HOROSKOP za Veneru u Vodoliji do 27. JANUARA: “Moguća je kosmička privlačnost između PRIJATELJA”…

Horoskop – do 27. januara imamo Veneru u donekle hladnoj Vodoliji, fiksnom vazdušnom znaku, tako da bi romansa mogla biti malo “zamrznuta” u narednih nekoliko nedelja.

Ali to nije nužno loša stvar. Od svih znakova, Vodoliji je potrebno najviše prostora. Njegova nezavisnost je očigledno u suprotnosti sa Venerom – Venera ne mrzi da bude u ovom znaku (ona samo želi da donese ljubav), ali dobićemo njenu malo prigušenu verziju.

Kao primer kako bi ovo moglo da izgleda, možemo zamisliti nečiju kartu rođenja sa istaknutom Venerom u Vodoliji. Ove ljude privlače intelektualni tipovi koji se na neki način razlikuju od drugih. Manje ih privlače dramatični i emocionalno nestabilni partneri.

Umesto toga, privlači ih ljubavna energija: ljubavni naboj kroz intelektualnu zajednicu. I nisu skloni sentimentalnom izražavanju ljubavi.

Ova mala skica lika Venere u Vodoliji mogla bi nam dati neke nagoveštaje o tome šta da očekujemo u narednim nedeljama, u smislu romantike i onoga što nas uzbuđuje. Kako se možemo konkretnije uskladiti sa ovom energijom?

-BEZ DRAME MOLIM: Pošto je Vodolija fiksni vazdušni znak kojim vlada ozbiljan Saturn, ovo nije vreme za romantične zavrzlame. Vodolija ima moć razjašnjenja – odvaja dečake od muškaraca. Fiksnost, a ne neozbiljnost.

Možda ćete se osećati kao da vam treba odmor od bilo kakvog vođenja ljubavi ovog januara. Jasnoća o romantici – ili potpuna udaljenost od nje – oba su pokazatelja ove ekskurzije Venere u Vodoliju.

-KROZ PRIJATELjSTVO DO LjUBAVI: Znak Vodolije povezuje se sa prijateljstvima, društvenim mrežama i zajednicom. Umesto da budemo u romantičnoj vezi sa bilo kim, možda želimo da postojimo više u zoni prijatelja sa svima.

Ako ste više fokusirani na prijatelje (ili svoju onlajn zajednicu), nemojte se odupreti ovoj kosmičkoj privlačnosti.

Međutim, budite upozoreni: pošto Venera uvek teži da povezuje ljude kroz ljubav, ovaj aspekt može značiti pronalaženje romantike ili ulazak u vezu sa prijateljem.

-SAMO RACIONALNA I DUGOROČNA: Vodolija postoji u potpunosti u njegovoj glavi, ne pokreću ga impulsi. Očekujte da ćete biti više uzbuđeni intelektualnim razgovorom od bilo čega drugog. Takođe možete osetiti povećanu ljubav prema učenju ili želju da budete u blizini lepih objekata (Venera vlada lepotom).

Iako je ovaj položaj Venere u Vodoliji kratak, ipak sadrži datum koji ukazuje na nešto dugoročno. 23. januara Venera će se na nebu sastati sa Saturnom. Simbolično, ovo jedinstvo sugeriše da se ljubav (Venera) i dugovečnost (Saturn) spajaju.

Neki astrološki datumi su za zezanje i zabavu. Ne ovaj. Na kraju, Venera u konjunkciji sa Saturnom sugeriše posvećenost, ulaganje u nešto što želite dugoročno.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!