HOROSKOP ZA VIKEND DO 21. NOVEMBRA: “Blizanci – nova energija sa voljenom OSOBOM; Strijelac transformiše NOVAC”…

Saznajte šta vašem znaku predviđa horoskop za vikend do 21. novembra 2022. godine!

OVAN: Vaša vladajuća planeta, Mars, postavlja kvadrat sa Mesecom u znaku Device, stvarajući frustraciju i nestrpljenje. Problemi u saobraćaju i druga kašnjenja će biti dosadniji nego inače. Na sreću, opozicija Mesec-Neptun koristi tehnike svesnosti koje vam mogu pomoći da ostanete mirni.

U subotu i nedelju, Mesec u Vagi osvetljava vaš partnerski sektor, a mesečev s**stil Merkura i Venere može da postavi prilike za savršen sastanak. U nedelju, trigon između meseca, Marsa i Saturna donosi sjajnu energiju.

BIK: Mesec u zemljanom znaku Device osvetljava vašu kreativnost. U međuvremenu, mesečev trigon sa Uranom i opozicija sa Neptunom vas inspirišu, podstičući nove smele ideje.

U subotu Mesec u Vagi vas podseća da volite i brinete o sebi. Krajem vikenda trigon Sunce-Jupiter u nedelju uliva optimizam, dobru volju i velikodušnost u vaša prijateljstva i druge odnose.

BLIZANCI: Praktični Mesec u znaku Device osvetljava dom i porodicu, a njegov kvadrat prema Marsu stvara napetost na polju porodice. Srećom, njegovo suprotstavljanje Neptunu pomaže u smirivanju oluja.

U subotu i nedelju, Mesec u Vagi osvetljava romantiku u vašoj natalnoj karti, a s**stil sa vašom vladajućom planetom, Merkurom, i sa Venerom u vašem partnerskom sektoru, uliva energiju u vaš odnos sa voljenom osobom.

RAK: Ako osećate dubok osećaj nelagodnosti sutra ujutru, to je zbog uticaja kvadrata Meseca u Devici sa vatrenim Marsom. Odvojite vreme da odredite svoje namere za taj dan.

To će vam pomoći da uđete u opoziciju Mesec-Neptun, podižući vaše raspoloženje i jačajući vezu između uma i srca. U subotu i nedelju, Mesec u Vagi osvetljava dom i porodicu, podsećajući vas gde živi vaše srce.

LAV: Pazite na svoje finansije dok impulsivni Mars ulazi u kvadrat sa Mesecom u znaku Device u vašem sektoru novca. Oduprite se porivu da donosite ishitrene odluke i delujte bez razmišljanja.

Trigon Meseca ka pokretanju Plutona pomaže vam da postignete dugoročne poslovne ciljeve. Zatim, u subotu i nedelju, Mesec u Vagi fokusira se na veze koje najviše cenite.

U nedelju, vaša vladajuća planeta, Sunce, u trigonu sa Jupiterom, pomažući vam da se dublje i intimnije povežete sa svojim partnerom i ostavrite više bliskosti.

DJEVICA: Mesec u Devici može da utiče na vaše samopoštovanje i samopouzdanje, iako njegov kvadrat sa Marsom može izazvati frustraciju i nestrpljenje, posebno u vašem profesionalnomživotu.

Ako se obratite svom voljenom za ljubavlju, mudrošću i ljubavlju, opozicija Mesec-Neptun ukazuje da ćete uspeti da smirite neka olujna mora.

U subotu i nedelju, Mesec u Vagi skreće pažnju na vaše finansije. U međuvremenu, s**stil Meseca prema Marsu i Saturnu ukazuje na to da su uspeh i napredak na putu.

VAGA: Mesec u Devici je u kvadratu sa Marsom, stvara povećanje napetosti. Moraćete da vežbate svoju snagu volje ako želite da prevaziđete ovaj izazov.

Ne dozvolite da vam to pokvari dan. Umesto toga, oslonite se na smirenu i pozitivnu energiju koju generiše opozicija Mesec-Neptun. Neka vas ona nosi napred.

U subotu i nedelju, Mesec u Vagi osvetljava vaše samopouzdanje, dok vaša vladajuća planeta, Venera u s**stilu sa Mesecom, pa ćete često biti u centru pažnje gde god da krenete. U nedelju trigon Sunca i Jupitera podstiče vas da usvojite pozitivniju perspektivu.

ŠKORPIJA: Mesec u Devici naglašava prijateljstva, dok vas kvadrat Mesec-Mars čini nervoznim i nestrpljivim. To bi trebalo da prođe do trenutka kada Mesec stvori trigon sa vašom vladajućom planetom, Plutonom koji se nalazi u polju komunikacije.

Ovo pruža fantastičnu energiju za okupljanje sa prijateljima, porodicom. U subotu i nedelju Mesec prelazi u nežnu Vagu i podstiče vas da se okrenete ka sebi i posvetite vreme traganjima za važnim životnim stavrima.

U nedelju nastaje trigon Sunca i Jupitera sa kojim se vikend završava srećno i optimistično. Spremni ste za radnu nedelju pred vama.

STRIJELAC: Mesec u znaku Device usmerava vašu pažnju na vašu karijeru, gde možete naići na neraspoloženje i nestrpljivost koje je povezano sa kvadratom Meseca i Marsa.

Pokušajte da se oslobodite drame i konflikata jer su takve aktivnosti samo prečica za bol. Trigon između Plutona u vašem sektoru novca i Meseca pomaže vam da kopate dublje u svoju svest o prosperitetu, dajući vam priliku da transformišete svoje finansije.

U subotu i nedelju, Mesecu Vagi osvetljava društveni angažman i prijateljstvo, a trigon Sunca-Jupitera daje vam osećaj optimizma i sreće.

JARAC: Će vam najviše prijati da provedete vreme na otvorenom ili negde otputujete, uprkos vremenskim uslovima, jer Mesec u Devici želi da doživite avanturu.

Celodnevno sedenje u kancelariji vas jednostavno neće zadovoljiti. Danas imate potrebu da se aktivirate i pokušati nešto izazovno. Kvadrat Mesec i Marsa može izazvati negativne impulse, ali ako duboko udahnete i osvestite mir u sebi, sve će proći brže nego što ste mislili.

U subotu i nedelju, Mesec Vaga vas ohrabruje da obratite pažnju na važne ljude u svom životu, to vam može značiti i u profesionalnom i u ljubavnom životu.

VODOLIJA: Mesec u znaku Device stvara trigon sa vašom vladajućom planetom Uranom,što može biti inspirativno za vaše projekte i ideje. Fokusirajte se na ono što vam je važno i lako ćete s eosloboditi nepovoljnog uticaja kvadrata Meseca i Marsa.

U subotu i nedelju, Mesec je u znaku Vage i podstiče vas da se povežete sa ljudima oko sebe. U međuvremenu, s**stil Meseca, Venere i Merkura stvara divnu društvenu energiju.

Trigon Sunce-Jupiter u nedelju ispunjava vas optimizmom, stvarajući prilike koje vam može pomoći da dobro iskoristite povoljnu energiju za karijeru.

RIBE: Trigon Meseca i Urana čini da budete kreativni i produktivni tokom ovog dana. Imaćete mnogućnosti da stvorite važne poslovne kampanje i poduhvate. Ipak, kvadrat Meseca i Marsa budi energiju konflikta i nepromišljene potrošnje novca.

Subota je već povoljnija kada Mesec pređe u znak Vage, otvoreniji smo za druge ljude, a ljubav će posebno biti u centru našeg interesovanja. Vikend se završava trigonom Meseca i Saturna u nedelju kada postajete sjajan autoritet i kod kuće i na poslu.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!