HOROSKOP do 28. avguta – šta donosi Uran u direktnom HODU: “Kako da privučete uspjeh i sreću, a šta treba da IZBJEGNETE”…

Horoskop ističe da od 22. januara Uran kreće direktno i biće u toj dobroj poziciji do 28. avgusta 2023. godine. Biće to veoma povoljan i dug period u kome nas očekuju mnoge nove prilike.

Šta treba da uradite dok se Uran kreće direktno prema mišljenju astrologa:

Od 22. januara do 28. avgusta moguće je i potrebno sveobuhvatno i potpuno razvijati.

Poželjno je da se bavite sticanjem novih znanja i veština. Uran će nam pomoći da svi postanemo jači i fokusiraniji. Slušajte svoju intuiciju. Ovo ne samo da je moguće – već je čak i neophodno.

Uran u retro fazi blokira našu sposobnost predviđanja budućnosti i ne dozvoljava šestom čulu da radi u punom potencijalu. Krajem zime i početkom proleća intuicija može biti korisna.

Možete promeniti okruženje. Na primer, možete početi da tražite novi posao, novo mesto za život. Uran voli kada ljudi traže nešto novo i menjaju svet oko sebe. Možete ići na poslovna putovanja. U tom pogledu, Uran je savršeno kombinovan sa Merkurom.

Šta ne treba da radite dok je Uran direktan do 28. avgusta:

Nema potrebe da budete lenji: Posvetite se važnim zadacima i prioritetima. Dok je Uran jak i kreće se napred, ne treba izbegavati posao, kućne poslove. Što više radite stvari, to će vaš uspeh biti bolji.

Ne možete izgubiti kontrolu nad situacijom: Ovo je veoma važna tačka. Ako želite da ostanete produktivni, samo morate da vodite računa o svim svojim zadacima i ne dozvolite da odustanete pred prvom preprekom. Stvari koje sada možete da obavitene odlažite za kasnije.

Pesimizam: Ne dozvolite da budete pesimistični, ma šta god da se dešava. Pokušajte da sačuvate optimizam i dobru energiju uprkos izazovima.

Usamljenost: Nemojte da se izolujete od svih. Poboljšajte odnos sa porodicom, prijateljima, partnerom. Komunikacija treba da bude prisutna u životu svakog od nas. Ukoliko tragate za srodnom dušom, sada je možda najbolji period da se povežete sa nekom sjajnom osobom.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!