HOROSKOP ZA VIKEND DO 5. FEBRUARA: “Osjećanja mogu biti suzdržana – ali vi otvorite svoje SRCE”…

Horoskop za vikend do 5. februara 2023. godine – upštena astro prognoza za ljubav, posao, novac, zdravlje!

UOPŠTENO: U subotu i nedelju pokušajte da se opustite i uživate. Ovi dani možda nisu najbolji za krupne odluke, razmislite, osamite se i pronađite način da poboljšate stvari.

Ne dozvolite da vas bilo ko naljuti ili ukrade vašu energiju. Budite strpljivi, vežbajte se strpljenju. To će vam posebno pomoći da napredujete u odnosima.

LJUBAV I “ODNOSI”: Malo je verovatno da će niko videti porodicu i/ili posvećene veze sada kroz jasan objektiv, možda ćete više biti u iluziji.

Potrudite se da razumete drage ljude, njihove misli, želje, osećanja. Osećanja mogu biti mnogo više suzdržana, ali vi otvorite svoje srce.

Porodične ili dugoročne veze zahtevaju rad i posvećenost, pa nemojte zanemarivati “odnose” koji su vam važni. U ljubavnim vezama i “odnosima” potrebna je spontanost. previše planiranja je možda malo sputavalo strasti. Sada se prepustite ovoj energiji, neka vas vodi.

NOVAC: Ovde je važno da dodatno razmislite o novcu i svojim planovima. Pokušajte da investirate u nešto važno, ali pre toga dobro o svemu razmislite. Vikend je povoljan za planiranje, a nakon konsultacija i procene, donesite odluke početkom radne nedelje.

ZDRAVLjE/SPORT: Aktivirajte se sa porodicom, takmičite se, zajedno vežbajte ili idite u šetnju. Biće vam mnogo prijatnije i lakše da u društvu aktivirate svoje telo nego kada ste sami. Prija vam takmičarski duh i motiviše vas da se posvetite aktivnostima. Vašem telu će ovo prijati.

ZABAVA, PRIJATELJSTVO I KOMUNIKACIJA: Možda će vam tokom vikenda najviše prijati smoća, ali neka spontana okupljanja mogu doneti radost.

Nemojte praviti krupne planove sa prijateljima ako ne možete da ih ispoštujete. Nemojte davati obećanja u koja niste sigurni da li ćete ih ispuniti.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!