HOROSKOP ZA VIKEND DO 24. JULA: Škorpija svoj oprez pretvara u “STRAST”; Biku stiže dodatni priliv NOVCA…

Horoskop za vikend do 24. jula 2022. godine:

OVAN: Mesec u Biku u vašem sektoru novca podstiče vas da ponovo razmislite o nedavnim finansijskim odlukama koje ste doneli. Možda ipak nisu bile najpametnije?

Mesec u Blizancima u subotu i nedelju osvetljava vaš sektor komunikacije i zajednice, a njegov odnos sa Jupiterom u vašoj prvoj kući povećava vaše samopoštovanje. U međuvremenu, trigon između Merkura i Jupitera otvara vrata vašoj kreativnosti.

BIK: Mesec u vašem znaku ističe vaše samopouzdanje, pojačavajući vam šarm i harizmu. Njegov s*kstil sa Neptunom i trigon sa Plutonom pozivaju vas da proširite svoje vidike i da se više družite.

Mesec u Blizancima u subotu i nedelju usmerava vašu pažnju na finansije i prosperitet. U međuvremenu, sekstil s Jupiterom i trigon s Merkurom donose dobre šanse za dodatni priliv novca.

BLIZANCI: Mesec u Biku osvetljava mistične stvari u vašoj karti, a njegov s*kstil sa Neptunom i trigon sa Plutonom osnažuje vašu intuiciju i mentalne sposobnosti.

Radite na jačanju snage volje! U subotu i nedelju, Mesec u vašem znaku osvetljava vaše samopouzdanje. Isto tako, njegov s*kstil s vašom vladajućom planetom, Merkurom, i Jupiterov trigon sa Merkurom učiniće da komunikacija i zapažanje postanu vaše super moći.

RAK: Mesec u Biku u vašoj jedanaestoj kući prijateljstva podstiče vas na druženje- dobro iskoristite ovaj trenutak da se zabavite. Mesec u Blizancima u subotu i nedelju podstaknuće vas da kreirate nove snove i želje i pravite planove.

U međuvremenu, njegov s*kstil sa Merkurom i Merkurov trigon sa Jupiterom produbljuju vašu vezu sa unutrašnjim ja i postiče vašu potrebu za duhovnošću.

LAV: Mesec u znaku Bika podstaći će vas da se više fokusirate na svoj profesionalni život, dok njegov kvadrat sa Saturnom traži da ponovo razmislite i razmotrite važne stvari pre nego što preduzmete bilo kakvu akciju.

Subota i nedelja će verovatno biti zabavni jer Mesec u Blizancima naglašava prijateljstvo i društvene veze. Njegov s*kstil sa Merkurom u kombinaciji sa Merkurovim trigonom sa Jupiterom vas osnažuje iznutra, tako da će vam biti izuzetno lako da sklapate nova poznanstva i da se predstavite u najboljem svetlu.

DJEVICA: Mesec u Biku se fokusira na učenje i obrazovanje i na sve korisne stvari koje poboljšavaju vaš život.

U subotu i nedelju, Mesec u Blizancima biće u s*kstilu s vašom vladajućom planetom, Merkurom. Jupiter je u isto vreme u trigonu s Merkurom i pomaže vam da dostignete same vrhove kada je u pitanju vaša karijera.

VAGA: Mesec u znaku Bika poboljšava vaše mentalne sposobnosti dok prolazi kroz vašu osmu kuću. Mesec u Blizancima u subotu i nedelju aktivira vašu devetu kuću avanture i istraživanja.

Bićete radoznali! Isto tako, s*kstil Meseca i Jupitera produbljuje ljubav i vezu između vas i vaše voljene osobe, jačajući vaš odnosi podižući ga viši nivo.

ŠKORPIJA: Mesec u Biku ističe partnerstvo u vašoj karti, dok vas njegov kvadrat sa Saturnom čini opreznim u vezi sa posvećenošću drugoj osobi.

Kasnije, njegov s*kstil s Neptunom i trigon s Plutonom pretvara oprez u strast! Mesec u Blizancima u vašem sektoru intimnosti produbljuje odnose s voljenom osobom u subotu i nedelju, a tome uveliko doprinosi i s*kstil Jupitera i Merkura.

STRIJELAC: Mesec u Biku će biti u kvadratu sa Saturnom, insistirajući da pažljivo analizirate svoje zdravlje i blagostanje. Obratite pažnju na sve što im škodi i pokušajte da neutrališete te negativne uticajte.

U subotu i nedelju Mesec u Blizancima sjajno utiće na vaš sektor partnerstva, a s*kstil Meseca i Merkura i trigon Merkura i Jupitera povezuju vas s voljenom osobom na mnogo dubljem i intimnijem nivou.

JARAC: Mesec u Biku biće u kvadratu s vašom vladajućom planetom, Saturnom i ovaj aspekt vašim kreativnim i finansijskim poduhvatima daje notu opreza. Kada budete sigurni da je sve u redu, možete ponovo da krenete napred.

Mesec u Blizancima u subotu i nedelju poziva vas da pogledate svoj život, uključujući i posao. S*kstil Meseca sa Merkurom i Merkurov trigon sa Jupiterom usporavaju vaše analize i razumevanje trenutne situacije.

VODOLIJA: Mesec u Biku osvetljava dom i porodicu u vašoj karti, a njegov kvadrat sa Saturnom može vam otežati izlazak iz kuće, insistirajući da se prvo pozabavite porodičnim stvarima. Mesec u Blizancima u subotu i nedelju inspiriše strast i kreativnost.

Njegov s*kstil sa Merkurom i trigon Jupitera sa Merkurom može poboljšati vaše komunikacijske veštine, približavajući vas vašoj voljenoj osobi s kojom produbljujete odnos.

RIBE: Mesec u Biku biće u s*kstilu s vašom vladajućom planetom, Neptunom u Ribama. To poboljšava vaš šarm i komunikacijske veštine. Mesec u Blizancima u subotu i nedelju usmerava vašu pažnju na ognjište i dom.

U međuvremenu, njegov s*kstil sa Merkurom i Jupiterom, kao i Jupiterov trigon sa Merkurom, donose dobre šanse za finansijske mogućnosti i prilike za zapošljavanje. Prigrlite ih oberučke!

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!