HOROSKOP ZA VIKEND DO 10. JULA: Blizanci dobijaju ponudu za POSAO; Ribe imaju šanse da upoznaju “SRODNU DUŠU”…

Saznajte šta horoskop za vikend do 10. jula donosi vašem znaku:

OVAN: Vaša vladajuća planeta, Mars trenutno je u Biku i suprotstavlja se Mesecu u Škorpiji, ispunjavajući vas obiljem energije. Merkur ističe vašu četvrtu kuću doma- vreme je za ozbiljan razgovor sa članom porodice koji je odavno trebalo da se desi.

U subotu, trigon između Sunca i Meseca ulepšaće vreme posvećeno najmilijima. Očekuje vas idila. U nedelju, Mesec u trigonu sa Jupiterom doneće vam mnogo radosti i srećnih trenutaka.

BIK: Mesec u Škorpiji osvetljava vaš partnerski sektor, a njegov trigon sa Merkurom produbljuje vašu vezu sa voljenom osobom. U subotu, trigon između Meseca i Sunca u Raku ispunjava vas entuzijazmom – podstičući vašu kreativnost i radost.

Imaćete energije za sve, samo je nebo granica! U nedelju, trigon između Meseca u Strelcu i Jupitera u Ovnu pomoći će vam da shvatite šta je ono što zaista želite u životu.

BLIZANCI: Trigon Meseca u Škorpiji sa Merkurom u Raku donosi dobre vesti vezane za posao, velike su šanse da dobijete ponudu koja će veoma ceniti vaše iskustvo.

Subotnji trigon između Meseca i Sunca podiže vam raspoloženje, produbljujući osećaj sigurnosti. U nedelju, Mesec u Strelcu osvetljava partnerstvo u vašoj karti – a trigon sa Jupiterom u Ovnu produbljuje vašu vezu s voljenom osobom.

RAK: Trigon između Merkura u Raku u vašoj prvoj kući i Meseca u Škorpiji povećaće vaše samopouzdanje i sugurnost u sebe. To je jedino što vam je potrebno za uživanje u danu.

Dobre vibracije se nastavljaju u nedelju kada Mesec u Strelacu uđe u trigon s Jupiterom – dajući podsticaj vašoj karijeri. Bićete primorani da donesete odluku.

LAV: Mesec u znaku Škorpije osvetljava vašu četvrtu kuću. Zajedno s trigonom s Merkurom u Raku, to stvara savršen ambijent za važan porodični razgovor. U subotu, Mesec ulazi u trigon s vašom vladajućom planetom, inspirišući kreativnost i velikodušnost.

Subota uveče idealan je trenutak za romantilnu večeru s voljenom osobom, zahvaljujući Mesečevim trigonom sa Neptunom u vašoj osmoj kući intimnosti. Brak i veza nisu nešto što treba uzeti zdravo za gotovo – na njima treba stalno raditi.

DJEVICA: Trigon između vašeg vladara, Merkura u Raku i Meseca u Škorpiji, poziva vas da uživate u vremenu provedenim sa svojim prijateljima. Neptun u Ribama u vašoj sedmoj kući partnerstva u trigonu sa Mesecom u Škorpiji, čini ovu subotu savršenom za izlazak.

U nedelju, trigon između Meseca u Strelcu i Jupitera produbljuje vezu između vas i vaše voljene osobe. Vreme je za planiranje budućnosti.

VAGA: Mesec u Škorpiji vas stavlja na test i iskušenja, a njegov trigon sa Merkurom u Raku pomaže vam da pronađete rešenje. Ovaj tranzit je takođe dobar za vašu karijeru, kao i trigon sa Suncem u subotu.

U nedelju, Mesec u Strelcu u trigonu sa Jupiterom u vašoj sedmoj kući partnerstva pospešuje odnose s partnerom. Podignite vezu na jedan viši nivo, sjajno je vreme za to.

ŠKORPIJA: Mesec u Škorpiji osvetljava vašu prvu kuću, povećavajući vaše samopouzdanje i sigurnost, što vam može pomoći da donesete odluke. Trigon Meseca i Merkura dodaje moć i ubedljivost vašim rečima i delima.

U subotu, trigon Meseca sa Suncem ispunjava vas optimizmom i vizijom, dok će vam trigon između Meseca i Jupitera dati neophodno samopouzdanje kako biste napravili važnu promenu u vezi sa svojim poslom.

STRIJELAC: Trigon između Meseca u Škorpiji i Merkura u Raku pomoći da rešite otvorena pitanja i ona koja uključuju zajedničke resurse. Budite hrabri i recite istinu. U subotu vas trigon između Meseca i Sunca približava vašem partneru.

U nedelju, vaša vladajuća planeta, Jupiter biće u znaku Ovna, i u trigonu sa Mesecom u Strelcu. Ovo naglašava vaše samopouzdanje dok Jupiter aktivira vaš romantični sektor. Doći ćete u situaciju da morate da birate svoj put.

JARAC: Trigon između Meseca i Merkura aktivira vašu sedmu kuću partnerstva. Započnite razgovor koji ste želeli da vodite. Recite sve što vam je na duši. Trigon između Meseca i Sunca, u subotu vas približava vašoj voljenoj osobi.

Vaša vladajuća planeta, Saturn, izaziva probleme, pa obavezno proverite svoje finansije. U nedelju, trigon između Meseca i Jupitera čini da se vaš dom oseća kao najsigurnije mesto.

VODOLIJA: Trigon između Merkura u Raku i Meseca u Škorpiji, kao i trigon između Meseca i Sunca u subotu, donose dobre mogućnosti za karijeru, ukoliko znate gde idete.

U nedelju, trigon između dobroćudnog Jupitera i Meseca otkriva vašu potrebu za društvom – zato odvojite vreme da se zabavite sa prijateljima.

RIBE: Trigon između Merkura u Raku i Meseca u Škorpiji, zajedno sa trigonom između Sunca i Meseca u subotu – stavlja romantiku u prvi plan.

Trigon Meseca i vaše vladajuče planete, Neptuna u Ribama, čini subotu magičnim danom za izlazak i upoznavanje potencijalnih partnera – pa dajte sve od sebe da ne propustite sjajne šanse!

Trigon između Jupitera u Ovnu i Meseca u Strelcu pomaže vam da se osećate sigurno i lepo pored osobe koju volite.

Izvor: Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!