HOROSKOP ZA VIKEND DO 11. SEPTEMBRA: “Vodolija ne bi trebalo da propusti PRILIKU; Ovan privlači poput MAGNETA”…

Saznajte šta horoskop za vikend do 11. septembra 2022. godine donosi vašem znaku!

OVAN: Mesec u Ribama vas podstiče da izrazite svoju nežniju i duhovniju stranu. Njegov kvadrat sa vašom vladajućom planetom, Marsom, u kombinaciji sa punim Mesecom zahteva od vas da budete odlučni i čvrsti. U subotu uronite u svoju kreativnost i društveni život.

U nedelju, konjunkcija sa Jupiterom u Ovnu u vašoj prvoj kući učiniće da postanete magnet za sreću i da privučete svu pažnju. Uživajte u ovim trenucima!

BIK: Mesec u Ribama i opozicija u vašoj vladajućoj planeti, Veneri, podstiče vas da posvetite malo više vremena i pažnje svojim najmilijima i da izgladite eventualne nesuglasice.

U subotu, pun Mesec u konjunkciji sa Neptunom donosi vam pojačanu empatiju. U nedelju, Mesec u Ovnu aktivira vašu dvanaestu kuću snova. Nećete dobro spavati, ali će zato vaša kreativnost biti podignuta na nivo supermoći.

BLIZANCI: U subotu, vaša intuicija će biti na najvišem nivou dok se pun Mesec u Ribama povezuje sa Neptunom u vašoj desetoj kući. Verujte onome što osećate, to će vam pomoći da napravite ispravan sledeći korak.

U nedelju, Mesec u Ovnu vas podstiče da odvojite vreme za zabavu sa svojim prijateljima. Međutim, suprotnost između Meseca i vaše vladajuće planete, Merkura, znači da trebate posebno da vodite računa o onome što kažete naglas kako neko ne biste pokvarili odnose s ljudima koji su vam bitni.

RAK: U subotu, pun Mesec u Ribama I Neptun donose vam kreativnost i maštu, podstičući vas da se bavite temama koje vas oduvek zanimaju ali niste nalazili vremena da im se posvetite.

Razmotrite odlazak na putovanje, napravite planove koji vam proširuju vidike i izađite iz bilo koje rutine koja vas sputava. U nedelju, Mesec u Ovnu naglašava vaše snove i ciljeve, a konjukcija Meseca sa Jupiterom vam donosi novac, sreću i sjajne mogućnosti za karijeru.

LAV: Vaša intuicija će biti na zavidnom nivou i subotu dok pun Mesec u Ribama aktivira skrivene misterije u vašoj karti. Možda ćete biti preosetljivi, odvojte vreme da se malo possvetite sebi.

U nedelju, Mesec u Ovnu pokrećevašu energiju za avanturom i istraživanjem. Njegova konjunkcija sa Jupiterom može vas učiniti previše samouverenim, pa pazite da ne ulazite u nepotrebne rizike.

DJEVICA: U subotu preplaviće vas ljubav, saosećanje i nežnost vaš dok pun Mesec u Ribama bude u konjukciji s Neptunom u vašoj sedmoj kući partnerstva.

Iskoristite trenutak da ojačate svoj “odnos” s voljenom osobom i napravite korak dalje u vezi. Mesec u Ovnu u nedelju se povezuje sa Jupiterom, aktivirajući vaš sektor intimnosti, tako da će ceo vikend biti posvećen ljubavi!

VAGA: Pun Mesec u Ribama u konjunkciji sa Neptunom, osvetljava zdravlje i blagostanje u vašoj karti u subotu. Neka vaš odnos sa sobom bude prioritet. U potpunosti se posvetite sebi, radite ono što volite i napunite baterije.

U nedelju, Mesec u Ovnu u konjunkciji sa Jupiterom donosi sreću vašem odnosu sa voljenom osobom, osvetljavajući vašu sedmu kuću partnerstva. Vreme je da razgovarate o sledećem koraku u vašem zajedničkom životu.

ŠKORPIJA: Kreativnost, mašta i strast će biti na najvišem nivou u subotu zahvaljujući punom Mesecu u Ribama u konjunkciji sa Neptunom. Sada je najbolje vreme da se posvetite kreativnosti i zabavnim projektima.

U nedelju, Mesec u Ovnu u konjunkciji sa dobronamernim Jupiterom, stavlja u fokus vaše zdravlje i blagostanje. Nađite vremena da radite stvari koje vas čine srećnim i napunite baterije.

STRIJELAC: Pun Mesec u Ribama povezuje Neptun u vašoj četvrtoj kući, donoseći svu ljubav I osećaj zajedništva.

U nedelju, Mesec u Ovnu u konjunkciji sa vašom vladajućom planetom, Jupiterom aktivira vašu kreativnost i strast, podstičući vas da provedete dan uživajući u projektima koji su vam donose ličnu satisfakciju.

JARAC: Pošto pun Mesec u Ribama povezuje saosećajni Neptun u vašoj karti u subotu, vaš fokus će biti na povezivanju sa drugima i uključivanju u vašu zajednicu.

Izađite iz svoje zone udobnosti, uradite nešto što vam nije svojstveno. Pomozite onima kojima možete. U nedelju, Mesec u Ovnu u konjunkciji sa velikodušnim Jupiterom, donosi sreću vašoj porodici i domu.

VODOLIJA: Pun Mesec u Ribama spaja Neptun i s*kstiluje vašu vladajuću planet, Uran. Ovo će staviti fokus na vašu intuiciju i na finansije. Verujte svom iskustvu i preduzmite korake koji vam se čine najlogičnijim.

U nedelju, Sunce u trigonu sa Uranom i Mesecom u Ovnu u konjunkciji sa Jupiterom, donosi vam avanturu i sjajnu priliku koju ne bi trebalo da propustite, dok vas Uran podstiče da unesete novu energiju u svoj život.

RIBE: Vi ste miljenici planeta ovog vikenda dok pun Mesec spaja vašu vladajuću planetu, Neptun, u vašoj prvoj kući. Vaša kreativnost, mašta – ali i privlačnost biće na vrhuncu!

U nedelju, Mesec u Ovnu spaja Jupiter u vašoj drugoj kući prosperiteta, donoseći vam novac, sreću i dobre finansijske prilike. Verujte svojoj sreći i budite spremni da je zgrabite u pravom trenutku!

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!