HOROSKOP ZA VIKEND DO 24. OKTOBRA 2022: “Ovan dobija alate za ostvarenje SNOVA; Škorpiji se otvara srce za LJUBAV”…

Saznajte šta vašem znaku predviđa horoskop za vikend do 24. oktobra 2022. godine:

OVAN: Mesec u Devici vas poziva da se dobro brinete o sebi dok prolazi kroz vaš zdravstveni sektor. To je posebno važno u subotu, kada se Mesec petlja sa vašom vladajućom planetom Mars. Osetićete njegove efekte akutno.

Konjunkcija između Sunca i Venere u Vagi podiže vaš odnos na novi nivo, a trigon između Merkura u Vagi i Saturna daje vam alate koji su vam potrebni da ostvarite svoje snove.

BIK: Mesec u Devici osnažuje vašu kreativnost. Čak vas ni kvadrat do Marsa ne izbacuje iz igre. Merkurov trigon sa Saturnom udvostručuje vaš talenat, dajući vam dozu praktičnog znanja koje vam je potrebno da stavite uspeh na dohvat ruke.

Mesec u Vagi naglašava važnost praktikovanja zdrave ljubavi prema sebi i brige o sebi, kao i konjunkcija između vaše vladajuće planete, Venere i Sunca.

BLIZANCI: Mesec u Devici osvetljava dom i porodicu u vašoj karti, podsećajući vas da provodite vreme sa ljudima koje volite, čak i dok kvadrat Meseca sa Marsom izaziva nervozu i sukobe.

Srećom, Merkur u Vagi u trigonu sa Saturnom u Vodoliji, dodajući notu mudrosti i stabilnosti danu. Kako se Mesec u Vagi spaja sa Merkurom i konjukcijom Sunca i Venere, romansa ispunjava vazduh.

RAK: Mesec u Devici vas podstiče da doprete do svoje zajednice. Potražite načine da budete od pomoći i napravite razliku. Stelijum planeta u Vagi, posebno konjunkcija između Sunca i Venere, usmerava vašu ljubav i pažnju na ognjište i dom.

Trigon između Merkura i Saturna daje vam uvid u vašu situaciju i pomaže vam da kreirate praktičan okvir za završetak vaših projekata i postizanje vaših ciljeva.

LAV: Mesec u Devici se fokusira na bezbednost, detalje i specifičnosti vaših finansija, dok kvadrat Meseca sa Marsom i opozicija Neptunu mogu da vas učine ranjivim na preterivanje i prevaru.

Mesec u Vagi se pridružuje stelijumu planeta u vašoj trećoj kući komunikacije, posebno moćnoj konjukciji između Sunca i Venere. Ovo je povoljno vreme za učenje i širenje znanja.

DJEVICA: Mesec u Devici povećava vašu osetljivost, a njegova opozicija Neptunu to udvostručuje! Na sreću, vaša vladajuća planeta, Merkur, u trigonu sa Saturnom, utiče na dobro donošenje odluka.

Stelijum planeta u Vagi vas finansijski osnažuje, posebno konjunkcija između Sunca i Venere. Pazite na finansije i izbegnite impulsivne kupovine, jer kvadrat od Meseca do Marsa i opozicija Jupiteru mogu da vas učine sklonim trošenju.

VAGA: Mesec u Devici poboljšava snove i mistična iskustva, a njegova opozicija Neptunu to naglašava.

Ovog vikenda pronađite način da se opustite i uživate u blagodetima svakog trenutka. Mesec se takođe pridružuje vašoj vladajućoj planeti, Veneri, u konjunkciji sa Suncem u Vagi u vašoj prvoj kući.

Bićete u centru pažnje i uživate u tome, kao i da inspirišete ljude oko sebe. Trigon između Merkura u Vagi i praktičnog Saturna u Vodoliji to budi u vama.

ŠKORPIJA: Vaša vladajuća planeta je u trigonu sa Mesecom u znaku Device ovog vikenda u vašoj jedanaestoj kući humanitarnosti, ohrabrujući vas da učinite nešto dobro i korisno za svoju zajendicu i okruženje.

Srećom, trigon između Merkura u Vagi i Saturna u Vodoliji može vam pomoći da shvatite kako. Mesec u Vagi spaja konjunkciju između Sunca i Venere u vašoj dvanaestoj kući, otvarajući vaše srce za univerzalnu i iskrenu ljubav.

STRIJELAC: Mesec u Devici aktivira vaš sektor karijere, a njegov trigon sa Uranom vas ispunjava idejama i mogućnostima koje mogu poboljšati vaš uspeh.

Mesec u Vagi se pridružuje Suncu, u konjunkciji sa Venerom i Merkurom u vašoj jedanaestoj kući prijateljstva, stvarajući divnu društvenu energiju, lako ćete se povezati sa drugima. Vreme provedeno sa srodnom dušom je posebno korisno ovog vikenda.

JARAC: Trigon između vaše vladajuće planete, Saturna i Merkura orijentisanog na trgovinu, aktivira vašu karijeru i sektor novca, stvarajući prilike i vrstu mudrosti koja vodi ka uspehu.

Mesec u Devici vas poziva da istražujete svet oko sebe svežim očima, a konjunkcija Sunca i Venere sugeriše da sa sobom pozovete i romantičnog partnera.

VODOLIJA: Vaša vladajuća planeta, Uran, u trigonu je sa Mesecom u Devici, usmeravajući vašu pažnju ka ognjištu i domu. Isprobajte nešto novo ili zaronite u “uradi sam” projekat — odlično će ispasti.

Stelijum planeta u Vagi u vašoj devetoj kući, koja uključuje harizmatičnu konjunkciju između Sunca i Venere, podstiče avanturu i istraživanje. Neka vas to uzbuđenje i oduševljenje odvedu u novo poglavlje.

RIBE: Vaša vladajuća planeta, Neptun u Ribama, suprotstavlja se Mesecu u Device u vašoj sedmoj kući partnerstva. Očekuje vas romantična energija, ali se čuvajte rizika od iluzije. Pažljivo birajte svoje reči i ljude koji vas okružuju.

Stelijum planeta u Vagi, posebno konjunkcija između Venere i Sunca, osvetljava intimnost, pa je moguća veća senzualna bliskost sa partnerom. Trigon između Merkura u Vagi i Saturna poziva vas da sarađujete sa svojom voljenom osobom i zajedno planirate budućnost.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!