HOROSKOP ZA VIKEND DO 06. MARTA: “Blizance očekuje nagrada za trud; Vodolijama stižu negativni komentari”…

Kako su nam naklonjene zvezde tokom vikenda:

Ovan: Tokom vikenda imate priliku da završite projekte koje ste započeli i sveži krenete u radnu nedelju. Imajte strpljenja, trud će se isplatiti.

Bik: Očekuje vas razgovor koji bi mogao da bude neprijatan. Ali, odvojite vreme za razmišljanje i na fin način rešite nesuglasice.

Blizanci: Nagrada za trud koji ste ulagali tokom cele nedelje bi mogao da pristigne baš ovog vikenda. Posvetite vreme sebi i uživajte u postignućima.

Rak: Bićete slatkorečivi, a raspoloženje vam je na visokom nivou. Okružoite se pozitivnim ljudima i uživajte u danima kada niste na poslu.

Lav: Lavovi ovog vikenda razmišljaju o promeni posla. Situacija nije povoljna. Sačekajte dok ne dostignete bolje finansijske uslove.

Devica: Devicama mogući problemi u ljubavnim odnosima. Ne reagujte na prva nezadovoljstva, već sačekajte da se situacija “slegne”.

Vaga: Ostanite realni, iluzije bi mogle da vas poljuljaju. Ovo je idealan period da dobro razmislite o narednim koracima.

Škorpija: Mogli biste da se zapitate da li ste u nečemu pogrešili, što bi prouzrokovalo strahove kako privatne, tako i poslovne. Ostanite pribrani i fokusirani na dobre stvari.

Strelac: Nametaće vam se tuđa mišljenja. Mogla bi da vas sačeka vest u vezi sa poslom, ali savladajte sujetu i prihvatite savete saradnika.

Jarac: Bićete na nekoliko strana, što može da dovede do toga da ne znate čemu da se posvetite. Pratite osećaj i ne razmišljajte o negativnom.

Vodolija: Ne obazirite se na na zlonamerne komentare okruženja. Reč je o osobama čiji interesi nemaju dodira s vašim, pa vam njihova mišljenja ne znače mnogo.

Ribe: Dolazite do trenutka da se pitate da li ćete manje vremena posvetiti privatnom ili poslovnom životu. Ipak, vaše ideje i mogućnosti da brzi i realno razmišljate pokazaće vam šta je za vas u toj situaciji najbolje.

magazin.novosti.

error: Sadržaj je zaštićen !!