HOROSKOP ZA VIKEND DO 02. OKTOBRA: “Ovan ima šansu da NAPREDUJE; Vaga popravlja odnos s PARTNEROM”…

Saznajte šta horoskop za vikend do 02. oktobra 2022. godine donosi vašem znaku:

OVAN: U subotu Mesec u Strelcu vas podstiče da se zabavite i proširite svoje vidike. Opozicija između Venere u Vagi i Jupitera u Ovnu učvrstiće vašu ljubav prema partneru – naglašavajući njegov značaj u vašem životu.

Opozicija Meseca i vaše vladajuće planete, Marsa, aktivira vaš temperament, pa pazite na svoje reakcije, postoji opasnost da previše burno pokazujete emocije. Iskoristite Mesec u Jarcu da unapredite svoju karijeru.

BIK: U subotu, Mesec u Strelcu osvetljava vašu osmu kuću skrivenih misterija, što će povećati vašu osetljivost. Vaša vladajuća planeta, Venera, suprotstavlja se Jupiteru, što naglasiti vašu intuiciju, kreativnost i potrebu za duhovnošću.

U nedelju, Mesec u Jarcu će biti u kvadratu sa Venerom u Vagi- osestićete smanjenu toleranciju prema drugima, ali u isto vreme i dublju potrebu za ljubavlju i privrženošću.

BLIZANCI: U subotu, Mesec u Strelcu osvetljava vašu sedmu kuću veza. Njegov trigon sa Jupiterom obogatiće vaše srce ljubavlju prema partneru, prijateljima i porodici.

U subotu, Mesec će ući u kvadrat sa vašom vladajućom planetom, Merkurom. Pomoći će vam da se oslobodite negativne energije.

RAK: Mesec u Strelcu suprotstavlja se Marsu, zbog čega ćete biti posebno osetljivi, kao da vam svi „skaču po živcima“. Opozicija Jupitera i Venere biće u vašoj četvrtoj kući doma, podstičući vas na ljubav i zajedništvo.

U nedelju, Mesec u Jarcu uticaće na to da se posvetite odnosu s voljenom osobom. Dok je Mesec u kvadratu s Venerom, Jupiterom i Suncem može da dođe do ljubavnih problema i nesuglasica.

LAV: U subotu Mesec u Strelcu aktivira vašu kreativnost i strast. Ipak, može doći do svađe sa prijateljem pod uticajem Meseca koji se suprotstavlja Marsu u vašoj jedanaestoj kući. Dobra vest je da ćete nesuglasicu brzo rešiti.

Opozicija između Jupitera i Venere vas podstiče da se držite svog cilja i ne skrećete s puta. U nedelju, Mesec u Jarcu vas poziva da se usredsredite na sopstveno blagostanje i povećanje prihoda.

DJEVICA: U subotu, Mesec u Strelcu fokusira se na dom dok prolazi kroz vašu četvrtu kuću. Trigon Meseca sa Jupiterom povećava vašu kreativnost, pa je ovo sjajno vreme da se posvetite umetnosti, hobiju ili projektima o kojima dugo razmišljate.

U subotu, Mesec će biti u kvadratu sa vašom vladajućom planetom, Merkurom, što može da vas iscrpi i ostavi bez snage. Mesec u Jarcu u nedelju vraća vam neophodnu ravnotežu.

VAGA: Mesec u Strelcu u vašem trećem polju suprotstavlja se Marsu u vašem devetom polju, terajući vas da krenete u avanturu i proširite svoje vidike. Astrolozi savetuju da nikuda ne žurite, već da idete korak po korak.

Opozicija između vaše vladajuće planete, Venere i Jupitera, u fokus stavlja vašu vezu s voljenom osobom. Neophodno je da pronađete balans između posvećenosti i kontrole. Mesec u Jarcu u nedelju okreće vas domu i porodici.

ŠKORPIJA: Mesec u Strelcu fokusira se na vaše finansije ovog petka i subote, a njegov trigon sa Jupiterom donosi vam sjajne mogućnosti da napredujete u poslu.

Prosperitet vam kuca na vrata! Opozicija Meseca i Marsa podstiče vas da se malo više pozabavite svojim finansijama i novcu koji delite s porodicom ili partnerom.

STRIJELAC: U subotu, Mesec u vašem znaku, Strelcu, ući će u trigon s vašom vladajućom planetom, Jupiterom. Ovaj aspekt će vas podstaći da širite svoj optimizam i raspoloženje gde god da krenete.

Opozicija između Venere i Jupitera nateraće vas da analizirate svoje odnose, uvidite ko su vam pravi prijatelji i do koga vam je zaista stalo u životu. U nedelju, Mesec u Jarcu podstiče vas da se pozabavite svojim finansijama i donesete pravu odluku koja se tiče vaše karijere.

JARAC: Mesec u znaku Strelca podiže vam raspoloženje u subotu. Uživaćete u vremenu koje ste posvetili sebi da analizirate svoja osećanja i ono što se dešava oko vas.

S*kstil Meseca i vaše vladajuće planete, Saturna, stavlja akcenat na vaše finansije, podstičući vas da sledite svoju intuiciju kada je u pitanju uspeh i napredak uopšte. Iskoristite priliku koja vam se pruža.

VODOLIJA: U subotu, Mesec u Strelcu usmerava vašu pažnju na prijatelje i odnos s njima, ali i povećava vašu potrebu i želju da pomognete drugima.

Mesec u Jarcu prolazi kroz vašu dvanaestu kuću mističnih stvari, što će vas podstaći da se okrenete sebi, da analizirate svoje misli, osećanja, želje… Mesec će ući u kvadrat s Jupiterom, Venerom i Suncem, usled čega ćete poželeti da se osamite.

RIBE: Mesec u znaku Strelca u subotu podstiče vas da izađete iz zone komfora i provedete vreme manifestujući svoje ciljeve i snove. Trigon Meseca i Jupitera u vašem sektoru novca donosi vam sjajne šanse da povećate prihode.

Vaša vladajuća planeta, Neptun, biće u kvadratu s Mesecom u subotu, povećavajući vašu osetljivost, naročito na ljude i njihove priče. U nedelju – Mesec u Jarcu vas ohrabruje da proširite svoje vidike.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!