HOROSKOP ZA VIKEND DO 22. MAJA: Strijelac popravlja odnose s PARTNEROM; Jarac da povede računa o FINANSIJAMA…

Saznajte šta horoskop za vikend do 22. maja predviđa vašem horoskopskom znaku:

OVAN: Mesec u Vodoliji osvetliće vaš sektor prijateljstva, a između mesečevog trigona sa Merkurom i konjukcije Sunca sa Merkurom, imaćete mnogo toga da kažete svojim prijateljima, sve ono što vam je na duši!

Osetićete ogromnu količinu energije koju pokreće s*kstil između vaše vladajuće planete, Marsa i Plutona u nedelju uveče.

Astrolozi savetuju da ga mudro iskoristite. Najbolje bi bilo da pomognete drugima, ali i učinite nešto dobro za sebe.

BIK: Mesec u Vodoliji osvetliće vaš sektor karijere, što će doneti mnogo profesionalnih mogućnosti. S*kstil između vaše vladajuće planete, Venere, i Meseca, u subotu vam donose šarm, inspiraciju, bezgraničnu maštu i romantično raspoloženje.

Ne dozvolite da vam kvadrat između Meseca i Urana poremeti dan. Konjunkcija između Sunca u Blizancima i Merkura u vašem sektoru novca donosi vam dosta prosperitetnih ideja i planova, kao i dobre ideje.

BLIZANCI: Velika vest ovog vikenda za vas je konjunkcija između vaše vladajuće planete, Merkura i Sunca u Blizancima.

Toliko energije, oduševljenja i radoznalosti teče vašim venama da ćete možda imati poteškoća da odlučite šta da radite sa njima i kako da kanališete toliku energiju.

Mesec u Vodoliji je u harmoniji sa vašom energijom Blizanaca, tako da vam ne preostaje ništa drugo nego da se zabavite i povedete što više ljudi sa sobom.

RAK: Mesec u Vodoliji stimuliše vaše intuitivne i psihičke sposobnosti, a usled uticaja kvadrata sa Uranom u subotu ujutru možete se osećati kao na ivici nerava.

Uzmite vremena ako vam zatreba i nemojte se prisiljavati da radite nešto što vam ne odgovara. Mesec u Ribama u nedelju dolazi kao olakšanje, pa ćete osetiti potrebu da se opustite i zabavite.

LAV: Volite da budete u centru pažnje, a sa vašom vladajućom planetom, Suncem, u konjunkciji sa Merkurom u Blizancima u vašoj kući prijateljstva, verovatno će biti mnogo zabave i provoda u čijem središtu ćete biti vi.

Mesec u Vodoliji u vašoj kući partnerstva podseća da i vezu treba održavati i negovati, baš kao što se neguje cvet. Posvetite se partneru, pokažite da vam je stalo.

DJEVICA: Mesec u Vodoliji u subotu podseća vas da vodite računa o sebi, posebno mentalno, jer ste izuzetno osetljivi i možete da natovarite sebi više obaveza nego što možete da podnesete.

Nije sramota napraviti pauzu, to je neophodno. Mesec u Ribama u nedelju usmerava vašu emocionalnu pažnju na voljenu osobu i vašu vezu. Kada ste mu poslednji put priredili neko iznenađenje?

VAGA: Mesec u Vodoliji u subotu povećava vašu kreativnost. Sekstil vaše vladajuće planete, Venere, u vatrenom Ovnu raspiruje strast što će se posebno dopasti vašem partneru. U toku nedelje pomerićete fokus sa partnera na sebe i svoje potrebe, radićete na analizi svojih emocija i odnosa sa sobom.

ŠKOPRIJA: Na vas će najviše uticati konjunkcija između vaše vladajuće planete, Plutona, i Meseca. Ovaj tranzit ćr vas učiniti preosetljivim, pa mudro planirajte svoje poteze.

Mesec u Vodoliji vas inspiriše da se bavite projektima oko kuće, da renovirate, a konjunkcije između Plutona i Marsa vam donosi neophodni nalet energije.

STRIJELAC: Mesec u Vodoliji u subotu, a posebno sekstil vaše vladajuće planete, Jupitera, ispunjava vas optimizmom i dobrim raspoloženjem. Mesec u Ribama osvetljava ognjište i dom – posvetićete se svojim najmilijima onako kako odavno niste.

Najbolje od svega, konjunkcija između Sunca i Merkura u Blizancima u vašoj sedmoj kući uticaće na popravljanje odnosa sa partnerom, otvorićete neke teme o kojima dugo niste razgovarali.

JARAC: Mesec u Vodoliji zahteva da ovog vikenda obratite pažnju na svoje finansije, a konjunkcija Sunca i Merkura u Blizancima u vašem sektoru zapošljavanja pospešuje rađanje svih vrsta ideja i mogućnosti kako biste povećali svoje bogatstvo.

U nedelju se javite ljudima sa kojima se dugo niste čuli – obnovite veze koje su nekada bile veoma jake.

VODOLIJA: Mesec u Vodolijei u subotu osvetljava vašu prvu kuću – povećavajući vašu osetljivost i intuiciju.

Kvadrat sa vašom vladajućom planetom, Uranom, može da utiče na vašu razdražljivost, bićete impulsivni, stoga duboko udahnite i potudite se da ostanete smireni, šta god da se desi. Burne reakcije mogu samo da naprave štetu.

RIBE: Mesec u Vodoliji podstiče vašu potrebu za intropsekcijom, želećete da protumačite znakove, svoje snove.

Astrolozi savetuju da se okrenete meditaciji. Mesec u Ribama u nedelju vam donosi mnogo više samopouzdanja i samopoštovanja – s s*kstil između Marsa u Ribama i Plutona u Jarcu energiju i ambiciju koji su vam potrebni da ostvarite svoje ciljeve, prenosi Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!