HOROSKOP ZA VIKEND DO 19. JUNA: Djevici prete loše ODLUKE; Škorpiju čekaju nesporazumi s PARTNEROM…

Saznajte šta vašem znaku predviđa horoskop za vikend do 19. juna 2022 godine:

OVAN: Mesec u Vodoliji sija u vašoj jedanaestoj kući prijateljstva, a njegova konjunkcija sa Saturnom i kvadratom sa Venerom pomoći vam da primetite da vaš prijatelj prolazi kroz teška vremena. Može doći do napete situacije s osobom iz bližeg okruženja.

Pod uticajem Meseca u Ribama možete sanjati san koji će biti potrebno da protumačite, jer će se ticati vaše budućnosti.

BIK: Vaša vladajuća planeta, Venera u Biku, ovog vikenda ima težak posao sa kvadratom i sa Mesecom i sa Saturnom. Razumljivo je ako ne možete da tolerišete ludost i nemate energiju da se s njom nosite.

Mesec u Ribama vraća vam dobro raspoloženje i ljubav i poverenje u druge. Biće vam potreban savet vezan za profesionalnu dilemu koja vas muči.

BLIZANCI: Trigon između Sunca u Blizancima i Meseca u Vodoliji podiže tešku energiju konjunkcije Mesec-Saturn, vraćajući optimizam i dobro raspoloženje.

Moći ćete da uživate u najvećem delu vikenda. Mesec u Ribama u vašem sektoru karijere naglašava vašu želju da se brinete o svojim kolegama i saradnicima.

RAK: Kao dete Meseca, posebno ste osetljivi na njegove promene. Kao rezultat toga, konjunkcija između Meseca u Vodoliji i Saturna može na vas uticati prilično oštro.

Budite nežni prema sebi, nikako previše zahtevni i vratićete se u svoje uobičajeno stanje u subotu popodne. Sledeći Mesec u Ribama doneće vam sjajne stvari, samo budite strpljivi.

LAV: Konjunkcija između Saturna i Meseca u Vodoliji u vašem partnerskom sektoru može negativno uticati na vaš odnos sa voljenom osobom.

Poteškoće prolaze kada vaša vladajuća planeta, sunce u Blizancima u trigonu s Mesecom puste da život i ljubav ponovo teku slobodno.

Mesec u Ribama u vašoj osmoj kući obećava dublju intimnost i povezanost. Pokušajte da iskrenim razgovorom shvatite gde i zašto su stvari krenule nizbrdo između vas i partnera.

DJEVICA: Sa Saturnom u konjunkciji sa Mesecom u vašoj šestoj kući zdravlja, posla i blagostanja, možda ćete se osećati pomalo potišteno i nenadahnuto. Potrudite se da ne donosite loše odluke.

Mesec će uskoro biti u trigonu sa Suncem u Blizancima, a vi ćete osetiti kako vam se vraćaju samopouzdanje i inspiracija. Mesec u Ribama u subotu uveče osvetljava vaš sektor partnerstva, što će poboljšati veze s partnerom.

VAGA: Sa vašom vladajućom planetom, Venerom, u kvadratu sa Mesecom i u konjunkciji sa Saturnom, može doći do osećaja nesigurnosti I neprivlačnosti. Ali to slobodno možete pripisati uticaju planeta- sa vama je sve u redu.

Ovo će se ublažiti kada Sunce u Blizancima bude u trigonu s Mesecom u Vodoliji; ponovo ćete se osećati kao svoj na svome. Mesec u Ribama u vašoj šestoj kući podstiče vas da učinite nešto lepo za sebe.

ŠKORPIJA: Konjukcija Meseca sa Saturnom u vašoj četvrtoj kući i kvadrat sa Venerom u vašem partnerskom sektoru može u prvi plan da stave neke poteškoće sa članom porodice ili romantičnim partnerom.

Trigon između Sunca u Blizanacima i Meseca vraća optimizam, osećaj ljubavi i blagostanja. Dajte sve od sebe da izgladite ljubavne nesporazume.

STRIJELAC: Konjunkcija između Meseca u Vodoliji i Saturna čini vas manje otvorenim i društvenim nego inače, ali kada Mesec uđe u trigon sa Suncem u Blizancima, ponovo ste u igri!

Mesec u Ribama u vašoj četvrtoj kući doma inspiriše vas da učinite nešto lepo za svoju porodicu. Ne mora biti ništa veliko, bitan je znak pažnje.

JARAC: Vaša vladajuća planeta, Saturn, ovog vikenda je u Mesecu koji je u znaku Vodolije, izazivajući izrazit pad entuzijazma i inspiracije.

Ipak, trigon Meseca i Sunca u Blizancima vraćaju vam optimizam i dobro raspoloženje krajem vikenda. Bićete inspirisani da uradite nešto dobro za svoju zajednicu. Budite humani! Pojaviće se i dobra prilika za posao.

VODOLIJA: Uticaj Meseca u vašem znaku je prigušen zbog sudara sa Saturnom i kvadrata sa Venerom. Možda ćete primetiti da gubite energiju tokom ovog perioda.

Srećom, to će se promeniti u subotu popodne dok Mesec bude u trigonu sa Suncem u Blizancima, inspirišući romantiku, strast i kreativnost. Mesec u Ribama teraće vas da posegnete za novčanikom kako biste učinili nešto lepo za voljenu osobu.

RIBE: Tokom vikenda bićete pod uticajem konjunkcije Saturn-Mesec i njegovog kvadrata do Venere. Ne dozvolite da vam ta teška, gusta energija pokvari slobodno vreme. Zapamtite da su sve teškoće samo privremene i da nemate zbog čega da se osećate nesigurno.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!