HOROSKOP ZA VIKEND DO 30. MAJA: Harizmatičan Bik biće u CENTRU PAŽNJE; Škopriji sve u životu CVIJETA…

Saznajte šta horoskop za vikend do 30. maja predviđa vašem znaku:

OVAN: Mesec u Biku i četiri druge planete u Biku koje zauzimaju vašu drugu kuću ističu finansijske lekcije, kao i vaše odnose sa novcem, prosperitetom i izobiljem.

Mesec se spaja sa Uranom i sukobljava se sa vašim vladarom Marsom, što može izazvati emocionalnu nestabilnost i nepromišljeno ponašanje, pa se čuvajte.

U nedelju, mlad Mesec u Blizancima se pridružuje Suncu u vašoj trećoj kući veze, zajednice i komunikacije.

BIK: Trenutno ima puno energije Bika u vašoj prvoj kući. Kao takav, može biti od pomoći da se prizemljite dok prolazite kroz ovo ponovno rođenje i redizajn svog života. Vaša vladajuća planeta, Venera, prelazi u Bika.

Kao takva, vaša harizma i šarm rastu sve dok ne budete u centru pažnje skoro svuda gde idete, a da ne morate ni da pokušavate. Kako ćete iskoristiti tu supermoć?

BLIZANCI: Mesec u Biku, Venera u Biku i vaša vladajuća planeta Merkur u Biku pomažu da se napravi stelijum moćne zemaljske energije u vašoj dvanaestoj kući mističnih stvari.

Niko vas sada ne može optužiti da ste neustrašivi, to je sigurno! U nedelju, Mesec prelazi u Blizance. Odmah ćete osetiti poznatu lakoću postojanja. Sekstil prema Jupiteru osigurava da ćete imati divan dan.

RAK: Vaši odnosi sa različitim grupama, prijateljima i humanitarnim poslovima su trenutno u krizi dok je Mesec u Biku, kome se pridružuju Venera i još 3 planete, sija reflektora na vašu jedanaestu kuću.

Sa pozitivne strane, svako druženje sa prijateljima ovog vikenda je gotovo garantovano dobar provod. Nasuprot tome, možda ćete morati da raskinete sa prijateljem kada neko otkrije svoje pravo lice. Ove nedelje, Mlad Mesec u Blizancima pojačava vaše snove.

LAV: Vaš profesionalni život je u fokusu stelijuma u Biku, koji uključuje Mesec i tek pristiglu Veneru u vašoj desetoj kući. Reći da vaša karijera prolazi kroz reviziju i ponovno rođenje je malo reći!

Mesec vas dovodi u kontakt sa onim što osećate u vezi sa svojim poslom, a konjunkcija između Meseca i Urana može da podstakne promene. Nedelja je zabavan dan, jer se mlad Mesec u Blizancima pridružuje Suncu u vašoj kući prijateljstva.

DJEVICA: Ako je vaš kofer spakovan i pasoš vam je pri ruci, verovatno je razlog zašto je stelijum u Biku, koji uključuje Mesec, a sada i Veneru, u vašoj devetoj kući putovanja i avanture.

Ova kuća takođe vlada visokim obrazovanjem, pa potražite prilike u toj areni, posebno ako su one vezane za karijeru. U nedelju se Mesec pridružuje Suncu u vašoj desetoj kući karijere, uspeha i dostignuća. Mlad Mesec je idealan za postavljanje novih ciljeva i sadnju novih semena za uspeh.

VAGA: Zajednički resursi, saradnja, skrivene misterije i intimnost su sve u centru pažnje koje stvara stelijum u Biku u vašoj osmoj kući, koja uključuje Mesec i tek pristiglu Veneru.

Sada ste izuzetno osetljivi na suptilne energije, pa obratite pažnju na znakove, predznake i svoju intuiciju. U nedelju se Mesec pridružuje Blizancima, Sunce je u vašoj devetoj kući avanture, pa obavezno isplanirajte nešto zabavno i uzbudljivo.

ŠKORPIJA: Ako ste student, onda ćete do trenutka kada moćni stelijum u Biku u vašoj sedmoj kući (koja uključuje Mesec i novopristiglu Veneru) biti gotov, uspećete da predajete kurs na diplomskom nivou o partnerstvu i posvećenosti.

Mesec u Blizancima u nedelju se pridružuje Suncu u vašoj osmoj kući intimnosti. Ovo je mlad Mesec. Postavite svoju nameru tako da ovo područje vašeg života raste i cveta.

STRIJELAC: Detalji vašeg života su pod mikroskopom dok moćni stelijum planeta u Biku u vašoj šestoj kući, uključujući Mesec i tek pristiglu Veneru, fokusira energiju na vaše zdravlje, navike, posao, način života i opšte blagostanje.

Prepustite se i napravite neophodne promene kako biste mogli da nastavite da uživate u svom blagoslovenom životu. Mlad Mesec se pridružuje Blizancima, Suncu u vašem partnerskom sektoru, pa se posvetite ljubavi.

JARAC: Kreativnost, strast i romansa su istaknuti moćnim stelijumom planeta u Biku koji se okupljaju u vašoj petoj kući, uključujući Mesec i tek pristiglu Veneru.

Budite hrabri. Proširite svoj repertoar. Isprobajte nove kreativne medije i uključite romantične gestove u ovaj poduhvat.

Mlad Mesec u Blizancima se ove nedelje pridružuje Suncu u vašoj šestoj kući posla, zdravlja i blagostanja. Možete postići uspeh u ovoj oblasti svog života.

VODOLIJA: Vaš dom i vaši odnosi sa onima koji žive u njemu su fokus ovog moćnog stelijuma planeta u Biku, koji uključuje Mesec i novopridošlu Veneru dok prolaze kroz vašu četvrtu kuću.

Šta su vaše vrednosti? Šta treba promeniti? Mlad Mesec se pridružuje Suncu u Blizancima u vašoj trećoj kući komunikacije baš na vreme da vam pomogne da odgovorite na ova pitanja i posadite seme novog života.

RIBE: Vaša sposobnost komunikacije i vaši odnosi sa zajednicama čiji ste deo su u fokusu ovog moćnog stelijuma Bika, koji uključuje mesec i tek pristiglu Veneru u vašoj trećoj kući.

Obratite se ljudima do kojih vam je stalo, fokusirajte se na svoje različite veze i razmislite o tome kako želite da izgleda vaša budućnost. Mlad Mesec u Blizancima se pridružuje Suncu – osvetljavajući vaš dom i porodicu ove sedmice.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!