HOROSKOP ZA VIKEND DO 28. AVGUSTA: “Ribe planiraju budućnost s voljenom OSOBOM; Djevice čeka uzbudljiva ROMANSA”…

Horoskop za vikend do 28. avgusta 2022. godine:

OVAN: Mesec u Lavu aktivira vašu strast i kreativnost. Kvadrat između Sunca u Devici i vaše vladajuće planete, Marsa, praćen je kvadratom između Meseca u Devici i Marsa.

Ovo vas ispunjava obiljem sveže i produktivne energije. Samo budite oprezni, jer se lako može pretvoriti u frustraciju.

Mlad Mesec u vašem sektoru zdravlja nudi vam sjajan način da ovu energiju usmerite na pozitivne i korisne stvari.

BIK: Mesec u Lavu usmerava vašu energiju ka domu i porodici, dok kvadrat između Urana i vaše vladajuće planete, Venere, naglašava sukob između vaših potreba za slobodom i udobnosti. Mlad Mesec u Devici u subotu budi romantična osećanja.

Opozicija u nedelju između Venere i Saturna usmerava vašu energiju ka unutra, podstičući introspekciju. Uživajte u opoziciji Meseca u Devici sa magičnim Neptunom i provedite vikend u zabavi.

BLIZANCI: Mesec u Lavu upodstiče vašu želju da se povežete sa drugima, a kvadrat između Urana i Venere vas tera da prigrlite slobodu i svoju potrebu za promenom.

Mlad Mesec u Devici u subotu pozitivno će uticati na porodične odnose, dok Sunce u Devici i Mesec u kvadratu sa agresivnim Marsom mogu izazvati svađe i sukobe. Nedelja vraća mir, a jutarnji trigon između Meseca i Urana navodi vas da istražujete nove mogućnosti.

RAK: Lav u Mesecu pozitivno će uticati na vaš sektor novca, a kvadrat između Venere i Urana izvlači vaše strahove za sigurnost na površinu.

Subotnji mlad Mesec u Devici osvetljava komunikaciju i ljubav u vašoj karti, a dok Sunce u Devici i kvadrat Marsa i Meseca najavljuje svađe i nesuglasice.

Savetuje se dodatni oprez. U nedelju, opozicija između Meseca i Neptuna poziva vas da se igrate, da ponovo pronađete dete u sebi i zabavite se.

LAV: Mesec u Lavu podiže vaše samopouzdanje i samopoštovanje. Neočekivani izazov na poslu može biti izazvan kvadratom između Venere u Lavu i Urana u vašoj desetoj kući.

Mlad mesec u Devici u subotu dobro će uticati na vaše finansije. Vreme je da se malo više posvetite poslovanju ukoliko želite da uspete. Izbegavajte preteranu potrošnju tokom kvadrata Marsa i Meseca.

DJEVICA: Mesec u Lavu osvetljava vaše snove dok prolazi kroz vašu dvanaestu kuću, dok kvadrat između Venere i Urana u kući vašeg uma može imati previše stimulativan uticaj na vaše ponašanje.

Mlad Mesec u Devici u subotu potpuno menja energiju, podstičući vas da se usredsredite na nove početke i planove koji će vam doneti novo uzbuđenje.

Zatim, opozicija između Meseca i Neptuna u vašoj sedmoj kući partnerstva ove nedelje gura vas u romansu! Ako ste zauzeti, to će biti savršen trenutak za nežnost s voljenom osobom.

VAGA: Mesec u Lavu podstiče vašu potrebu za druženjem. Kvadrat između Venere i Urana može izazvati neočekivanu svađu između prijatelja, a trigon između Meseca i Urana u vašem intimnom sektoru nagoveštava promenu u vezi. Mlad Mesec u Devici u subotu podstiče vašu potrebu za duhovnošću.

ŠKORPIJA: Mesec u Lavu baca pozitivno svetlo na vašu karijeru, dok kvadrat između Venere i Urana ukazuje na neočekivani raskid u poslovnom odnosu.

Mlad Mesec u Devici u subotu naglašava prijateljstvo, pa se pobrinite da provedete vreme sa ljudima koje najviše volite. Trigon između vaše vladajuće planete, Plutona, i Meseca u nedelju uveče podstaći će vas da situaciju koja vas zbunjuje sagledate iz novog ugla.

STRIJELAC: Mesec u Lavu u vašoj devetoj kući podstiče vašu ljubav prema avanturama, iako vas kvadrat Venere i Urana u sektoru zdravlja podstiče da obratite pažnju na bezbednost.

Mlad Mesec u Devici pridružuje se Suncu i pozitivno utiče na vaš sektor karijere. Sprovedite nove planove i uživajte u novim počecima.

Kvadrat između Marsa u vašem partnerskom sektoru i Sunca i Meseca skreće pažnju na nesklad između vašeg profesionalnog života i vaše veze. Trigon između Meseca i Plutona u vašem sektoru novca u nedelju donosi moćnu injekciju za vaše finansije.

JARAC: Mesec u Lavu u prvi plan stavlja intimnost u vašoj karti, dok kvadrat između Venere i Urana može doneti neočekivani raskid. Mlad mesec u Devici u subotu poziva vas da zaronite u novu temu koju ste želeli da istražite.

Opozicija između vaše vladajuće planete, Saturna, i Venere, u nedelju, može da vas natera da se osećate pomalo usamljeno ili izolovano. S druge strane, opozicija Neptuna i Meseca podstiče vas da se povežete sa drugima.

VODOLIJA: Mesec u Lavu osvetljava partnerstvo u vašoj karti, dok kvadrat Venere sa vašom vladajućom planetom, Uranom, naglašava vašu potrebu za više slobode. Mlad mesec u Devici u subotu fokusira se na intimnost.

Imate priliku da zasnujete vezu kakvu želite. Onima koji su u vezi, kvadrat sa nestabilnim Marsom i Suncem i Mesecom u vašem romantičnom sektoru donosi razdor s voljenom osobom. Trigon između Meseca i Urana u nedelju donosi neophodnu i zdravu promenu.

RIBE: Mesec u Lavu podstiče vas na brigu o sebi, dok kvadrat između Venere i Urana može doneti neočekivane, čak i teške komunikacije koje utiču na vaše blagostanje. Mlad Mesec u Devici u subotu fokusira se na vaš odnos sa voljenom osobom.

Vreme je za planiranje zajedničke budućnosti. Opozicija između vaše vladajuće planete, Neptuna, i Meseca u nedelju stvara uslove za romansu.

Upotrebite svoju maštu da oduševite voljenu osobu! Trigon Plutona i Meseca podstiče potrebu za ostvarivanjem duboke i snažne povezanosti.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!