HOROSKOP ZA VIKEND DO 15. MAJA: “Strijelčevi – iz novog susreta može se roditi ljubav, Rakovi – izbjegnite svađe”…

“Saznajte” šta vašem znaku predviđa horoskop za vikend do 15. maja 2023. godine!

Ovan: Ovan, možda osećate da član porodice pokušava da utiče na vas. A možda i nije prvi put. Ali umesto da ispravljate osobu ili uzvratite, shvatite lekcije, mo\da vam daje neki vrlo vaŽan savet. Ovog vikenda, vežbanje strpljenja i razumevanja sa članom porodice je od koristi.

Bik: Bikovi, ovo su savršeni dani da se povežete sa prijateljima i uputite im neku lepu reč. Pre nego što počnete da se sastajete sa nekim u restoranu, tržnom centru ili na koncertnom mestu, uverite se da imate sve prave informacije – izbegnite kašnjenja. Tokom ova dva dana, ako želite da uspostavite čistu vezu, uradite to telefonom.

Blizanci: Blizanci, možda ćete potrošiti dosta novca na nešto u vezi sa obrazovanjem ili maturom. Moguće je da će neko blizak ostvariti uspeh u školovanju, ili ćete se vi razvijati na polju obrazovanja. Moguća su i lepa iznenađenja i pokloni. Ovo je period kada možete da uštedite za budućnost.

Rak: Važno je da izbegnete bilo kakve konflikte. Pokušajte da razumete druge ljude i da se povežete sa njima, dopustite im da izraze svoje mišljenje. Spremite se za debatu, ali nemojte da razgovarate visokim tonom.

Lav: Možda se uzdržavate od stvaranja umetnosti jer se plašite da će drugi ljudi kritikovati vaš rad. Ali ovo je nepravedno prema vama i svetu. Samo zato što neko ne razume vašu viziju ne znači da ne treba da učinite sve što možete da izrazite svoju jedinstvenost, bilo da je to na papiru ili kroz muziku ili ples. Danas je dobar dan da se ostvarite u umetnosti.

Devica: Ako stvari ne funkcionišu ovog vikenda, važno je da zadržite pozitivan stav. Imate sva sredstva i slobodu da uradite nešto vredno i posvetite se nečemu što volite. Device,sjano je vreme da se posvetite domu, preuređenju i da radite na povezivanju sa članovima porodice.

Vaga: Ova dva dana bi mogla biti prilika za vas, moguća su neka nova okupljanja, ali niste sigurni da li želite da idete. Možda ćete biti u centru pažnje, ili ne poznajete nikog drugog ko prisustvuje.

Vage, možda vam ovaj događaj pomaže da promenite način razmišljanja. Radite ono što najbolje radite i fokusirajte se na to da se drugi osećaju prijatno. Uklanjanjem bilo kakvog očekivanja onoga što se može dogoditi, a šta ne mora, možete se odlično provesti.

Škorpija: Ako ste na putu jednog od ova dva dana, morate sebi dozvoliti dodatno vreme. Može doći do kašnjenja i zaobilaženja. Ali ako ostanete fleksibilni, možete sa lakoćom savladati svaku prepreku. Ako pokušate da organizujete putovanja, pazite na finansije, izbegnite nepotrebne troškove.

Strelac: Ako tražite ljubav, danas biste mogli da upoznate nekoga kome se možda i vi dopadate. Kao da ste pogođeni Kupidonom strelom, a ova osoba je sve o čemu trenutno možete da razmišljate. Ako ste već u romantičnoj vezi, mogli biste se zabaviti večeras sa partnerom.

Jarac: Jarčevi, možda ste sa nekim veoma kompatibilni, ali možda imate veoma različite ideje o tome kako da vodite računa o svojim finansijama. Možete biti štedljivi i izbeći loše troškove. Ovo je dobar vikend da se povežete sa partnerom i da slušamo jedni druge. Možda se nećete složiti, ali ćete se verovatno zbližiti kao par.

Vodolija: Nemojte raditi danas ako je moguće. Uradite nešto zabavno, kreativno ili pomalo avanturističko. Jarac, ovo je dobar dan da istražite šta volite i ne volite. Degustacija vina, rafting ili nešto između bilo bi idealno za ove dane. Možda ćete otkriti neka nova interesovanja.

Ribe: Ovog vikenda biste mogli da upoznate nekoga ko nije vaš tip, ali vas može iznenaditi koliko će biti ljubavnih varnica. Ova osoba možda nije tako visoka koliko biste želeli ili ne izgleda kao princ iz snova, ali se vaše duše slažu. Ribe, spremni ste da razmišljate i volite van okvira.

Sensa .

error: Sadržaj je zaštićen !!