HOROSKOP ZA VIKEND DO 18. SEPTEMBRA: “Bik ne bi trebalo da propusti ŠANSU; Vodolija će rasplamsati STRASTI”…

Saznajte šta horoskop za vikend do 18. septembra 2022. godine donosi vašem znaku:

OVAN: Mesec u Blizancima u fokus stavlja vašu zonu komunikacije, a njegova konjukcija sa vašom vladajućom planetom, Marsom, u petak može da podstakne da u ljutnji kažete nešto što inače ne biste.

Držite svoje emocije pod kontrolom i moći ćete da provedete prijatne trenutke s prijateljima u subotu, zahvaljujući trigonu Meseca sa Saturnom.

U nedelju, Mesec ulazi u Raka i vašu četvrtu kuću doma i porodice. Ovo je sjajan trenutak da se skućite, planirate zajedničku budućnost s partnerom.

BIK: Ovoe subote, Mesec u Blizancima stavlja u fokus vaše finansije. Tokom kvadrata Meseca i vaše vladajuće planete, Venere kao i tokom konjunkcije između Meseca i Marsa pokušajte da izbegnete neplaniranu i nekontrolisanu potrošnju.

Trigon između Saturna i Meseca u subotu vam donosi sjajnu poslovnu priliku koju ne bi trebalo da propustite.

BLIZANCI: Trigon između vaše vladajuće planete, Merkura i Meseca u Blizancima doneće vam sve uslove da budete na maksimalnom nivou, kreativni i motivisani. Konjunkcija između Meseca i Marsa dodaje malo više žara vašim rečima, bićete prilično impulsivni.

Povedite računa o tome što govorite kako nehotice ne biste nekoga povredili. U subotu, trigon između Meseca i Saturna daruje vam mudrost i pomaže da donesete razborite odluke.

RAK: Mesec u Blizancima i njegova konjunkcija sa Marsom u vašoj dvanaestoj kući pojačaće vašu intuiciju ali i osetljivost. Daćete prednost osami, umesto društvu drugih ljudi.

U subotu, trigon Meseca sa Saturnom pomaže vam da bolje iskoristite energiju koju će vam doneti. Trigon Sunca i Plutona aktivira vaš sektor komunikacije, što treba da iskoristite kako biste popravili ili učvrstili odnos s partnerom.

LAV: Mesec u Blizancima i njegova konjunkcija sa Marsom na prvo mesto stavljaju prijateljstvo i humanost. Uživaćete u vremenu sa svojim prijateljima, a javiće se ideja da pokrenete zajednički projekat kako biste pomogli drugima.

U subotu, trigon između Meseca i Saturna pomaže vam da zajedno s partnerom načinite sledeći korak u vašoj vezi. U nedelju, trigon između Sunca i Plutona donosi sjajne šanse da popravite svoje materijalno stanje, kao i ponudu za novi – unosniji posao.

DJEVICA: Vaša karijera će biti na prvom mestu zahvaljujući Mesecu u Blizancima i njegovoj konjunkciji s Marsom. Pokušajte da ne budete brzopleti, prvo dobro razmislite pre nego što načinite korak.

Na taj način ćete iskoristiti najviše od onoga što vam donosi ovaj tranzit. U subotu, trigon između Saturna i Meseca pozitivno utiče na vaše polje posla, što će biti odličan trenutak da iskoristite šansu koja vam se bude pružila.

U nedelju se posvetite sebi, trigon između Plutona i Sunca učiniće da postanete svesni sebe, svoje vrednosti i znanja.

VAGA: Mmože biti izazovan jer vaša vladajuća planeta, Venera, kvadrira Mesec u Vagi i Mars dok se u isto vreme Mesec spaja sa Marsom. Pokušajte da ostanete smireni – šta god da se desi.

U subotu, trigon između Meseca i Saturna pomaže da se uzemljite, da pronađete svoju bazu, ono što je zaista važno. U nedelju, trigon između Plutona i Sunca u vašoj prvoj kući povećava vaše samopoštovanje i samopouzdanje.

ŠKORPIJA: Mesec u Blizancima u konjunkciji sa Marsom i kvadratima sa Venerom može da dovede do problema i nesuglasica u vašoj vezi. Nemojte ih uzimati zdravo za gotovo, trebate se truditi, pokazati da vam je stalo, da želite da uspe.

U subotu, trigon između Meseca i Saturna podstaći će vas da vam prioritet postane dom i porodica. Čuvajte svoje gnezdo i svoje voljene. Vaša vladajuća planeta, Pluton, u nedelju će biti u trigonu sa Suncem. Iskoristite isceljujuću energiju ovog tranzita!

STRIJELAC: Mesec u Blizancima biće u konjunkciji sa Marsom što uzburkava uspavane strasti u vašoj vezi. Iskoristite ovaj tranzit da malo prodrmate svoju vezu!

Izbegavajte svađu i uživajte u povezivanju i intimnosti sa svojim partnerom. U subotu, trigon između Meseca i Saturna u vašem sektoru komunikacija podstiče dijalog i kompromis, pomažući vam da napravite zajedničke planove za budućnost.

U nedelju, opozicija između vaše vladajuće planete, Jupitera i Merkura, nateraće vas da žonglirate između romantike i prijateljstva.

JARAC: Konjukcija između Meseca u Blizanacima i Marsa daće vam neophodan podsticaj da preduzmete nešto važno na poslu.

U subotu, trigon između vaše vladajuće planete, Saturna i Meseca, pomoći će vam da donesete dobre odluke koje se tiču novca i posla, pogotovu ako ste na ivici burnout-a. Trigon između Sunca i Plutona u vašoj prvoj kući povećava vaše samopoštovanje i sigurnost.

VODOLIJA: Mesec u Blizancima biće u konjukciji s Marsom u vašem sektoru ljubavi i strasti, što vam daje neophodan podsticaj da otvorite svoje srce i priznate osećanja osobi koja vam se sviđa!

U subotu, trigon između Saturna i Meseca povećava vaše samopoštovanje i pomaže vam da se izborite sa problemima sa kojima ranije niste mogli. U nedelju, opozicija između Merkura i Jupitera pojačava vašu želju za putovanjima.

RIBE: Konjunkcija između Meseca u Blizanacima i agresivnog Marsa može da prouzrokuje dramu! Pazite da ne budete uvučeni u tuđe probleme i svađe.

U subotu, trigon između Meseca i Saturna pomoći će vam da jasnije vidite budućnost kojoj težite kako biste mogli da počnete da je kreirate. U nedelju, trigon između Plutona i Sunca donosi isceljujuću energiju u sve vaše odnose.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!