HOROSKOP ZA VIKEND DO 09. OKTOBRA: “Vaga uživa u romantičnoj LJUBAVI; Vodoliji stiže novčani DOBITAK”…

Saznajte šta horoskop za vikend do 09. oktobra 2022. godine donosi vašem znaku!

OVAN: Mesec u Ribama podstiče vas da se posvetite svojim snovima. Te noći, Mesec će biti u kvadratu s vašom vladajućom planetom, Marsom, stvarajući veliki intenzitet emocija, biže potrebno da se kontrolišete.

U nedelju, pun Mesec u Ovnu donosi vam šansu da napravite uspeh, postignete slavu. Iskoristite priliku da napredujete i učinite nešto veliko.

BIK: Mesec u Ribama će biti u konjunkciji sa Neptunom, podstičući vas da provodite vreme sa prijateljima i da se lepo zabavite.

U nedelju, pun Mesec u Ovnu u vašoj dvanaestoj kući snova suprotstavlja se vašoj vladajućoj planeti, Veneri u Vagi. Čeznete za ljubavlju i pravom vezom, a to vas može podstaći na sumnjive izbore, stoga budite oprezni.

BLIZANCI: Mesec u Ribama biće u konjunkciji sa Neptunom, osvetljavajući vaš sektor karijere. Verujte svojoj intuiciji kada vam šalje signale koji se tiču posla ili neke prilike.

Kvadrat Meseca i Marsa u Blizancima može da podstakne frustraciju i navede vas da uradite nešto zbog čega ćete zažaliti. U subotu, Mesec u Ovnu će biti u konjunkciji sa Jupiterom. U kombinaciji sa punim Mesecom u nedelju to će vam pomoći da shvatite koliko ste srećni. Budite zahvalni.

RAK: Mesec u Ribama poziva vas da izađete iz svoje ljušture i krenete u svet. Istražite nova mesta i uživajte u novim iskustvima. Vreme je za avanturu! Konjukcija Meseca sa Neptunom pomaže vam da sanjate velike snove.

Mesec u Ovnu u subotu spaja se sa Jupiterom, a pun Mesec u nedelju osvetljava vašu karijeru. Dolaze vam nove mogućnosti ili priznanje za dobro obavljen posao.

LAV: Mesec u Ribama osvetljava intimnost u vašoj karti, a njegova konjukcija sa Neptunom uveče pretvara ljubavni sastanak u nešto više što ima budućnost.

Mesec u Ovnu u subotu i njegova konjunkcija sa Jupiterom podstiče vas na zabavu i avanturu. U nedelju, pun Mesec u Ovnu osvetljava vašu strast za istraživanjem i rasplamsava vašu želju da proširite svoje vidike.

DJEVICA: Mesec u Ribama u konjunkciji sa Neptunom donosi vam sjajne šanse za filmsku romansu! Čak i sa Mesečevom opozicijom prema vašoj vladajućoj planeti, Merkuru, uspećete da osvojite osobu koja vam se dopada.

Romantika se nastavlja i u subotu, kada Mesec u Ovnu bude u konjunkciji sa Jupiterom u vašoj osmoj kući intimnosti. Pun Mesec u Ovnu u nedelju je trešnja na vrhu torte, pomaže vam da se bolje razumete, dublje povežete i da uživate u zajedničkom vremenu.

VAGA: Mesec u Ribama spaja Neptun u vašoj šestoj kući blagostanja, podstičući vas da se više posvetite sebi, bez osećaja krivice. U subotu, Mesec u Ovnu u konjunkciji sa Jupiterom u vašoj sedmoj kući partnerstva stavlja romantiku i vašu vezu u fokus.

Pun Mesec u Ovnu u nedelju takođe vas podstiče na intimnost i bliskost, iako vas opozicija Meseca i vaše vladajuće planete, Venere, može dovesti u iskušenje da spustite svoje standarde. Nemojte!

ŠKORPIJA: Mesec u Riba spaja Neptun u vašem sektoru ljubavi i strasti, dajući vam sjajnu šansu za ljubavni sastanak koji ćete dugo pamtiti.

S*kstil Meseca i vaše vladajuće planete, Plutona, u subotu ujutro pomaže vam da napredujete i da pređete na sledeći nivo, bilo da je u pitanju veza ili posao.

Mesec u Ovnu se u subotu povezuje sa Jupiterom, terajući vas da svoju dobrobit stavite na prvo mesto. Pun Mesec u Ovnu daje vam priliku za posao koju ste možda prevideli.

STRIJELAC: U subotu ujutru, Mesec u Ribama osvetljava vašu četvrtu kuću doma i porodice, a konjunkcija sa Neptunom podsetiće vas na to koliko su oni važni u životu i koliko to treba da cenite.

Mesec ulazi u Ovna i spaja vašu vladajuću planetu, Jupiter- to vam donosi pregršt romantike ali i kreativnosti. Pun Mesec u Ovnu u nedelju podstiče vas na ljubavni poduhvat za koji ranije niste imali hrabrosti.

JARAC: U subotu ujutro, Mesec u Ribama poboljšava vaše komunikacijske veštine. Mesec ulazi u Ovna u subotu popodne, u konjunkciji sa Jupiterom u vašoj četvrtoj kući doma i porodice i podstiče vas na zbližavanje.

U nedelju, pun Mesec u Ovnu biće u s*kstilu sa vašom vladajućom planetom, Saturnom, što će vam doneti razloge za sreću i slavlje.

VODOLIJA: Mesec u Ribama biće u s*kstilu s vašom vladajućom planetom. To će poboljšati vaš sektor novca, donoseći vam prihode i povećavajući znanje kada su finansije u pitanju. Verujte svojoj intuiciji.

Subotnja opozicija Meseca i Merkura u vašem sektoru zajedničkih resursa može dovesti do određenog zastoja. U nedelju, pun Mesec u Ovnu osvetljava vaše komunikacijske veštine. Dobro ih iskoristite!

RIBE: Mesec u Ribama povezuje vašu vladajuću planetu, Neptun i poboljšava vašu intuiciju i naglašava vašu privlačnost. Opozicija Meseca i Merkuru u vašoj sedmoj kući partnerstva može da vam oteža komunikaciju sa voljenom osobom.

U subotu, Mesec u Ovnu se povezuje sa Jupiterom, donoseći vam sreću s novcem dok prolazi kroz vašu drugu kuću prosperiteta. Nedeljni pun Mesec u Ovnu podstiče vas da budete zahvalni za sve u životu i da slavite!

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!