HOROSKOP ZA VIKEND DO 13. JUNA: Raka očekuje strastvena i tajna ROMANSA; Bik može stvoriti NOVI ŽIVOT…

Saznajte šta vašem znaku predviđa horoskop za vikend do 13. juna:

OVAN: Mesec u Vagi ističe partnerstvo, a Mesec u Škorpiji sija na intimnosti ovog vikenda, tako da je vaš odnos sa voljenom u centru pažnje.

Dela govore više od reči. Uradite nešto za svog partnera što će on ceniti i bićete zadovoljni načinom na koji se stvari odvijaju.

U subotu se vaša vladajuća planeta, Mars, sukobljava sa Mesecom. Uverite se da vaš vatreni temperament ne nanosi štetu.

BIK: Konjunkcija između vaše vladajuće planete Venere i Urana u prvoj kući ličnosti čini da budete u centru pažnje. Potreba za slobodom i želja za stvaranjem novog života su naglašene upravo sada.

Mesec u Škorpiji u vašem partnerskom sektoru koji se suprotstavlja ovoj konjukciji može vam pomoći da se oslobodite bilo čega ili bilo koga ko pokušava da vas drži previše čvrsto.

BLIZANCI: Trigon Meseca u Vagi sa Saturnom u Vodoliji usklađuje se sa energijom vaše Vage i pomaže vam da produktivno započnete vikend.

Mesec u znaku Škorpije u subotu se fokusira na vaše zdravlje i blagostanje, a opozicija Venerinoj konjunkciji sa Uranom traži od vas da se fokusirate na svoj duhovni život, a ne samo na fizičku stvarnost.

U nedelju, opozicija između vaše vladajuće planete, Merkura i Meseca može da učini da budete uznemireni.

RAK: Kvadrat između Meseca u Vagi i Plutona u Jarcu može doneti olujne oblake u vaš dom i odnose. Ne dozvolite da na vas utiče okruženje.

Konjunkcija Venere i Urana u subotu osvetljava vaš društveni život, a suprotstavljanje Mesecu u Škorpiji može da podstakne neočekivane ili tajne romanse.

LAV: Trigon između Meseca Vaga i Saturna pruža vam priliku da požnjete darove napornog rada koji ste uložili u svoj odnos sa voljenom osobom. Konjunkcija Venere i Urana u subotu se suprotstavlja Mesecu u Škorpiji.

Možda ćete se naći rastrzani između kuće/porodice i karijere. To je teška situacija, ali uspećete d apronađete rešenje. Iskoristite kreativnost koju generiše trigon Meseca i Neptuna u nedelju da napravite lepe promene u svom domu.

DJEVICA: Trigon Meseca u Vagi i Saturna osnažuje vaše finansije, povećava produktivnost i čini rad vrednijim. Konjukcija Venere i Urana u subotu čini vas nervoznim zbog promena i ekspanzije, ali opozicija Mesecu Škorpije može da vas uplaši i da nerado prihvatite promenu za kojom žudite.

U nedelju, opozicija između vašeg vladara, Merkura i Meseca može da dovede do toga da se osećate preterano stimulisano i moguće su pojačane emocije.

VAGA: Trigon Meseca u Vagi sa Saturnom u Vodoliji u petak uliva samopouzdanje i pomaže vam da preduzmete važnu, prekopotrebnu akciju.

Konjunkcija između vaše vladajuće planete, Venere i Urana u vašem sektoru intimnosti stvara potrebu za ekspanzijom i slobodom. Istovremeno, opozicija Meseca u znaku Škorpije vas prožima željom za sigurnošću.

ŠKORPIJA: Trigon Meseca u Vagi i Saturna pomaže vam da se pobrinete za sve što zahteva vaše vreme i pažnju u kući.

Mesec u Škorpiji u subotu se suprotstavlja konjunkciji Venere i Urana, aktivirajući vaš sektor odnosa. Promena je krenula vašim putem. Prihvatite to, ne opirite se. U nedelju, s*kstil Meseca prema vašoj vladajućoj planeti Plutonu, pomaže vam da stojite u svojoj moći i kažete šta treba da se kaže.

STRIJELAC: Odvojite malo vremena za svoje prijatelje dok traje trigon Meseca u Vagi sa Saturnom i dodaje pozitivnu energiju vašem društvenom životu.

U subotu, konjunkcija između Venere i Urana uzdrmaće vašu rutinu i navike, a protivljenje Meseca u Škorpiji utešiće vas svojim duhovnim praksama. U nedelju, trigon između Meseca i Neptuna donosi srećnu energiju udom.

JARAC: Vaša vladajuća planeta, Saturn u Vodoliji, kreira trigon sa Mesecom u Vagi, prizivajući vašu najbolju energiju, talente i veštine.

Konjunkcija između Venere i Urana u subotu povećava nestabilnost u vašoj romantičnoj vezi, pozivajući na duboke promene. U nedelju, trigon između Neptuna u Ribama i Meseca u Škorpiji podstiče vas da provedete više vremena sa prijateljima.

VODOLIJA: Mesec u Vagi je u harmoniji sa vašom energijom, a trigon sa Saturnom u Vodoliji pomaže vam da se najbolje snađete.

Vaša vladajuća planeta Uran, u konjunkciji je sa Venerom i suprotstavlja se Mesecu u Škorpiji u subotu, stvarajući promenljivu energiju zbog koje stvari oko kuće mogu da se osećaju nestabilno.

U nedelju, trigon između Meseca i Neptuna vam omogućava da nadogradite svoje snove, ciljeve i osnovne vrednosti kako bi se sve uskladilo.

RIBE: Mesec u Vagi u trigonu je sa Saturnom, pozivajući vas da započnete dan meditacijom i samorefleksijom. U subotu stvari postaju divlje jer se konjunkcija između Urana i Venere nalazi nasuprot Meseca u Škorpiji. Koristite energiju koju generiše ovaj tranzit da proširite svoje vidike.

Vaša vladajuća planeta Neptun, u nedelju ujutru u trigonu sa Mesecom u Škorpiji. Vi ste u svom emotivnom elementu. Kreativnost je u izobilju, negujete zahvalnost – otvoreno srce i spreni ste za povoljne promene.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!