HOROSKOP ZA VIKEND DO 13. MARTA: “Strijelac – zahvali se na ljubavi; Škorpija može upoznati zanimljivu osobu”…

“Saznajte” šta vašem znaku ukazuje horoskop za vikend do 13. marta 2023. godine!

Ovan: Posao će vas zaokupiti i poslednjih dana ove nedelje, pa ćete zbog toga možda propustiti neke zabavne događaje. Pokušajte da proneđete balans između privatnog i poslovnog. Nemojte da zapostavljate voljene osobe.

Bik: Ovih dana ćete izabrati da provodite više vremena sa svojom porodicom, ali posebno sa starijim ljudima oko vas.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Odlučićete da posetite blisku rodbinu i sa njima obavite što više aktivnosti. Veoma ste samouvereni, a to vam može dati višu poziciju na poslu.

Blizanci: Ovog vikenda možete biti osetljiviji, pa je važno da radite sa svojim emocijama. Nećete donositi važne odluke, već ćete pokušati da uživate napolju i prošetate, što će vam pomoći da se opustite i smirite.

Rak: U ova dva dana fokusiraćete se na ljude koji nemaju toliko mogućnosti kao vi. Pomagaćete ljudima i to će vam pomoći da se fokusirate na neke greške koje ste napravili u prošlosti, tako da ćete moći da imate novu perspektivu u svom životu, u budućnosti.

Lav: Bili ste veoma zauzeti na poslu ove nedelje, i to će se pokazati kroz nagradu koju ćete dobiti. U ovom periodu potrebno je da se fokusirate na sebe i na svoje stanje.

Djevica: Vaša dosadašnja ulaganja će se isplatiti, a ta ušteda će vam pomoći da započnete nove projekte u koje već dugo verujete. Ako ćete imati neke nesuglasice u vezi sa svojim poslovima, morate biti spremni na kompromis.

Vaga: Tražite novi posao koji će vas zadovoljiti sa svih strana, a uz pomoć kolega u vašem timu, ali i članova porodice, možete da donosite najbolje odluke vezane za vašu budućnost. Saveti koje dobijete pomoći će vam da donesete veoma dobru odluku.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Škorpija: Upoznaćete novu osobu koja će vam privući pažnju i koja vam može pomoći u profesionalnom životu. posvetite se porodici i jačanju emotivnih veza.

Strijelac: Budite ponosni na ono što ste uspeli da izgradite sa svojom voljenom osobom. U ovom periodu izbegnite svađe, a umesto toga birajte zahvalnost što ste jedno drugom potrebni. Morate biti strpljivi da saslušate drugu verziju situacije, odnosno šta partner želi i oseća.

Jarac: Planirali ste unapred za ovaj vikend, a cele nedelje ste čekali dva dana opuštanja. Moguće je putovanjem, izlet, druženje u prirodi. Morate paziti na uštedu koju koristite.

Vodolija: Ovaj vikend biće organizovan oko vas. Želite da učinite sve što je moguće da se razvijete, čak i ako to znači da se malo osamite. Vaše raspoloženje je u ovom periodu narušeno i potrebno je poraditi na ovom delu vas.

Ribe: Ako se osećate usamljeno, povežite se sa ljudima koje imate oko sebe. Posvetite se jedni drugima, razvijajte se i napredujte. Kada smo zajedno, sve je mnogo lepše i lakše.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!