HOROSKOP ZA VIKEND DO 03. JULA: Vaga je u napetom odnosu s PARTNEROM; Škorpija dobija sjajnu poslovnu PRILIKU…

Saznajte šta horoskop za vikend do 03. jula donosi vašem znaku:

OVAN: Mesec u Lavu donosi vam nalet energije. Iskoristite je da se zabavite, ali i da donesete mudre odluke.

Vaša vladajuća planeta, Mars, ulazi u kvadrat sa Plutona, raspirujući igre moći i manipulacije. Budite posebno oprezni, čuvajte se prevara. Kada mesec pređe u Devicu u nedelju ujutro, stvari će se vratiti u normalu.

BIK: Mesec u Lavu izaziva dramu dok se kreće kroz vašu četvrtu kuću. S*kstil s vašom vladajćom planetom, Venerom, podstiče kreativnost i umni rad.

Mesec prelazi u Devicu u nedelju ujutru, a vi ćete osetiti kako se stvari smiruju. Trigon Meseca sa Uranom u Biku u nedelju može da donese samo lepe stvari.

BLIZANCI: Mesec u Lavu generiše ogromnu energiju u vašem sektoru komunikacije. U međuvremenu, vaša vladajuća planeta, Merkur, biće u trigonu sa Saturnom i u kvadratu sa Neptunom ove subote.

Ovo produbljuje vašu inteligenciju, komunikacijske veštine, maštu. Mesec u Devici skreće vam pažnju na dom i važnost porodice.

RAK: Jupiterski trigon je podsticaj koji vam je potreban da vam vikend počne dobro i uspešno. Nažalost, stvari mogu postati napete u subotu usled jutarnjeg kvadrata s Uranom.

Potrudite se da ostanete usredsređeni. Ulazak Meseca u Devicu u nedelju predstavlja olakšanje, a energiju koju će doneti trigon s Marsom treba dobro iskoristiti. Pokušajte da ispunite svoje potrebe i želje ovog vikenda.

LAV: Mesec u Lavu naglašava vaš urođeni šarm. Ako ne reagujete preterano burno i dramatično, stvari koje se tiču posla, ali i veze mogu ostati stabilni.

Mesec u Devici može vam biti dosadan, nakon ovog burnog dana, ali baš je ta mirnoća ono što vam treba da biste povratili harmonične odnose sa svojom voljenom osobom.

DJEVICA: Mesec u Lavu produbljuje vašu intuiciju i osetljivost dok prolazi kroz vašu dvanaestu kuću. Kasnije, Mesec u Devici u nedelju i ponedeljak podići će vaše samopouzdanje, a trigon s Marsom ispunjava energijom koja vam je potrebna da uradite sve sa svoje liste obaveza.

VAGA: Pod uticajem Meseca u Lavu poželećete da ceo dan provedete zabavljajući se s prijateljima. Mesečev kvadrat s Uranom u subotu može da izazove napetost između vas i vaše voljene osobe. Mesec u Devici u nedelju i ponedeljak povećava vašu osetljivost. Pokušajte da ne zamerite baš sve što vam smeta.

ŠKORPIJA: Trigon Meseca u Lavu sa Jupiterom donosi sreću i dobru poslovnu priliku u vaš život. Nasuprot tome, kvadrat s Uranom u subotu može da izazove previranja u vašem odnosu sa voljenom osobom.

U nedelju trigon Meseca i Marsa stvara pozitivnu energiju i pomaže da se uravnoteži vikend.

STRIJELAC: Vaša vladajuća planeta, Jupiter, biće u trigonu sa Mesecom u Lavu, postavljajući idealne uslove za sjajan vikend.

Kvadrat Meseca i Urana u subotu ujutru donosi emotivne izazove i probleme u vezi. Trigon s Marsom u nedelju daje vam podsticaj koji vam je potreban kako biste napravili planove za naredni period.

JARAC: Sunce u Lav u trigonu s Jupiterom podstiče razmenu nežnosti i produbljivanje intimnosti s vašom voljenom osobom.

Ovo se dešava baš na vreme da se izbalansiraju poteškoće koje mogu nastati u subotu ujutro kada Mesec uđe u kvadrat sa nestabilnim Uranom. Pored toga, trigon Merkura sa vašom vladajućom planetom, Saturnom, produbljuje intelekt i veštinu komunikacije.

Mesec u Devici u nedelju i ponedeljak je u harmoniji sa vašom energijom, dok vas trigon s Marsom u nedelju rano ujutro ispunjava zdravim ambicijama.

VODOLIJA: Trigon Meseca i Jupitera stvara uslove za odličan vikend. U subotu ujutru, Mesec će biti u kvadratu sa vašom vladajućom planetom, Uranom.

Ovo može imati snažan emocionalni efekat na vas, zato se spremite za turbulencije! U nedelju i ponedeljak, Mesec u Devici pomaže vam da napravite planove za naredni period.

RIBE: Počinje trigon između Meseca i dobroćudnog Jupitera, stvarajuči dobre uslove za lep vikend. U subotu, međutim, kvadrat između Meseca i Urana stvara emocionalnu nestabilnost.

Tada će i Merkur biti u kvadratu vaše vladajuće planete, Neptuna. Ovo može učiniti veoma teškim razlikovanje fantazije i intuicije. Srećom, Mesec u Devici vraća stvari u ravnotežu.

Izvor: Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!