HOROSKOP ZA VIKEND DO 10. APRILA: “Pred Blizancima su romantični dani; Bik ima samopouzdanja da dobije ono što želi”…

“Saznajte” šta vašem znaku otkriva horoskop za vikend do 10. aprila 2023. godine!

Ovan: Možda ćete se još više posvetiti nekome ili se osećate bliže svom partneru. S druge strane, možda se pitate da li je neko pravi za vas ili je bolje da raskinete. Pored toga – možda ste zauzeti sastancima sa prijateljima i generalno se osećate društvenije.

Bik: Vi ćete žonglirati sa mnogim zadacima odjednom. Možete završiti radne projekte ili razmisliti o tome koji rad je vredan vašeg vremena i energije.

Takođe možete posvetiti više pažnje svom telu pronalaženjem načina da primenite zdravije navike. Izrazićete svoje ideje sa više samopouzdanja. Doslednost vlastitim principima pomaže u oblikovanju vašeg osećaja identiteta.

Blizanci: Osećaćete se opušteno i razigrano. Možda ćete morati da prisustvujete nekim društvenim aktivnostima i možda ćete se sresti ili osećati romantičnije sa svojim partnerom. Imaćete slobodnog vremena van posla da se bavite kreativnim hobijem ili se bavite aktivnostima koje vam donose radost.

Rak: Bićete zauzeti aktivnostima oko kuće. Možda se spremate za preseljenje ili jednostavno čistite i organizujete svoj životni prostor.

Takođe biste mogli da idete u posetu sa porodicom ili napravite snažna saznanja o dinamici vaše porodice ili određenim uspomenama iz detinjstva na koje ste zaboravili.

Lav: Možda ćete čitati ili istraživati više tema koje izazivaju vaše interesovanje, ili možete prisustvovati razgovorima ili radionicama. Želećete da istražite svoj kraj ili da se nađete sa prijateljima.

Možda razmišljate o tome šta želite da radite na dugoročnim ugovorima ili pregovarate o ugovorima, ili se bavite detaljima većih radnih projekata.

Devica: Možda ćete smisliti kako da tražite povišicu ili smislite druge načine da povećate svoj prihod. Možete raditi samostalno ili možete biti zauzeti pripremanjem sopstvenih poslovnih planova.

Možda ćete želeti da kupujete i pretražujete. Možete da istražujete različite kulture, ili možete biti zauzeti projektima javnog govora i pisanja.

Vaga: Ovog vikenda ćete napraviti važno samootkriće. Možda ćete shvatiti kako svojim ciljevima i interesima možete dati veći prioritet ili dobiti značajnu pažnju i prilike drugih ljudi. Možda ćete želeti da promenite svoj stil ili način oblačenja.

Škorpija: Možda želite da prostor bude uredan. Možda će se pojaviti mnogo emocija, ili može postojati situacija ili veza koja vas sputava i koju morate da se oslobodite.

Možda ćete otkriti obrasce samosabotaže koje možete poboljšati, a možda ćete se osećati pozvanim da vodite dnevnik i razmislite o svojim osećanjima.

Strelac: Izuzetno ste društveni. Možda imate grupne događaje kojima ćete prisustvovati ili prijatelje koji vas kontaktiraju i žele da vas vide.

Takođe, možete isprobati novu aktivnost u zajednici ili ste vi taj koji okuplja ljude. Možete isprobati novu vežbu ili rutinu nege kože ili istražiti kako da učinite ishranu zdravijom.

Jarac: Možda ćete doneti važne spoznaje o svojoj karijeri. Mogli biste da objavite veliki projekat na kojem ste radili ili da privučete nove mogućnosti za karijeru i odgovornosti. Možda ostavljate jedan posao za drugim ili razmišljate o dugoročnim radnim ciljevima kojima želite dalje da težite.

Vodolija: Imaćete otvoren um. Možda istražujete određenu temu od interesa ili opširno pišete ili se pripremate za projekat javnog nastupa. Takođe biste mogli da razmislite o svojim životnim uverenjima i pokažete svoja osećanja.

Ribe: Bićete zainteresovani za lično usavršavanje. Možete shvatiti kako da poboljšate određene obrasce i ponašanja, posebno one koji dolaze u bliskim odnosima. Takođe, biste mogli da plaćate račune ili dugove, ili možda želite da počnete da štedite ili ulažete svoj novac.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!