HOROSKOP ZA LJETO – Zapamtite ove datume i spremite se za IZNENAĐENJA…

Tokom juna bićemo pod uticajima mnogih planeta i njihovih kretanja – retrogradni Merkur i dalje traje, sve do 3. juna.

Tako da ćemo se tek nakon tog perioda moći ponovo da se posvetimo onim aspektima života koji su nas zbunjivali i na koje nismo mogli da se fokusiramo. Takođe ćemo posebno pažljivo razmotriti naš pristup finansijama i resursima.

Počevši od 13. juna, Merkur će preći u svoj izvorni znak, Blizance. Takođe, početkom juna i Sunce će biti u ovom znaku što će doneti vreme u kojem ćemo imati dosta energije i aktivnosti. Astrolozi savetuju da se otvorite novim mogućnostima i budite radoznali.

Pored toga, 30. maja stiže mlad Mesec u Blizancima i imaće uticaj na naše živote i početkom juna. Blizanci su horoskopski znak koji žudi za komunikacijom, informacijama i avanturom, tako da ćemo svi osetiti te potrebe.

Bićemo podstaknuti da se izrazimo, da izađemo iz naše zone komfora i povežemo se s drugim ljudima.

Od 21. juna Sunce se seli u znak Raka. Ovim događajem će se zvanično obeležiti letnji solsticij. Astrolozi savetuju da se u tom trenutku pozabavite svojim emotivnim životom. Procenite svoju stabilnost i sigurnost, planirajte budućnost.

Planeta ljubavi i lepote, Venera će nastaviti da se rotira u svom matičnom znaku, Biku, od 28. maja do 22. juna. To će mnogima doneti strast i senzualnu romansu, a takođe nam obećava zadovoljstvo i obilje.

Astrolozi kažu da ljubav koju u tom periodu pronađete ima šansu da traje zauvek. Venera će uticati i na buđenje naših talenata, a finansijski poslovi takođe idu svojim pozitivnim tokom.

Mlad Mesec u Raku nastupiće 28. juna i to je vreme za promene, za nove stvari. Mlad Mesec uvek otvara neka nova vrata u našim životima – tokom ovog perioda Univerzum će biti posebno fokusiran na to da pronađete novu stabilnost u važnom području vašeg života i guraće vas da napustite svoju zonu udobnosti.

Tokom tranzita Jupitera kroz znak Ovna, posebno do 28. jula 2022. godine – možemo očekivati mnogo uzavrelih strasti, impulsivnih odluka i reakcija.

Piše: Sensa, prenosi Krstarica

error: Sadržaj je zaštićen !!