HOROSKOP ZA VIKEND DO 31. OKTOBRA: “Bika očekuje divna ROMANSA; Strijelcu će Mjesec i Uran osnažiti FINANSIJE”…

Saznajte šta vašem znaku predviđa horoskop za vikend do 31. oktobra 2022. godine!

OVAN: Avantura je osvetljena Mesecom u znaku Strelca u vašoj devetoj kući. Praktičnim stvarima se bavite rano tokom dana dok Mesec je Mesec u s**stilu sa Saturnom. Neptun je sud u vašoj dvanaestoj kući mističnih afera, zavisnosti i samoponištavanja.

Budite posebno pažljivi dok Mesec stvara kvadrat sa ovom moćnom planetom. U subotu i nedelju, Mesec u Jarcu flertuje sa Suncem i Venerom u vašem sektoru intimnosti.

BIK: Mesec u Strelcu vas dovodi u dodir sa skrivenim tajnama i psihičkom percepcijom. Sa kvadratom Meseca i Neptuna, možda ćete imati pojačanu intuciiju. Provođenje vremena sa prijateljima može vam pomoći da to uravnotežite.

Subotnji s**stil vaše vladajuće planete, Venere u Škorpiji, u kombinaciji sa Suncem u Škorpiji u vašem partnerskom sektoru, čini ovo odličnim vremenom za romansu.

BLIZANCI: Mesec u Strelcu osvetljava partnerstvo i posvećenost u vašoj karti u subotu ujutru, a sekstil meseca prema vašoj vladajućoj planeti, Merkuru u Vagi, aktivira ljubav i strast, praktično insistirajući da voljenim osobama pokažete otvoreno koliku ljubav osećate.

U subotu, Mesec prelazi u Jarca i vaš sektor intimnosti. S**stil Meseca prema romantičnom Neptunu u nedelju uveče osvetljava ljubavni plamen.

RAK: Mesec u Strelcu osvetljava vaš sektor blagostanja. Mesečev s**stil prema Saturnu pomaže vam da organizujete svoje projekte i račune. Mesec u subotu ulazi u Jarca.

Osvetljava vaš sektor partnerstva, stavra s**stil sa Venerom i Suncem u vašoj petoj kući romantike. Sastanci uveče mogu vam doneti lepe promene u život.

LAV: Strasti se bude kada je Mesec u Strelcu i prolazi kroz vaše peto polje. S**stil Meseca i Saturna u vašem partnerskom sektoru poziva vas da uradite nešto što će vašoj voljenoj dati do znanja koliko vam je stalo.

U subotu, Mesec u Jarcu u s**stilu je sa Venerom i vašu vladajuću planetu, Sunce u Škorpiji. Imaćete izraženo samopouzdanje. Takođe, možete dobiti blagodat ili priliku na poslu, pa budite spremni da dočekate promene u svom životu.

DJEVICA: Dom i porodica su u centru pažnje dok Mesec u Strelcu osvetljava vašu četvrtu kuću. Mesec je u s**stilu sa vašom vladajućom planetom, Merkurom u Vagi, aktivirajući vaš sektor novca u subotu ujutru. Ostanite otvoreni za nove tokove prihoda.

Mesec u Jarcu stvara s**stil sa Suncem i Venerom u Škorpiji, dodajući dubinu i emociju vašoj komunikaciji i vezama. Povežite se sa drugima, prenesite dobru energiju na svet iskoristite pozirivne vibracije spolja.

VAGA: Mesec u Strelcu u s**stilu je sa Saturnom u vašem sektoru kreativnosti, pomaže vam da unapredite svoje projekte.

Ovo je poboljšano kada Mesec u subotu uđe u Jarca, s**stil Sunca i Venerueu Škorpiji nalazi se u vašem polju prosperiteta. Ostanite otvoreni za nove ideje i finansijske mogućnosti. Očekuje vas profitabilna saradnja.

ŠKORPIJA: Mesec u Strelcu vas podseća da pazite na svoju komunikaciju. Obratite pažnju na svoje osnovne vrednosti i na stvari i ljude koji vam najviše znače. Mesec u s**stilu sa Saturnom u vašoj četvrtoj kući doma i porodice.

Moguće je da ćete započeti neke “uradi sam” projekte. Mesec ulazi u Jarca i u s**stilu je sa Suncem i Venerom u Škorpiji. Osvestićete svoju snažnu moć.

STRIJELAC: Mesec u Strelcu ističe vaše samopoštovanje, a njegov s**stil prema Saturnu nudi praktične načine da svoje ideje i savete predstavite svetu. Čuvajte se kvadrata između Meseca i Neptuna i pridržavajte se ustanovljenih pravila.

U subotu, kvadrat Meseca sa vašom vladajućom planetom, Jupiterom, upozorava na emocionalne oluje kod kuće. Trigon Meseca sa Uranom u nedelju će osnažiti vaše lične finansije.

JARAC: Mesec u Strelcu u vašoj dvanaestoj kući podseća vas da usporite i cenite lepotu i blagoslove koji vas okružuju. Mesec je u s**stilu da vašom vladajućom planetom, Saturnom, u vašem sektoru novca, pomaže vam da preduzmete praktične korake ka obezbeđenju vaših finansija.

Mesec ulazi u Jarca u subotu ujutru, stvara s**stil sa Suncem u Škorpiju i Venerom u vašem sektoru prijateljstva. Obavezno provedite vreme sa srodnim dušama ovog vikenda – porodicom, prijateljima, partnerom…

VODOLIJA: Mesec u Strelcu čini da je humanost pojačana, kao i provođenje kvalitetnog vremena sa prijateljima. Mesec je u s**stilu sa Saturom, stvarajući priliku da se pozabavite hitnim stvarima pre nego što dođe zabava koju donosi vikend.

Mesec ulazi u Jarca u subotu ujutru, u s**stilu sa Suncem u Škorpiji i Venerom. Vaše samopouzdanje je epsko, a nedeljni trigon između Urana, vaše vladajuće planete, i Meseca donosi veći uvid i svest, posebno kada se radi o porodičnim stvarima.

RIBE: Mesec u Strelcu ističe vašu karijeru, stvarajući s**stil sa poslovno orijentisanim Saturnom. Vodite računa o praktičnim stvarima da biste mogli da uživate u vikendu.

Pored toga, imajte na umu kvadrat između vaše vladajuće planete, Neptuna i Meseca. Ovaj tranzit umanjuje vašu sposobnost da otkrijete rizik i prevaru, pa pazite na poteze.

Mesec u Jarcu u subotu stvara s**stil sa Suncem i Venerom u Škorpiji, pozivajući vas da proširite svoje vidike i promenite svoje rutine. U nedelju s**stil između Neptuna i Meseca stvara magične trenutke.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!