HOROSKOP ZA VIKEND DO 22. AVGUSTA: “Jarca čekaju emocionalne “OLUJE”; Ribe finansijska PRILIKA ILI BONUS”…

Horoskop za vikend do 22. avgusta 2022. godine:

OVAN: Prepuni ste ambicije i energije, koja slobodno i obilno teče iz konjunkcije između Meseca u Biku i vaše vladajuće planete – Marsa.

Ako možete da držite svoj temperament pod kontrolom, ne postoji ništa što će stajati između vas i dobrog provoda ovog vikenda. Tranziti ovog vikenda praktično zahtevaju da se družite i zabavite.

BIK: Mesec u Biku ističe vaše samopouzdanje, dok vas njegova konjukcija sa Marsom može dovesti u iskušenje da se previše posvetite ili uđete u rizično ponašanje.

Oduprite se tom porivu da biste mogli potpunije da uživate u kreativnosti koja prati s**stil između Meseca u Blizancima i vaše vladajuće planete, Venere. Odnos između Meseca u Lavu i Sunca u vašem domu i porodičnom sektoru naglašava koliko volite ovaj deo svog života.

BLIZANCI: Mesec u znaku Bika u konjunkciji sa Marsom, zbog čega se osećate prestimulisano i na ivici. Stalno ste u društvu, što je divno – ali vam je potrebno malo vremena da se usredsredite i prizemljite.

Nesumnjivo ćete osetiti kvadrat između Meseca i vaše vladajuće planete Merkura, kao i onaj između Merkura i Neptuna. Moguće su mutne misli i problemi sa fokusom. Oslonite se na svoju kreativnu stranu i otpustite svoju potrebu za logikom kako biste mogli da uživate u ovim tranzitima.

RAK: Ako se osećate nemirno i nespretno, možete zahvaliti konjunkciju između Meseca u Biku i vatrenog Marsa. Vaše emocije su promenljive – tako da je trenutno teško razmišljati.

Izbegavajte donošenje važnih odluka dok ovo ne prođe. S**stil između Meseca i Jupitera, kao i onaj između Meseca i Venere, donosi duhovnost i kreativnost. Do nedelje uveče, ponovo ste srećni, ispunjeni i zadovoljni životom dok Mesec prelazi u Raka.

LAV: Mesec u znaku Bika u konjunkciji sa Marsom, puni vas obiljem energije i osvetljava vašu desetu kuću karijere i uspeha. Uživajte u povećanom nagonu i ambiciji, ali se čuvajte poriva za donošenjem impulsivnih odluka.

Komunikacija može da klizi zahvaljujući kvadratu između Meseca i Merkura. Međutim, s**stil između Meseca Blizanaca i vaše vladajuće planete, Sunca, koje je u Lavu – doneće lep vikend.

DJEVICA: Stvari bi mogle postati emocionalno napete jer Mesec u Biku u konjunkciji je sa promenljivim Marsom. Izbegavajte da budete uvučeni u borbu za moć. Postavite sopstveni kurs i iskoristite svu tu dodatnu energiju da unapredite svoje ciljeve i snove.

Kvadrat između Meseca i vaše vladajuće planete, Merkura, u kombinaciji sa Merkurovim kvadratom prema Neptunu može učiniti komunikaciju izazovnom.

VAGA:Konjukcija Meseca u Biku sa Marsom može povećati vaš libido dok prolazi kroz vašu osmu kuću intimnosti. Nažalost, moraćete da se krećete kroz emocionalnu nestabilnost da biste stigli na odredište.

S**stil između Meseca u Blizanacima i vaše vladajuće planete, Venere, koji ističe vašu jedanaestu kuću, poziva vas da provedete vreme sa dobrim prijateljima. Komunikacija ide bočno sa kvadratom između Meseca i Merkura, ali ćete naći rešenje.

ŠKORPIJA: Mesec u znaku Bika spaja Mars u vašoj sedmoj kući partnerstva – ispunjavajući vas obiljem energije i istovremeno izazivajući ogromnu emocionalnu nestabilnost.

Izbegavajte impulsivne odluke i postupke, posebno ako ste u iskušenju da budete sami i isključite svoju voljenu.

S**stil Meseca sa Jupiterom i Venerom pomaže vam da povratite emocionalno uporište, a ulazak Meseca u Raka u nedelju uveče predstavlja olakšanje. Vikend je vreme kada balansirate između zabave i odmora.

STRIJELAC: Stvari bi mogle postati nezgodne na poslu, jer Mesec u znaku Bika u konjunkciji sa agresivnim Marsom, stvarajući emocionalnu nestabilnost i povećavajući verovatnoću da ćete se suočiti sa izazovima.

Bolje je odstupiti nego reći ili učiniti nešto zbog čega ćete kasnije požaliti. S**stil između vaše vladajuće planete, Jupitera, i Meseca osvetljava vaš romantični sektor – čineći odličnom večeri za sastanak!

Mesec je takođe u kvadratu Neptuna u vašoj četvrtoj kući doma i porodice, tako da u nedelju može nastati emotivna drama.

JARAC: Romantika i strast mogu stati dok se Mesec u znaku Bika spoji sa Marsom, stvarajući emocionalne oluje i nesporazume.

Pozitivno je da s**stil Jupitera izvlači ljubav na površinu i obasjava ognjište i dom. Štaviše, nedeljni trigon između Meseca i vaše vladajuće planete, Saturna – vas finansijski osnažuje.

VODOLIJA: Stvari bi mogle postati nestabilne na domaćem frontu dok je Mesec u Biku u konjunkciji sa Marsom. Ostanite na svom mestu i odbijte da se neko prema vama ponaša toksično.

Srećom, s**stil Meseca i Jupitera vraća mir i harmoniju, aktivirajući vašu petu kuću kako biste mogli da uživate. Trigon Meseca sa Saturnom u Vodoliji u vašoj prvoj kući jača vaše samopouzdanje i osećaj ličnosti.

RIBE: Komunikacija i veza donose izazove, jer Mesec u Biku u konjunkciji sa agresivnim Marsom u vašoj trećoj kući. Recite šta mislite, onda pustite stvari. S**stil između Meseca i Jupitera u vašoj drugoj kući donosi finansijsku priliku ili bonus na vaš način.

Nažalost, kvadrat između Meseca i vaše vladajuće planete, Neptuna, zamagljuje vam viziju i umanjuje vaše samopoštovanje. Odložite donošenje važne odluke dok ponovo ne budete mogli jasno da vidite.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!