HOROSKOP ZA VIKEND DO 19. FEBRUARA: ” Ovnovi – ne živite u prošlosti; Vage imaju šanse da pronađu srodnu DUŠU”…

Saznajte šta poručuje horoskop za vikend do 19. februara 2023. godine za sve znake Zodijaka!

OVAN: Ovan će biti više povezan sa onim što njihov unutrašnji glas prenosi. Veštine koje imate pomažu vam da donesete određene odluke koje vam omogućavaju da jasnije vizualizujete svoj omiljeni put za budućnost.

Trebate više da verujete svojoj intuiciji. Skloni ste da se zadržavate na prošlosti kada bi trebalo da se fokusirate samo na nove perspektive.

BIK: Ovog vikenda ćete praviti planove za budućnost. U stanju ste da cenite ono što vam je važno i koje su stvari koje bi vam mogle više koristiti. Biće nekih događaja koji će vam pomoći da ojačate neka svoja prijateljstva, ali i situacija koje će vam pomoći da stvorite nove odnose.

Pokušajte da se više odmarate i dajte sebi više vremena za opuštanje. U nedelju, vaša priroda vas gura u pravcima koji vam omogućavaju da postignete svoje ciljeve.

BLIZANCI: U subotu ćete ljudima oko sebe dati više samopouzdanja i tako ćete uspeti da ubedite druge da se pridržavaju vaših ideja. Sunce počiva u kući karijere, što će vam pomoći u vašem usponu na poslu.

Imate dobre šanse da napredujete, posebno ako spekulišete o nekim prilikama koje će se pojaviti u oblasti u kojoj radite. U nedelju ćete ići na kratka putovanja koja će vam pomoći da izađete iz rutine. Otkrićete da imate sposobnost da obavljate više zadataka.

RAK: Obratite pažnju na snove koje imate jer mogu biti slutnje. Imate bolje psihičke sposobnosti i bolje upoznajete sebe. Putovanje na velike udaljenosti od kuće je favorizovano, kao i interakcija sa ljudima koji imaju više radnog iskustva.

Savršen je dan za posetu terapeutu ili iskren razgovor sa bliskim prijateljem. Odnosi sa vašim životnim partnerom biće veoma intenzivni i iskreni, a vi ćete imati sposobnost da razumete kako vas drugi doživljavaju.

LAV: Lavovi će mnogo lakše moći da sarađuju sa onima oko sebe. Postajete empatičniji i osetljiviji na potrebe drugih i želite da se bolje brinete o svom životnom partneru.

Bićete izuzetno osetljivi na ton vašeg partnera. Osetićete želju da upoznate nove ljude i razgovarate od srca do srca. Iako imate mnogo ljudi u svom životu, osećate se kao da nemate dovoljno prijatelja.

DJEVICA: Sunce će ući u kuću partnerstva, što će u velikoj meri uticati na odnos partnera. Povoljan je period za kratka putovanja. Možete da razmišljate pozitivno i razmotrite mogućnost ličnog razvoja. Oni oko vas će želeti da vas pitaju za savet o određenim ličnim pitanjima.

Tokom ovog perioda postoje šanse da ćete dobiti određene ponude za brojne saradnje. Ovo je dobar trenutak da poboljšate svoje analitičke veštine. To može biti formalno ili neformalno školovanje koje će vam pomoći da razjasnite svoje misli.

VAGA: Počinje povoljan period za pripadnike ovog znaka koji žele da unesu ravnotežu u finansijski sektor. Savršeno je vreme da napravite male promene u svom životnom stilu, ali i u karijeri.

Tako ćete pokazati veću produktivnost. Skloni ste da privlačite sve što želite. Napravićete više kompromisa iako znate da nećete moći da ugodite svima, ali ćete uspeti da zadovoljite sopstvene interese.

Doživećete nova osećanja, pa ćete realnost doživljavati na fantastičnom nivou, kao da živite u bajci. Oni koji nisu pronašli svoju srodnu dušu sada imaju pravu šansu.

ŠKORPIJA: Veze koje započnete tokom ovog perioda imaju potencijal da postanu trajne veze. Možete privući uticajne ljude u svoj život. Ako želite da se dogovorite, ali drugi ne žele, imate mogućnost da ih ubedite jednostavnim pristupom.

Vaš afinitet prema pitanjima duše pomoći će vam da ojačate veze koje imate sa voljenim osobama. Ovog vikenda ćete imati pozitivnu energiju prema svom ljubavnom životu.

STRIJELAC: To je idealno vreme da provedete više vremena sa svojom porodicom. Imate dobre veštine komunikacije i izražavanja. Otvoreni ste za nove ljude i lako ćete se družiti.

Možete računati na diplomatiju i takt u vašim današnjim diskusijama. Savršen je dan za debate i pregovore. Možda ćete potrošiti svoje vreme tražeći nove informacije koje vam privlače pažnju.

JARAC: Skloni ste da se otvorite prema drugima i budete iskreni prema svojim osećanjima. Možete iskoristiti ove aspekte i koristiti ih u određenim umetničkim poduhvatima.

U stanju ste da ubedite druge da podrže vaše napore i nećete koristiti nepravedne taktike kada tražite podršku. Osećaćete ljubav na drugom nivou. Ako ste sami, možda ćete naći osobu koju nećete moći da izbacite iz glave.

VODOLIJA: Ovog vikenda možete naići na nekoliko prilika da dopunite svoj prihod. Pošto možete lako da iskoristite svoje ideje i prilično brzo se koncentrišete, dobar je dan za učenje ili ispite. Povećana radoznalost vas navodi da pročitate svoju omiljenu knjigu.

Danas možete planirati beg sa voljenom osobom. Doživećete nagle promene raspoloženja praćene impulsivnim reakcijama. Pokušajte da se smirite jer rizikujete da uklonite neke važne ljude iz svog života.

RIBE: Interakcije sa drugom osobom imaju više strasti i intenziteta nego drugim danima. Imajte pošten stav i izbegavate besmislene rasprave. Možda ćete naći nekoga ko će podržati vaš posao. Uživaćete u više energije nego inače.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!