HOROSKOP ZA VIKEND DO 16. JANUARA: “Astro prognoza za ljubav, posao, novac, zdravlje”…

Saznajte šta poručuje horoskop za vikend do 16. januara 2023. godine – opšta astro prognoza, ljubav, posao, novac, zdravlje, sport!

UOPŠTENO: Imamo sreće što smo ovog vikenda dobili dva sjajna dana! Ovo su sveukupno povoljni, kreativni i moćni dani kada treba da iskoristite svoje talente i potencijale, iskoristite energiju za pozitivnu transformaciju.

LJUBAV: Mogli biste osetiti punu ljubav ovog vikenda, a možda i punu iluziju. Morate da budete sigurni da se suočavate sa činjenicama i da skinete ružičaste naočare.

Razmotrite šta je predmet vaše mašte, a šta je realnost. Nemojte da idealizujete potencijalne partnere. Oni koji su usamljeni, moguće je da će želeti da uživaju i sami – da odu u šetnju, pozorište – bioskop i posvete se sebi.

ODNOS“: Paralela Plutona i Neptuna mogla bi da pruži ozbiljnu dugovečnost romanse, ali i pojačanu erotsku energiju. Ovog vikenda ćete više favorizovati prijatelje u odnosu na romantičnu senzualnost.

NOVAC: Čak i ako imate slobodne dane, možda ćete želeti da ugurate malo posla ovog vikenda. Nekoliko lepih finansijskihporavnanja na nebu čine ovaj vikend dobrim za uspostavljanje novih poslovnih veza – pomeranje projekata ka završetku ili finaliziranje poslova.

ZABAVA I PRIJATELjSTVO: Obavezno napravite plan za okupljanje sa bliskim ljudima. Očekuje vas topao i prijatan vikend uglavnom za druženje sa prijateljima i zabavu. Nova prijateljstva stvorena sada mogu biti trajna.

ZDRAVLjE I FITNES: Velika energija Marsa ovog vikenda bi trebalo da pokrene ljude – ovo je odličan vikend za izlazak u prirodu ili vežbanje!

Mnogo je bolje koristiti Mars za aktivnosti, a ne za sporove! Jedno upozorenje je da ne prelazite svoju normalnu zonu udobnosti. Radite onoliko koliko vašem telu prija – nemojte da se preforsirate i rizikujete povredu.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!