HOROSKOP ZA VIKEND DO 06. JUNA: Ovna ispunjava nevjerovatna SREĆA; Djevicu u subotu čeka šansa za LJUBAV…

Saznajte šta vašem znaku predviđa horoskop za vikend do 06. juna 2022. godine!

OVAN: Hodaćete po suncu sa trigonom između Meseca u Lavu i Jupitera u Ovnu, pored subotnjeg trigona između Meseca i vaše vladajuće planete, Marsa u Ovnu! Vaša kreativnost je epska, vaše samopouzdanje i ambicija su jaki – a vaša ukupna sreća u životu je duboko ispunjena.

Sa retrogradnim Saturnom u vašem jedanaestom polju, možda ćete imati prijatelja koji bi mogao da vam pomogne.

BIK: Mesec u Raku ujutru je u harmoniji sa vašom energijom Bika, a s*kstil Merkura u kombinaciji sa pozicijom Meseca u vašoj trećoj kući čini ovo idealnim danom za fokusiranje na komunikaciju svih vrsta.

Kvadrat između vaše vladajuće planete, Venere u Biku, i Meseca Lava u subotu ujutru navodi vas da žudite za sopstvenim društvom i izbegavate društvo koje crpi vašu kreativnost i sreću.

BLIZANCI: Vaša stopala ponovo imaju krila dok vaša vladajuća planeta, Merkur, ide direktno ujutro. Široki osećaj slobode može da vam se vrti u glavi, pa odvojite vreme da se prilagodite ovoj novoj energiji.

Mesec u Lavu se usklađuje sa vašom energijom Blizanaca jer osvetljava vašu treću kuću zajednice, veze i komunikacije. Bićete neverovatno popularni i traženi ceo vikend.

RAK: Mesec u Raku u petak ujutru osvetljava vaše samopouzdanje i samopoštovanje, a trigon sa Neptunom produbljuje vaše duhovne veze i darove.

Pored toga, Merkur se okreće direktno u vašoj jedanaestoj kući prijateljstva i društvenih odnosa, tako da je vreme provedeno sa srodnim dušama posebno korisno ovog vikenda. Trigon Meseca u Lavu i Marsa u Ovnu može da generiše energiju koja vam pomaže da konačno postignete važan cilj.

LAV: Mesec u Raku u dvanaestoj kući ujutru povećava vašu osetljivost, pomažući vam da u potpunosti uživate u prolazu Meseca kroz vaš znak.

Kada Mesec pređe u Lava i kreira sekstil sa Suncem u Blizancima, u vašoj jedanaestoj kući prijateljstva u subotu uveče, planirajte nešto zabavno sa svojim prijateljima i budite sigurni da će se svi dobro zabaviti.

DJEVICA: Osećate se kao da ste sami i konačno možete ponovo da razmišljate jasno dok vaša vladajuća planeta, Merkur, ide direktno u ujutru! Proslavite tako što ćete izlaziti. Istražite nove stvari, aktivnosti i avanture.

Mesec u Lavu u vašoj dvanaestoj kući u trigonu sa Jupiterom u vašoj osmoj kući intimnosti donosi dobre šanse za romansu u subotu uveče. Planirajte nešto zabavno i uživajte u romantičnoj energiji.

VAGA: Vatreni Mesec u Lavu harmonizuje se sa vašom energijom Vaga ovog vikenda, osvetljavajući vašu jedanaestu kuću druženja i prijateljstva.

Dok kvadrat sa vašom vladajućom planetom Venerom, otežava tolerisanje površnih susreta, povezivanje sa srodnim dušama će biti ispunjeno. Mars u vašoj sedmoj kući partnerstva u tribini Meseca nagoveštava romansu. Podesite raspoloženje i uživajte u onome što sledi.

ŠKORPIJA: Ranojutarnja opozicija između vaše vladajuće planete, Plutona, i Meseca u Raku ujutru može učiniti vaše putovanje na posao emocionalno ispunjenim. Na sreću, to je kratkotrajan period.

Merkur se okreće direktno u vašoj sedmoj kući partnerstva, a Mesec u Lavu u trigonu sa Jupiterom, stavljajući romantiku i brigu o sebi na dnevni red. Trigon Meseca u Lavu na Marsu ispunjava vas obiljem dobre energije, omogućavajući vam da uživate u ostatku vikenda.

STRIJELAC: Vaša vladajuća planeta, Jupiter u Ovnu u trigonu je sa Mesecom u Lavu uveče, oživljavajući ljubav, romansu i strast u vašoj karti. Ne trošite svu tu izuzetnu energiju! Planirajte epski izlazak.

Trigon između Meseca i Marsa u Ovnu u subotu ujutru omogućava da se vibracija nastavi. Ovo je vrsta vikenda koja praktično zahteva da uskočite u život sa obe noge.

JARAC: Vaša vladajuća planeta, Saturn u Vodoliji, ovog vikenda postaje retrogradna, i vi to oštro osećate. Na sreću, dovoljno ste mudri da pokažete strpljenje i uskladite se sa pauzama koje ovaj tranzit generiše.

Trigon između Meseca Lava i Jupitera i Marsa u vašoj četvrtoj kući doma i porodice poziva vas da usmerite svoju energiju na svoje gnezdo i one koji borave u njemu kako biste maksimizirali sreću.

VODOLIJA: Mesec u Lavu osvetljava vašu sedmu kuću partnerstva ovog vikenda, a trigon sa Jupiterom i Marsom pomaže vam da produbite i potpunije uživate u svojoj vezi sa voljenom osobom.

Merkur se direktno okreće u vašoj četvrtoj kući doma i porodice, čineći komunikaciju sa vašom porodicom lakšom i ispunjenijom. Kvadrat između vašeg vladara, Urana i Meseca u Lavu u subotu kasno uveče, može izazvati emocionalne turbulencije.

RIBE: Trigon ujutru između Meseca u Raku i vaše vladajuće planete, Neptuna, postavlja magični ton za vikend. Mesec u Lavu aktivira blagostanje u vašoj karti, a trigon sa Jupiterom i Marsom čini brigu o sebi prijatnijom nego inače.

Saturn postaje retrogradan u vašoj dvanaestoj kući, što vas može naterati da izađete iz sveta snova u realnost – posmatrajte ovo kao priliku za rast.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!