HOROSKOP ZA VIKEND DO 12. DECEMBRA: “Djevice preuzmite INCIJATIVU; Bikovi, oslobodite se OPTEREĆENJA”..

Saznajte šta vašem znaku predviđa horoskop za vikend do 12. decembra 2022. godine!

OVAN: Mesec ostaje u Raku ovog vikenda i ovo je posebno porodično mesto. Vreme je da reorganizujete kuću i okruženje, obavite kupovinu i uživajte u dobroj atmosferi i obroku sa članovima porodice.

BIK: Venera, vladar vaše sreće, prelazi u Jarca za vikend, stvarajući ugao akcije sa Jupiterom, planetom obilja. Odlično vreme za putovanja i izlete. Uživajte i opustite se, oslobodite se opterećenja.

BLIZANCI: Merkur, vladar vaše sreće, nastavlja da se kreće kroz Jarca. Akcioni ugao sa Jupiterom i dalje nosi sa sobom mali talas avanture. Veliki odlazak u kupovinu vas očekuje niz srećnih druženja sa prijateljima u subotu koji će vam olakšati srce.

RAK: Mesec ostaje u vašem znaku ovog vikenda i odlično je vreme da se ponovo povežete sa sobom. Merkur, zvezda komunikacije koja je suprotna, omogućava nadogradnju bračne komunikacije: odlično vreme za iskrene razgovore.

LAV: Mesec u Raku vas ne nalazi u najboljem izdanju ovog vikenda – a ni ugao sukoba sa Marsom vam ne olakšava. Vreme je da usporite, odustanete od previše obaveza ili napornih aktivnosti.

Odmorite se kod kuće, obnovite snagu i napunite baterije. Lavovi – iskoristite ovaj vikend da se odmorite kod kuće, obnovite snagu i napunite baterije.

DJEVICA: Ovog vikenda očekuje vas bogat društveni život. Mesec u Raku vam omogućava da se oslobodite nedeljnog pritiska i da provedete vreme sa prijateljima, poznanicima i rođacima. Sada je moguće i proširiti svoj društveni krug. Preuzmite inicijativu.

VAGA: Sunce je još uvek u sukobu sa planetom Mars, moguće su tenzije. Venera u vašoj kući komunikacije sa sobom donosi prijatnu i avanturističku komunikaciju. Odlično vreme za upoznavanje novih ljudi – ali budite oprezni kome poklnjate srce.

ŠKORPIJA: Mesec u Raku vam donosi romantičan vikend, ako pristanete da se osmehnete i otvorite svoje srce. Odličan trenutak da uložite u zanimljivo poznanstvo i dozvolite bliskim ljudima da vam se malo približe. Napravite mesta u srcu za ljubav.

VAGA: Sunce i Venera su i dalje u vašem znaku i donose sa sobom more šarma i zanimljivih opcija za zabavu, promene i ljude koje niste poznavali – sve to ako pristanete da napustite svoju zonu komfora i prepustite se iznenađenjima.

JARAC: Mesec ostaje u znaku Raka, koji naseljava kuću vašeg braka i veze i stavlja akcenat na dijalog između partnera. Moguće je produbljivanje veza i zajedničko druženje ili izlazak, pod uslovom da ste manje kritični prema drugima i spemni da pružite šansu.

VODOLIJA: Na prvi pogled ovo izgleda kao vikend obaveza, Vodolije. Bilo da se radi o porodičnim ili društvenim obavezama – upravo je ovo vreme da budete tu i za druge. Vreme je za obnavljanje veza sa udaljenim članovima porodice i prijateljima sa kojima ste se u poslednje vreme udaljili.

RIBE: Sunce i Venera su još uvek u vašoj kući i čini se da ste sada voljeni više nego ikada. Mesec u Raku donosi posebno romantičnu subotu: vreme je da provedete vreme sa ljudima koji vas vole i koji vas prihvataju onakvim kakvi jeste.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!