HOROSKOP ZA VIKEND DO 15. AVGUSTA: “Lavovi, svaki problem ima RJEŠENJE; Djevicu očekuje romantičan SJAJ”…

Horoskop za vikend od 12. do 15. avgusta 2022. godine:

OVAN: Vaša vladajuća planeta Mars u kvadratu je sa Mesecom. Kontrolišite svoje emocije i svoju potrošnju kako se ne biste pokajali.

Mesec-Mars u nedelju vas inspiriše, dok vas trigon između Marsa i Plutona ispunjava energijom i snagom koju treba da koristite sa mudrošću i pažnjom.

BIK; Konjunkcija između Meseca i Saturna u Vodoliji u vašem sektoru karijere pomaže vam da napravite profesionalni napredak. Mesec u Ribama je u vašem jedanaestom polju veći deo vikenda, podstičući vas da provodite vreme sa srodnim dušama.

Iskoristite malo vremena za volontere ako možete! Pored toga, u nedleju Mesec u Ovnu u trigonu je sa vašom vladajućom planetom, Venerom, ispunjavajući vaš dom lepotom i gracioznošću.

BLIZANCI: Konjunkcija Meseca u Vodoliji i Saturna stavlja vas na test, insistirajući da se fokusirate na posao. Opozicija između Meseca u Ribama i Merkura u Devici u subotu čini komunikaciju između članova porodice.

Ako više slušate, a manje govorite, surfovaćete ovim talasom i ostati na dasci. Trigon Plutona i Marsa u nedelju osvetljava strast, pa odvojite vreme za svoju voljenu osobu.

RAK: Ako se osećate emocionalno, konjunkcija između Meseca i Saturna vas koči. Na sreću, stvari se znatno popravljaju kada Mesec popodne pređe u Ribe.

Konjunkcija Meseca i Neptuna inspiriše vas da isprobate nove stvari, proširujući svoje horizonte na divne načine. Odvojite vreme za romantiku u nedelju dok Pluton u vašoj zoni partnerstva troši požudni Mars.

LAV: Konjunkcija Meseca u Vodoliji i Saturna može stvoriti ili naglasiti emocionalnu blokadu između vas i vaše voljene osobe. Ništa ne pomaže, ni suprotnost između Merkura i Meseca u subotu.

Držite svoje srce otvorenim i znajte da svaki problem ima rešenje. Kasnije, Mesec u znaku Ovna poziva vas da se uzdignete i zabavite.

DJEVICA: Možda ćete biti u iskušenju da zanemarite sebe i svoje potrebe , dok Mesec u konjunkciji sa Saturnom u vašoj šestoj kući. Napravite zdraviji izbor sa više ljubavi.

Mesec u Ribama u vašoj sedmoj kući partnerstva spaja se sa romantičnim Neptunom, dajući malo sjaja u vašu vezu. Pustite mašti na volju. Trigon između Marsa i Plutona podstiče vaš libido, pa planirajte u skladu sa tim!

VAGA: Konjunkcija Meseca i Saturna može učiniti da se osećate kao da je vaš kanal za kreativne ideje i inspiraciju zatvoren. Možete iskoristiti tu energiju da se pobrinete za praktična pitanja.

Mesec u Ribama u s**stilu je sa Uranom u subotu, vraćajući vas u vašu intuiciju i kreativnost. Vaša vladajuća planeta Venera, u trigonu je sa Mesecom u Ovnu u vašem partnerskom sektoru. Vreme sa voljenom osobom biće posebno korisno.

ŠKORPIJA: Stvari kod kuće mogu postati nemirne zahvaljujući konjukciji između Meseca i Saturna u vašoj četvrtoj kući. Budite strpljivi, proći će.

Pored toga, Mesec u Ribama osvetljava kreativnost i romantiku u vašoj karti, pa uživajte! Vaša vladajuća planeta, Pluton, u nedelju u trigonu je sa Marsom, ispunjavajući vas snagom koja zahteva mudrost i zrelost da biste se dobro snašli.

STRIJELAC: Dom i porodica su u fokusu Meseca u znaku Riba ovog vikenda, čineći vaše gnezdo divnim mestom za boravak, posebno sa konjunkcijom Meseca i Neptuna.

Mesec u Ovnu u nedelju šalje iskre koje će zapaliti vašu romansu i kreativnost, a trigon između Meseca i Venere u Lavu pomaže vam da završite vikend na inspirativan i ispirišući način.

JARAC: Vaša vladajuća planeta, Saturn, je u konjunkciji sa Mesecom u Vodoliji – osnažujući vašu opreznu i rezervisanu prirodu.

Kasnije, Mesec u Ribama u vašoj trećoj kući komunikacije otvara stvari i stvara veze u kojima uživate. Trigon između Meseca u Ovnu i Venere u vašem intimnom sektoru može da privede vikend predivnom kraju. Definitivno planirajte odmor.

VODOLIJA: Konjunkcija Meseca u Vodoliji i Saturna snižava vašu intuiciju, ali se vraća kada Mesec uđe u Ribe i vašu prvu kuću.

Konjunkcija između Meseca i vaše vladajuće planete, Neptuna, naglašava vašu privlačnost, inspirišući vas da se kreativno izrazite. Trigon Meseca u Ovnu sa Venerom privodi kraju vikend, sejući seme u vašem sektoru novca. Možda novac zaista raste na drveću!

RIBE: Konjunkcija Meseca i Saturna u vašoj prvoj kući može uzrokovati nisko samopoštovanje. To nestaje kako Mesec prelazi u Ribe i vaš fokus se prebacuje na finansije; čuvajte se iskušenja prevelike potrošnje – posebno na kućne projekte.

Trigon između Meseca Ovna i Venere u vašem partnerskom sektoru pomaže da kraj vikenda bude romantičan – sigurno ćete želeti da se oslonite na to!

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!