HOROSKOP ZA VIKEND DO 16. OKTOBRA 2022: “Škorpija planira romantiku; Vodoliji Mesec u Raku donosi blagostanje”…

Saznajte šta vašem znaku predviđa horoskop za vikend do 16. oktobra 2022. godine:

OVAN: Mesec u Blizancima vas odlično raspolaže jer je u pozitivnom aspektom sa Saturnom, Venerom i Suncem. Vaš odnos sa vašim voljenim ima koristi od ovih tranzita. Vreme je da se posvetimo periodu za romansu.

U subotu ujutru, konjunkcija između vaše vladajuće planete, Marsa i Meseca Blizanaca, ispunjava vas silom na koju treba da računate. Usmerite svoju energiju mudro. Ovog vikenda Mesec u Raku posvećen je domu i porodici.

BIK: Mesec u Blizancima u trigonu je sa vašom vladajućom planetom Venerom u Vagi. Ovo vam pomaže da zablistate, posebno na poslu.

Subotnja konjunkcija između Meseca i Marsa u vašem sektoru novca upozorava vas da vodite računa o tome koliko trošite pod ovim obiljem inspirativne energije. Kasnije u toku dana, Mesec u znaku Raka je u kvadratu sa Jupiterom, udvostručujući upozorenje kada je reč o finansijama.

BLIZANCI: Mesec u Blizancima u trigonu je sa Suncem, Merkurom i Venerom, jačajući vaše samopouzdanje i ličnu moć. Konjunkcija Meseca sa Marsom u subotu ujutru vas natera da stupite u vođstvo dok vam daje obilje energije koja traži da bude izražena.

Mesec je u Raku do kraja vikenda. Njegov kvadrat prema Jupiteru naglašava potrebu za sigurnošću. Budite oprezni sa svojim finansijama.

RAK: Mesec u Blizancima osvetljava snove dok prolazi kroz vašu dvanaestu kuću, trigon Sunca i Venere. Ovo poboljšava dom i porodicu.

U subotu ujutru, konjunkcija Mars-Mesec otežava spavanje, pa biste mogli da ustanete i obavite neke aktivnosti po kući. Mesec u znaku Raka u kvadratu sa Jupiterom kasnije tokom dana, pa pazite da ne preterujete.

LAV: Ćete se više posvetiti prijateljstvu nego porodici, jer Mesec u Blizancima osvetljava tu oblast. Trigon Venere i Sunca u vašoj zoni komunikacije i veze. Zabava je trenutno na vrhu vaše liste obaveza.

Ovaj nagon samo postaje jači kada se u subotu Mesec spoji sa Marsom. Mesec u Raku u vašoj dvanaestoj kući snova stiže na vreme. U subotu ćete morati da obuzdate višak dok Mesec kreira kvadrat sa Jupiterom. Srećom, do nedelje ćete konačno moći da se odmorite.

DJEVICA: Živahni Mesec u Blizancima u trigonu je sa Saturnom, Venerom i Suncem. Ovo je odlično za vašu karijeru i finansije, iako konjukcija Meseca sa Marsom u subotu ujutro znači da ćete morati da trošite oprezno.

U subotu popodne Mesec u Raku vas poziva da provedete vreme sa svojim prijateljima, i dok kvadrat između Meseca i vaše vladajuće planete, Merkura, može otežati komunikaciju u nedelju, vi ste profesionalac i savršeno se snalazite u tim vodama.

VAGA: Avantura vam zvoni na vrata dok živahni Mesec u Blizancima ističe vašu devetu kuću, podržavajući Veneru i Sunce u Vagi. Ako ne možete da spakujete kofere i odete na putovanje odmah, svakako možete planirati.

Trigon između Meseca i Saturna vam pomaže u logistici. Nemojte uzimati stvari koje ne možete da ispunite do kraja. Konjunkcija Meseca i Marsa zahteva praktičnost.

ŠKORPIJA: Romantika kuca na vaša vrata ovog petka dok Mesec u Blizancima osvetljava vaš intimni sektor, trigon Venere, Sunca i Saturna. Oslonite se na romantiku i planirajte izlazak.

Nećete biti razočarani, posebno ako se to prenese na sledeće jutro, kada se Mars spoji sa Mesecom. Mesec u Raku vas podstiče da izađete u svet i uživate u novim prizorima, zvucima i vezama.

STRIJELAC: Mesec u Blizancima osvetljava vaš sektor partnerstva, što je skladu sa romantičnom Venerom, Suncem i Saturnom. Planirajte izlazak u skladu sa željama vaše voljene osobe i bićete oduševljeni ishodom, posebno u subotu ujutro kada se Mars spoji sa Mesecom.

Jupiter, vaša vladajuća planeta, takođe je u kvadratu sa Mesecom u znaku Raka. Povratite svoju energiju kako biste preplavili život entuzijazmom i energijom.

JARAC: Posao bi mogao da izazove pobednički ples dok Mesec u Blizancima osvetljava vaš sektor zapošljavanja, sa trigonom Venere, Sunca i Saturna. Naklonite se dok vas reflektor obasjava. Subotnja konjunkcija između Marsa i Meseca može olakšati prekomerni rad.

Srećom, Mesec u Raku stiže na vreme da ohladi stvari. Čak vas i kvadrat između Meseca i Jupitera upućuje ka ognjištu i kući.

VODOLIJA: Mesec u Blizancima inspiriše romantiku dok prolazi kroz vašu petu kuću, trigon Venere i Sunca. Planirajte izlazak i pustite strast da preuzme kormilo kada se Mesec u subotu ujutru spoji sa strastvenim Marsom. Samo budite sigurni da li ste ispravno pročitali signale.

U nedelju, Mesec u Raku u vašem sektoru zdravlja i blagostanja poziva vas da se brinete o sebi, opustite se i uživate u zasluženom danu odmora.

RIBE: Mesec u Blizancima u trigonu sa Venerom, Suncem i Saturnom, uliva divnu energiju u vaš dom i porodični sektor.

Subotnja jutarnja konjunkcija Meseca i Marsa vas budi rano da biste mogli da započnete projekte do kojih juče niste stigli. Lako je preterati sa ovim tranzitom. U subotu i nedelju, Mesec u Raku izvlači vašu kreativnost na površinu.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!