HOROSKOP ZA VIKEND DO 26. JUNA: Škorpija razbuktava “STRASTI”; Biku je svijet na dlanu…

Saznajte šta horoskop za vikend do 26. juna 2022. godine donosi vašem znaku:

OVAN: Mesec u znaku Bika navodi vas da ispitujete svoje finansije i principe u koje verujete ali vas u isto vreme i ohrabruje da proširite i istražujete nove pravce i mogućnosti. Mesec u Blizancima uskladiće se sa vašom vatrenom energijom, a s*kstil s Jupiterom vam otvara mnoge mogućnosti.

BIK: U subotu, sa Mesecom u vašem znaku i vašom prvom kućom samopouzdanja i samopoštovanja, svet vam je na dlanu!

Dobre šanse očekuju vas i u nedelju, kada se Mesec u Blizancima spaja s vašom vladajućom planetom, S*kstil s Jupiterom aktiviraće uspeh i prosperitet, stoga dobro iskoristite ovaj period da povećate svoje prihode.

BLIZANCI: Mesec Bik aktivira vašu dvanaestu kuću snova i vizija. Vaše avanture neće biti samo uzbudljive, već i ispunjene mudrošću koja ima šansu da vam donese značajne promene.

Mesec u Blizancima vam donosi više samopouzdanje, a njegova konjunkcija sa Venerom naglašava vašu potrebu za druženjem i istraživanjem.

RAK: Vašu ljubaznost i velikodušnost pojačava Mesec u znaku Bika koji prolazi kroz vašu jedanaestu kuću humanostsi i spaja se s Uranom.

Imaćete baš veliku želju da pomognte nekome kome je to potrebno. Konjukcija Meseca u Blizanaca sa Venerom osnažuje vaše snove i podstiče vašu potrebu za duhovnošću i introspekcijom.

LAV: Iako je Mesec u znaku Bika previše miran za vaš ritam života, vi ćete I u toj prilici imati energije I volje da se dobro provedete.

Ovaj talas dobrih vibracija iskoristite I za posao dok Mesec prolazi kroz vaš sektor karijere. Konjunkcija sa Venerom i s*kstil sa Jupiterom učinite nedelju zabavnim danom koji ćete dugo pamtiti. danom za vas.

DJEVICA: Mesec u znaku Bika je u harmoniji sa vašom energijom jer osnažuje avanturu i potrebu za istraživanjem. Njegova konjunkcija saUranom donosi vam nove, dobre prilike. Iskoristite ih pametno!

Mesec u Blizanci u konjunkciji sa Venerom i s*kstilom s Jupiterom, posebno će imati pozitivnog uticaja na razvoj vaše karijere. Držite oči otvorene kako ne biste propustili šanse koje će se pojaviti.

VAGA: Mesec u Bik vas podstiče da se fokusirate na intimnost i vezu sa voljenom osobom. Pod uticajem trigona sa Plutonom u Jarcu u vašoj četvrtoj porodičnoj kući više ćete se baviti planiranjem zajedničkih finansija.

Takođe, želećete da osetiti uzbudljivu avanturu, da doživite nešto drugačije, nesvakidašnje. Pozovite svog voljenog da vam se pridruži u putovanju i istraživanju nečega novog.

ŠKORPIJA: Veze su vam u centru pažnje jer Mesec u Biku stoji u vašoj sedmoj kući partnerstva. Trigon u vašoj vladajućoj planeti, Plutonu, koji će biti u sazvežđu Jarca razbuktaće strasti! Mesec u Blizancima u konjunkciji sa Venerom i s*kstilom s Jupiterom, učvrstiće vašu vezu sa voljenom osobom.

STRIJELAC: Mesec u Biku podstaći će vas da malo više pozabavite svojom karijerom. Njegova konjunkcija sa Uranom vas podstiče da tražite nove mogućnosti, a trigon Meseca sa Plutonom daje vam snagu i energiju da ih sledite.

Konjunkcija Meseca sa Venerom i s*kstil sa vašom vladajućom planetom, Jupiterom, zateže veze između vas i partnera. Moraćete mnogo više da se potrudite kako biste bolje razumeli svog partnera.

JARAC: Mesec u Bik i njegova konjukcija sa Uranom poboljšavaju vašu kreativnost, ali u isto vreme kvadrat s vašom vladajućom planetom, Saturnom, izaziva sumnju u sebe.

Srećom, to će biti samo privremeno jer dolazi trigon s Plutonom u vašoj prvoj kući i jača vaše samopouzdanje i odlučnost. Stižu I nove mogućnost za posao, razmislite dobro da li ćete ih prihvatiti.

VODOLIJA: Mesec u Biku povezuje vašu vladajuću planetu, Uran, u vašoj kući porodice, što je dobar trneutak za promene. Ako ste razmišljali o ozvaničavanju veze, prosidbi, zajedničkom životu, sada je sjajan trenutak da naravite sledeći korak.

Mesec u Blizancima u konjunkciji sa Venerom i s*kstil s Jupiterom naglasće vašu kreativnost i strast. Ako ste sami, to može da dovede ljubav u vaš život, oslobodićete se stega i prići osobi koja vam se sviđa.

RIBE: Mesec u Biku osvetljava vašu kuću zajedništva, a njegov s*kstil s vašom vladajućom planetom, Neptunom, ispunjava vas saosećanjem i inspiriše vas da pomažete drugima.

Mesec u Blizancima u konjunkciji sa Venerom i s*kstil s Jupiterom pojačaće vašu želju da ukrasite svoje porodično gnezdo i da što brižnije pazite svoje najdraže.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!