljujući s**stilu Venera-Pluton.

BIK: Subota je izazovan dan, jer jedan težak tranzit Meseca u Blizancima može izazvati finansijske turbulencije. Nemojte se upuštati u iskušenje da svoju nelagodnost lečite šopingom i kupovinom stvari koje vam nisu potrebne.

U subotu Mesec u Raku osvetljava komunikaciju. U međuvremenu, trigon između Merkura i Neptuna poboljšava vezu sa voljenom osobom i sa prijateljima. U nedelju, s**stil između vaše vladajuće planete, Venere i Plutona, preplaviće vaše srce romansom i strašću.

BLIZANCI: Kvadrat Sunce-Saturn i konjunkcija Mesec-Mars dovode vaše emocije do ključanja. Prošetajte u obližnjem parku i smirite se pre nego što kažete ili uradite nešto zbog čega ćete požaliti.

U subotu, Mesec u Raku obasjava vaše finansije, a trigon između vaše vladajuće planete, Merkura i Neptuna ispunjava vas nadom. U nedelju vas podižu kreativnost i inspiracija, a konjunkcija Meseca i Merkura privodi vaš vikend srećnom kraju.

RAK: Konjunkcija Meseca i Marsa i kvadrat Sunca i Saturna stvaraju nervozan, neobičan osećaj. Provedite neko vreme uživajući u tišini sami, idealno u prirodi, i osećaćete se mnogo bolje.

U nedelju, Mesec u znaku Raka je kao melem za vašu dušu. Trigon Merkura-Neptuna vam pomaže da proširite svoje vidike, a mesečev trigon Sunca i Neptunom u nedelju ispunjava vas osećajem sreće i blagostanja.

LAV: Vaša vladajuća planeta, Sunce, u kvadratu je sa Saturnom. Konjukcija Meseca Blizanaca sa Marsom ostavlja osećaj napetosti i nervoze.

Duboko udahnite, otpustite svoju frustraciju i shvatite da za sve postoji rešenje. Mesec u znaku Raka u subotu i nedelju donosi smirenje olujnim morima, a trigon između Sunca i Meseca u nedelju vraća harmoniju u vaš život.

DJEVICA: Kvadrat Sunca i Saturna prati konjunkcija između Meseca i Marsa u Blizanacima, što čini posao izazovnim. Frustracija će se pojaviti bez očiglednog rešenja. Izađite iz kancelarije, odmaknite se od svog stola i nađitze način da se malo opustite.

U subotu i nedelju, Mesec u Raku zajedno sa trigonom vašeg vladara Merkura sa saosećajnim Neptunom donosi bolje dane, inspiraciju i mir.

VAGA: Konjukcija Sunca i Saturna i Meseca i Marsa izazivaju frustraciju i nestrpljenje, što bi moglo poremetiti važan kreativni projekat.

Odbijte da budete mamac i uzmite malo prostora ako vam zatreba. U subotu i nedelju, Mesec u Raku je umirujući uticaj, a subotnji trigon Merkur-Neptun je povoljan da usvojite neke zdrave navike. Sledeći, nedeljni trigon Sunce-Mesec i trigon Mesec-Neptun vas inspirišu, ispunjavajući vas osećajem blagostanja.

ŠKORPIJA: Frustracija i nestrpljenje haraju zahvaljujući kvadratu Sunce-Saturn i konjunkciji Meseca Blizanaca i Marsa. Potrudite se da ovo ne manifestujete u odnosu sa drugima.

U subotu i nedelju Mesec u Raku vraća mir, posebno sa trigonom Merkur-Neptun u subotu. Romantika i strast cvetaju. Ovo je pojačano nedeljnim s**stilom između vaše vladajuće planete, Plutona i Venere.

STRIJELAC: Vaša vladajuća planeta, Jupiter, je u kvadratu sa Blizancem. Možda ćete biti u iskušenju da preterate i utopite tuge koje proizlaze iz kvadrata Sunce-Saturn i konjunkcije Mesec-Mars, ali umerenost je bolji izbor.

Mesec u Raku u subotu i nedelju ublažava emocionalnu tenziju, dok trigon Merkur-Neptun obasjava dom i porodicu. U nedelju, dobre vibracije se nastavljaju, proširite dobru energiju na druge.

JARAC: Vaša vladajuća planeta, Saturn, pravi kvadrat sa Suncem dok Mesec u Blizancima biće u konjunciji sa Marsom, što dovodi do povećanja tenzija. Sačuvajte mir i pokušajte da rešite nesporazume.

U subotu i nedelju, Mesec u Raku osvetljava partnerstvo – očekuju vas divni razgovori i jačanje emocionalnih veza. Zatim, u nedelju, trigon Meseca sa Suncem i Neptunom poboljšava vašu vezu sa srodnim dušama.

VODOLIJA: Između kvadrata Sunce-Saturn i konjukcije Meseca Blizanaca sa Marsom, možda ćete se osećati nestrpljivo i nesnađeno. Sve dok ne reagujete preterano, vaša frustracija i nestrpljenje će proći.

Mesec u Raku u subotu i nedelju donosi mir i harmoniju, a trigon Merkura i Neptuna u subotu stvara uvid i priliku u vašoj karijeri i zoni finansija. Vaša vladajuća planeta, Uran, biće u s**srtilu sa Mesecom u nedelju ujutru, bićete inspirisani.

RIBE: Ako uspete da prebrodite frustraciju i nestrpljenje koje stvara konjukcija Sunca i Saturna i Meseca i Marsa, moći ćete da uživate u harmoniji koju stvara Mesec Rak u subotu i nedelju.

Vaša vladajuća planeta, Neptun, u trigonu je sa Merkurom u subotu, pozivajući vas da proširite svoje vidike. U nedelju će mesečev trigon sa Suncem i Neptunom u fokus staviti ljubav i strast. Ove kvalitete će dodatno produbiti s**stil Venera-Pluton.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!