HOROSKOP “predviđa” promjene do 27. FEBRUARA: “Šta svakom znaku donosi Merkur u Jarcu – fokus na karijeru”

Planeta Merkur ulazi u znak Jarca 7. februara i ostaće u njemu do 27. februara – u narednih 20 dana očekuje nas posebno vreme. Merkur predstavlja um, racionalno razmišljanje, komunikaciju, učenje, trgovinu i posao.

Svaki put kada ova planeta uđe u novi znak, dolazi do promena u navedenim oblastima, smatraju astrolozi. Šta svakom horoskopskom znaku donosi Merkur u Jarcu od 7. do 27. februara:

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

OVAN: Očekujte da će sve vaše misli biti apsorbovane poslom, može doći do novih poznanstava, obuka, poslovnih putovanja, više komunikacije sa kolegama tokom radnog i neradnog vremena. Uzbegavajte bilo kakve konflikte.

BIK: Možda želite da učite, naučite nove stvari u raznim oblastima i usavršite svoje znanje. Tokom ovog perioda biće više komunikacije sa rođacima, posebno sa roditeljima i decom, kao i sa nadređenima. Moguće je da ćete dobiti savete od bliskih ljudi, ali na vama je izbor da li da ih poštujete ili ne.

BLIZANCI: Očekuje vas više znanja u život. Učite i iskoristite svoje talente i sposobnosti. Promenite loše navike u dobre kako biste očuvali svoje zdravlje.

RAK: Rakovi će biti fokusirani na veze. Partner može početi da daje više novca, ali možete i više da potrošite na njega zauzvrat. Biće više interakcije sa nadređenima ili poslovnim partnerima. Dobar trenutak da se svaki odnos – i lični i poslovni – dovede na novi racionalan nivo, kada se sve govori i razume.

LAV: Moguće je da će vam se mnogi obratiti za pomoć i savet. Pokušajte da pomognete u svemu što je u vašoj moći. Treba da se čuvate novih dugova i kredita – razmislite, da li vam je to zaista potrebno. Smanjite stres i jačajte imunitet.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

DJEVICA: Vaša glavna planeta je sada u dobroj poziciji i ovo vam otvara mnoga vrata. Obavezno ih pogledajte, ne odbacujte nove mogućnosti.

Porodici je potrebno više pažnje i brige, pa im se posvetite. Na primer, možete zajedno raditi nešto kreativno ili proučavati neku zanimljivu temu.

VAGA: Želećete da promenite nešto u svom životnom prostoru. To možete učiniti kupovinom nečeg novog ili možete iskoristiti ono što već imate, samo u novom ruhu. Kroz ishranu i fizičku aktivnost jačajte imunitet.

ŠKORPIJA: Tokom ovog perioda, vaše želje mogu početi da se ostvaruju. Možda ste na neke čak i zaboravili, ali to ne znači da ne treba da se posvetite ostvarenju svojih ambicija.

STRIJELAC: Može doći do promena na poslu, na primer, povećanja plate, neke nove prilike. Čak i ako se to ne dogodi, nastavite da se trudite i to će se isplatiti. Imate podršku od strane partnera, ali izbegnite sukobe – najvažnije je da sada pronađete kompromis.

JARAC: Jarčeve čeka svest i razumevanje sebe, lekcije za razvoj samopouzdanja. Ukoliko u nečemu nemate dovoljno iskustva, ne plašite se da potražite pomoć. Čuvajte se sukoba i svađa – uvek se trudite da sačuvate mir.

VODOLIJA: Želite više vremena da budete sami, dajući prostor svojim mislima. Opušta vas samoća, mir i tišina.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Pronađite neko tiho i mirno mesto za sebe i uživajte u tim blagodetima. Naučite da optimizujete troškove, ali ne štedite novac za ono što vam je važno, već smanjite nepotrebne troškove.

RIBE: Ribe će verovatno upoznati nove ljude koji mogu biti važni u karijeri. Na poslovnom planu moguće su razne mogućnosti. Razmislite o svojim željama i osvestite da li su vam neke od njih zaista potrebne.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!