HOROSKOP ZA VIKEND DO 17. JULA: Vodoliju čeka “DOBITAK”; Bik ima šanse da upozna SRODNU DUŠU…

Horoskop za vikend do 17. jula 2022. godine!

OVAN: Mesec u Vodoliji probudiće u vama želju za druženjem. Provedite vreme u društvu dobrih prijatelja.

Tokom subote i nedelje Mesec će biti u znaku Riba u vašoj dvanaestoj kući i biće u harmoničnom aspektu prema vašoj vladajućoj planeti, Marsu kao i prema Suncu, Neptunu, Merkuru i Uranu.

Zahvaljujući tome, pojaviće se vaša nežna, suptilna strana, ali ćete u isto vreme biti snažni, ispunjeni energijom i odlučnošću.

BIK: Mesec u Vodoliji i njegova konjunkcija sa Saturnom u vašoj desetoj kući pomoći će vam oko planova vezanih za karijeru, da napravite bolje strategije. Isto tako, trigon između Meseca i vaše vladajuće planete, Venere – pomaže u povećanju prosperiteta i obilja.

Mesec u Ribama u subotu i nedelju ima pozitivne aspekte prema Suncu, Merkuru, Marsu, Uranu i Neptunu, što će doneti šanse da upoznate svoju srodnu dušu!

BLIZANCI: Mesec u Vodoliji prolazi kroz vašu devetu kuću avanture. Iskoristite ovo vreme da izađete iz rutine i zabavite se. Mesec u znaku Riba tokom subote i nedelje povoljno će uticati na vaše dugoročne ciljeve i planove.

Pravi uticaj na vas dolazi od vaše vladajuće planete, Merkura, u konjunkciji sa Suncem u Raku i triningom Neptuna. U prvi plan dolaze vaši talenti i veštine.

RAK: Mesec u Vodoliji se fokusira na vaše planove za saradnju, dok će Mesec u Ribama u subotu i nedelju biti u znaku avanture i zabave.

Tokom vikenda, najuticajniji tranzit biće onaj između Sunca u Raku i Merkura u vašoj prvoj kući sopstva. Očekujte vas nalet energije i samouverenosti. Pametno je iskoristite, naročito ako vodite neku vrstu diskusije ili pregovora.

LAV: Mesec u Vodoliji je u konjunkciji sa Saturnom u vašoj sedmoj kući, što će vas primorati da se pozabavite određenim stvarima u vašoj vezi koje više ne možete da izbegnete. Mesec u Ribama u subotu i nedelju fokusira se na intimnost i povezanost.

Ipak, glavni tranzit koji sada utiče na vas je vaša vladajuća planeta, Sunce, u konjunkciji sa Merkurom u vašoj dvanaestoj kući. Biće vam potrebna pomoć da razumete šta osećate.

DJEVICA: Zdravlje i blagostanje su fokus Meseca u Vodoliji, a njegova konjunkcija sa Saturnom nateraće vas da se nosite sa problemom koji ste dugo izbegavali. Mesec u Ribama u subotu i nedelju osvetljava vaš odnos sa voljenom osobom.

Vaša vladajuća planeta, Merkur, tada zauzima centralno mesto, spajajući Sunce i trining Neptuna. U centru pažnje biće prijateljstva i partnerstva, a komunikacija će biti magični sastojak.

VAGA: Mesec u Vodoliji podstiče kreativno izražavanje, a njegova konjunkcija sa Saturnom može vam pomoći da uobličite svoje ideje.

Mesec u znaku Riba u subotu i nedelju osvetljava vaš sektor zapošljavanja. Takođe trinira konjunkciju između Sunca u Raku i Merkura u vašoj desetoj kući karijere – što donosi sjajne šanse za razvoj vaše profesije.

ŠKORPIJA: Mesec u Vodoliji usmerava vašu pažnju na dom i kuću, a njegova konjukcija sa Saturnom pomaže vam da se usredsredite na pronalaženje rešenja za dugogodišnji problem koji vas muči.

Mesec u znaku Ribe u subotu i nedelju podstiče vašu kreativnost i želju za zabavom, a njegov trigon sa Suncem povezuje Merkur u vašoj devetoj kući, insistirajući da proširite svoje horizonte i istražujete nove mogućnosti.

STRIJELAC: Komunikacija i zajednica su u fokusu Meseca u Vodoliji u vašoj kući – a njegova konjunkcija sa Saturnom pomaže da uobličite svoje ideje.

U subotu i nedelju, Mesec u Ribama osvetljava vašu četvrtu kuću doma i porodice, jačajući ljubav i poverenje u partnerskim odnosima. Taj uticaj je još jači zahvaljujući trigonu sa Suncem u Raku.

JARAC: Mesec u Vodoliji spaja vašu vladajuću planetu, Saturn i skreće vašu pažnju na pitanja finansija i prosperiteta. Srećom, ovo će vam pomoći da postavite pravila i granice kako bi vaše blagostanje moglo da raste.

Mesec u znaku Riba u subotu i nedelju proširuje vaše srce, utkajući ljubav u vašu komunikaciju. Ovo donosi slatka iznenađenja, dok Mesec trinira konjunkciju između Sunca u Raku i Merkura u vašem partnerskom sektoru.

VODOLIJA: Kvadrat Meseca u Vodoliji i vaše vladajuće planete, Urana, može da izazove svađu kod kuće – ali to će brzo proći.

Mesec u znaku Ribe u subotu i nedelju biće u konjunkciji sa Neptunom i trinira konjunkciju između Sunca u Raku i Merkura u vašem sektoru zapošljavanja.

Ovi aspekti vam donose finansijsko izobilje! Iskoristite svaku priliku koja se ukaže, jer je ovo veoma plodna kombinacija energija u vašem znaku.

RIBE: Mesec u Vodoliji produbljuje vašu intuiciju i podstiče vas na sanjarenje! U subotu i nedelju, Mesec u znaku Riba u vašoj prvoj kući trinira konjunkciju između Sunca u Raku i Merkura – podstičući vašu kreativnost.

Konjukcija Meseca sa vašom vladajućom planetom, Neptunom obdariće vas sjajnim idejama i maštom i probuditi vaše talente!

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!