HOROSKOP ZA VIKEND DO 07 MAJA: “Blizanci treba da se posvete zdravlju; a Strijelčevi nežnom vođstvu Univerzuma”…

Horoskop za vikend do 07. maja 2023. godine!

Ovan: Pomračenje Meseca u Škorpiji će na vas imati snažan uticaj – magnetski privlačite ljude oko sebe, a ana vama je da odlučite koga ćete pustiti blizu. Ako ste u vezi ovaj vikend je prilika da je učvrstite i možda preduzmete naredni korak.

Bik; Možda ćete poželeti da definišete svoj status u vezi – otvoreno razgovarajte sa partnerom koliko god da ste nesigurni oko ishoda. U narednom periodu biće vam privlačnije lagane i zabavne aktivnosti u odnosu na vašu stabilnu i ozbiljnu prirodu.

Blizanci: Fokus vam je na zdravlju i na zdravim navikama – vratite nazad u svoju rutinu namirnice koje su vam u prošlosti činile dobro, a pomalo ste ih zaboravili u svakodnevnoj žurbi. Ovaj vikend je odličan za manifestovanje, pa pokrenite svoje planove i ciljeve koji će se razvijati u narednih 6 meseci.

Rak: Pomračenje Meseca će uzburkati strasti ako ste u vezi, a ako niste probudiće vam se kreativni sokovi. Dobar je trenutak da predstavite neki projekat ili postavite prezentaciju.

Lav: Očekuju vas dugo željene promene koje se tiču kuće ili stana. U nedelju ćete osetiti jak nalet intuicije i sanjarenja – prepustite im se! Samo zapamtite da i u tome budete umereni i ne izgubite kompas.

Devica: Zablistaće vase komunikacione veštine i moći ćete da prenesete svoje poruke jasno i precizno. Bićete okrenuti zajednici i ljudima sa kojima delite zajedničke vrednosti. Razmislite kako možete da iskoristite svoje resurse da poboljšate svet u kome živite.

Vaga: Dobijate mogućnosti za zaradu sa raznih strana. Vreme je i da završite nešto na čemu ste dugo radili što će vam i doneti rezutate u naredne dve nedelje. ako vam je potreban dodatni angažman, radite ono što radite najbolje – družite se i istražujte prilike.

Škorpija: Pomračenje Meseca u Škorpiji otvara put vašim snovima da se manifestuju i materijalizuju. Nemojte da se zadovoljavate stvarima koje izgledaju samo dobro na papiru – budite sigurni da su dobre baš za vas. Otpustite osećaj da sve morate da kontrolišete i primetićete koliko ćete opušteniji biti u narednom periodu.

Strelac: Ovo pomračenje će pojačati energiju misticizma, introspekcije i božanske inspiracije kod vas. Ako osećate da vas vodi dobronamerna sila jača od vas, prepustite se njenom vođstvu.

Prepustite se meditaciji i oslobodite svoj raspored za ovaj vikend – umirite misli. Ukoliko vam je potreban mentor pošaljite nameru univerzumu i on će doći.

Jarac: Vaš ljubavni život će dobiti zamajac u nedelju – razmislite šta je to što stvarno želite. Napokon ćete videte rezultate nekog timskog rada ali ne zadovoljavajte se time več kernite odmah u narednu fazu. Ne dozvolite da vas onespokoje komentari.

Vodolija: Moćno pomračenje punog meseca u petak se pada u vašu 10. kuću povezanu sa karijerom. Očekujte uspeh na tom polju – odnosno nešto na čemu ste dugo radili ćete napokon završiti. I naredni period je odličan za manifestovanje. Slobodno pohvalite sebe i ne morate da budete stidljivi oko svojih zasluga.

Ribe: Osetićete da vas daljine zovu. imaćete potrebu da putujete i otisnete se u avanture. MOguće sui ponude za putovanja. Dobar je trenutak i da bacite na papir ako imate neke poslovne planove – jaka je energija manifestovanja. Iskoristite je!

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!