HOROSKOP ZA VIKEND DO 25.09: Ovan ulazi u vezu sa osobom za kojom “ŽUDI”; Raku stiže NOVAC…

Horoskop za vikend do 18.09.2022. godine!

OVAN: Mesec u Devici donosi mnogo aspekata u subotu, koji se prvenstveno fokusiraju na zdravlje, navike, ali i blagostanje.

Sutrašnji mlad Mesec učiniće ovaj period idealnim za sprovođenje promena koje će vam poboljšati život, istovremeno se uticati da se odreknete ponašanja koje vam škodi.

Mlad Mesec u Vagi povezuje Sunce u vašoj sedmoj kući partnerstva, podstičući vas se potrudite oko veze sa osobom za kojom žudite. Imate pomoć zvezda.

BIK: Neverovatno ste kreativni u periodu kada Mesec u Devici spaja vašu vladajuću planetu, Veneru sa Merkurom u vašoj petoj kući. Ovo je idealno vreme da predstavite neki novi projekat ili unapredite postojeći.

Nedeljni mlad Mesec u znaku Vage spaja sunce u vašoj šestoj kući, stvarajući energiju koja vam je potrebna da biste se bavili poslom na nov, kreativan način i sproveli promene u uobičajenom ritmu – a koje su vam neophodne da biste napredovali.

BLIZANCI: Vaša vladajuća planeta, Merkur, postaje retrogradna i spaja Mesec u Devici u vašoj četvrtoj kući doma i porodice. Usmerite pažnju na dom i voljene osobe kako biste popravili odnose i vratili bliskost i u porodicu.

U nedelju, mlad Mesec u Vagi spaja sunce, pozivajući vas da započnete nove kreativne projekte i iskoristite priliku za romantiku. Ljubav vam je naglašena, a zvezde vas podržavaju.

RAK: Sa Mesecom u Devici koji spaja Merkur i Veneru u vašoj trećoj kući zajednice, veze i komunikacije, imate sve što vam je potrebno da razradite mrežu poslovnih kontakata – a koja će vam pomoći da planove sprovedete u delo.

U nedelju Mlad Mesec u znaku Vage spaja sunce u vašoj četvrtoj kući, i omogućava vam da poboljšate odnose u porodici. Zvezde su blagonaklene prema vama vezano za novac, očekujte poboljšanje finansija.

LAV: Mesec u Devici u konjunkciji sa Merkurom i Venerom u vašoj drugoj kući, usmeravai vašu pažnju na finansije i podstiče vas da obratite pažnju na detalje. Preduzmite korake da s ezaštitite i izbegnete malverzacije.

Mlad Mesec u Vagi povezuje se sa suncem, podstičući vas da pordite na odnosu sa prijateljima, partnerom i preispitate način na koji komunicirate. Smeše vam se nove poslovne prilike.

DJEVICA: Ovaj vikend je posebno umeren na Device, Mesec u konjunkciji sa Venerom i Merkurom u njihovoj prvoj kući donose priliku da se redefinišu, preispitaju ko su – kako ih drugi doživljavaju.

U nedelju mlad Mesec u znaku Vage spaja sunce, u fokusu je novac. Imate dobru priliku da započnete neke poslove, ideje sprovedete u delo a koje će vam dugoročno doneti finansijsko blagostanje.

VAGA: Mesec u Devici u konjunkciji sa Venerom i Merkurom, ovog vikenda će osvetliti vaš duhovni život, intuiciju i snove. Obratite pažnju na osećanja koja vam se javljaju gotovo skriveno – a koja vas ne napuštaju.

Bićete ispunjeni mudrošću i imate jasan cilj. U nedelju mlad Mesec u Vagi spaja sunce u vašoj prvoj kući, što vam poboljšava samopouzdanje, a razmišljate o greškama koje ste pravili i kako da ih ispravite.

ŠKORPIJA: Ovog vikenda, konjukcija Meseca u Devici sa Merkurom i Venerom u vašoj jedanaestoj kući podstiče vas da se povežete sa svojim prijateljima i srodnim dušama.

Jedanaesta kuća takođe upravlja humanitarnim radom, pa ne bi bilo loše da volontirate ako imate priliku. U nedelju mlad Mesec u Vagi spaja sunce, stavlja fokus na duhovnost i intuiciju. Poziva vas da se više pozabavite ovim aspektom svog života.

STRIJELAC: Ovog vikenda, Mesec u Devici je u konjunkciji sa Merkurom, a Venera usmerava vašu pažnju na profesionalni život. Podstiče vas da preduzmete korake koji će vas pokrenuti napred u karijeri koju ste izabrali.

U nedelju mlad Mesec u Vagi spaja sunce, što ističe vašu društvenu i humanitarnu stranu. Najbolji su dani da poradite na prijateljstvima, uspostavite nova, a stara ojačate. Obogatićete svoj život.

JARAC: Zemljani Mesec u Devici spaja Veneru i Merkur u vašoj devetoj kući ovog vikenda, podstičući vas da se prepustite provodu, zabavi sa prijateljima i avanturi.

U nedelju mlad Mesec u Vagi spaja sunce u vašoj desetoj kući, fokusirajući se na vaše planove i profesionalne mogućnosti. Ovo vam može pomoći da napredujete u karijeri, nemojte da propustite ovu priliku.

VODOLIJA: Mesec u Devici ovog vikenda spaja Merkur i Veneru, stavljajući u centar pažnje intimu sa partnerom.

Ovog vikenda vodite računa o “papririma”, ugovorima , imovini i projektima koje delite sa drugima. U nedelju mlad Mesec u Vagi spaja sunce, a ovaj tranzit je usmeren na proširenje vidika, širenje polja delovanja – ali i avantura.

RIBE: Mesec u Devici ovog vikenda je u konjunkciji sa Merkurom i Venerom, suprotstavljajući se vašoj vladajućoj planeti, Neptunu. Ovo će uticati navaš odnos sa partnerom. Šta možete da učinite da produbite vezu – ljubav i komunikaciju?

U nedelju mlad mesec u Vagi spaja se sa suncem, što vam pomaže da ojačate bliskost sa partnerom – ali i da možda zajedno pokrenete neke nove poslovne projekte.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!