HOROSKOP ZA VIKEND DO 05. DECEMBRA: “Škorpije će imati puno SREĆE; Ribe treba da uspore u svakom SMISLU”…

Saznajte šta vašem znaku predviđa horoskop za vikend do 05. decembra 2022. godine!

OVAN: Za Ovnove, predstojeći vikend je dobro vreme da ga provedu sa porodicom. Odložite sve ranije planirane aktivnosti i putovanja za naredi vikend, a ovoga puta povežite se sa porodicom, uživajte u ukusnoj hrani, opuštajte se.

BIK: Ovaj vikend ćete najbolje provesti kod kuće, a nedelja je idealna za druženja sa starim prijateljima.

Dogovorite sastanak, očekuju vas prijatni razgovori i revidiranje uspomena. Komunikacija sa prijatnim ljudima ne samo da ćevas razveseliti, već će vas podstaći da se razvijate.

BLIZANCI: Izbegavajte preterivanje u bilo čemu, posebno ako idete na neke proslave. Ovaj vikend iskoristite da se odmorite kako biste cele sledeće nedelje bili produktivni.

RAK: Dugo očekivani vikend donosi različito raspoloženje. U subotu vas očekuju nervoza i napetosti, ali savršeno finale nedelje. Dobro se naspavajte i idite na mesta koja dugo želite da posetite.

LAV: Da biste se oslobodili stresa nagomilanog tokom svakodnevnog života, Lavovi ovog vikenda moraju da isključe društvene mreže, da ne čitaju vesti i da budu u stalnom pokretu.

Budite što aktivinji: idite u muzej, pozorište, izložbu, bavite se sportom ili jednostavno prošetajte. I što je najvažnije, ostanite pozitivni.

DJEVICA: I Devicama sće ovog vikenda najviše prijati odmor i opuštanje. Brinite os vom zdravlju, negujte sebe. Iskoristite trenutke za opuštanje na način koji vam prija – masaža, čitanje knjige, gledanje omiljenih filmova…

VAGA: Vage očekuju dva burna i nezaboravna vikenda, koja mogu doneti mnogo pozitivnih emocija. Svaka aktivnost je povoljna: putovanja, zabava, sport itd. Period nije povoljan za velike kupovine.

ŠKORPIJA: Prve subote i nedelje decembra Škorpije će imati puno sreće. Rizikujte i izađite iz zone komfora. Istaknite svoje ideje i može vam se isplatiti.

STRIJELAC: Za Strelca je bolje da ovaj vikend provede što prijatnije u skladu sa sobom. Prijaće vam samoća i boravak kod kuće, bićete odmorni, raspoloženi i spremni za nove radne zadatke.

JARAC: Jarčevi treba da se dobro odmore ovog vikenda i maksimalno povrat svoju snagu, jer ih očekuju važni zadaci u radnim danima. Ključ potpunog opuštanja su san, uživanje u ukusnim poslasticama i šetnjama na svežem vazduhu.

VODOLIJA: Vodolije treba da se bave sportom ovog vikenda i prisete se prošlosti. Fizički se aktivirajte i angažujte svoje telo. Povratak u prošlost može značiti i učenje nekih lekcija, kao i vraćanje lepih uspomena.

RIBE: Ribe prvog vikenda u decembra treba da uspore u svakom smislu. Odmorite se od fizičke aktiknosti, vožnje automobila i velikih kupovina. Najbolja opcija je da ove dane provedete sa porodicom i steknete snagu pred predstojeću radnu nedelju.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!