HOROSKOP ZA VIKEND DO 19. DECEMBRA: “Škorpije sa oprezom trošite NOVAC; Strijelca čekaju nova POZNANSTVA”…

Saznajte šta vašem znaku predviđa horoskop za vikend do 19. decembra 2022. godine!

OVAN: Ovog vikenda Ovna očekuju dva potpuno različita dana – u subotu se mnogi planovi mogu urušiti, Dok nedelja može doneti uspeh i ono o čemu ste sanjali. Zapamtite da posle oluje uvek izađe Sunce.

BIK: Bićete fokusirani na praznike i organizovanje dočeka Nove godine. Povoljni dani za dekoraciju, planiranje, kuvanje i druženje sa najbližima.

BLIZANCI: Tokom radnih dana umorili ste se i bili napeti, vaše telo je iscrpljeno. Zato je vikend idealana za odlazak u spa centar, na bazen, plivanje, saunu, kao i za masažu. Pronađite nekih od svojih omiljenih spa trenutaka da se opustite.

RAK: Povoljan dan za generalno čišćenje kuće i raspremanje životnog prostora. Imate priliku da transfomrišete svoj dom i učinite ga prijatnijim i lepšim za sebe i svoju porodicu. Ovo je prava prilika da pripremite dom za praznike.

LAV: Očekuju vas povoljni dani za kupovinu. Imate priliku dapronađete stavri koje vam se dopadaju i priuštite sebi nešto lepo što ste odavno želeli. Obradujte sebe pred novu godinu.

DJEVICA: Posvetite se svom zrdravlju i radite na jačanju imuniteta. Razmislite kakvu hranu konzumirate, koliko ste fizički aktivni, kakav je kvalitete vašeg sna. Usvojite navike koje će vam pomoći da se osećatebolje.

VAGA: Za vikend se posvetite sebi, odložite sve ranije planirane zadatke kako biste imali vremena i prostora da se opustite. Idite kod kozmetičara, bavite se sportom, posetite muzej ili galeriju.. Radite aktivnosti koje vas raduju.

ŠKORPIJA: Fokusirajte se na kupovinu i pripremu za novogodišnje praznike. Mopguće je da vas za vikend očekuju povoljni dani za kupovinu poklona. Obradujte sebe i najbliže, ali sa oprezom trošitenovac.

STRIJELAC: Subota je sjajan dan za čitanje, kreativnost, gledanje filmova i boravak kod kuće. U nedelju će se kod Strelca ipak probuditi njihov avanturistički duh – mogući su izlasci, novapoznanstva i druženja.

VODOLIJA: Vodolije će težiti da pronađu načine kako da podignu raspoloženje za vikend. Moguće je da će dekorisati dom, provoditi vreme sa najbližima, deliti svoje stavove i gledišta. Kada osvestite lepotu sadašnjegtrenutka, sve će izgledati mnogo svetlije.

RIBE: Osluškujte svoje telo, um i unutrašnji glas. Šta vam je sada najpotrebnije kako biste se osećali dobro? Kada pronađete odgovor, to i uradite. Naučite da se povežete sa sobom i bolje i dublje razumete svoje potrebe.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!