HOROSKOP ZA VIKEND DO 02. JANUARA 2023: “Astro prognoza za ljubav, posao, novac, zdravlje”…

Horoskop za vikend do 02. januara 2023. godine – upštena astro prognoza za ljubav, posao, novac, zdravlje!

UOPŠTENO: Srećna Nova godina! Iako je sve lepršavo, svetlucamo i sjajno, Nove godine takođe mogu doneti manje izazove i prepreke.

Zato je ovog vikenda najbolje da se opustite i uživate, ne pravite planove za nešto veliko. Ali, u januaru dolaze veoma dobri dani, počevši od utorka!

LJUBAV: Planetarni uticaji ovog vikenda vas podsećaju da napravite balans između uma i srca ako sretnete nekoga novog tokom novogodišnjeg vikenda.

Nemojte sve obećavati, previše žuriti i donositi ishitrene odluke. Ne preuzimajte emocionalne rizike. Na sreću, januar je bolji mesec, pa vas očekuje više prilika za ljubav.

“ODNOS”: Impulsni potezi nisu dobra odluka ovog vikenda. “Odnos” unutar dugotrajne posvećene veze mogao bi biti dobiti nove varnic. Moguće je da vas očekuje neka nepredvidiva privlačnost – iznenađenje.

NOVAC: Čak i ako je rasprodaja na kraju godine gotovo neodoljiva, nije preporučljivo napraviti veliku kupovinu.

Ne trošite novac ishitreno ili pdo naletom euforije, napravite finansijski plan. Utorak i četvrtak sledeće nedelje su mnogo bolji dani za novac i kupovinu, kako navode astrolozi.

ZABAVA, PRIJATELJSTVO I KOMUNIKACIJA: Bićete okruženi najboljim prijateljima, i to će vam izuzetno prijati. Moguća su duboka i intenzivna iskustva sa prijateljima.

Komunikacija je dobra, a oni koji dugo žele nešto da kažu, sada imaju priliku za to. Budite oprezni sa rečima, saopštite sve na miran način i sa razumevanjem.

ZDRAVLJE/SPORT: Moguća je promena energije.Pazite na ishranu, nemojte preterivati sa hranom, uživajte,a li umereno.

Nova godina nije izgovor za neaktivnost, pa možete iskoristiti lampice, ukrase i svu čaroliju da učinite večernju šetnju još prijatnijom i romantičnijom. Povoljno utiče na aktiviranje dela – ali i na čišćenje misli.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!