HOROSKOP DO 05. JULA – Mars je u Ovnu, očekuju nas nove stvari, stižu promjene kakve niste sanjali, vrijedi rizika…

Horoskop otkriva da od 25. maja Mars ulazi u prostor Ovna gde može da pokaže svu svoju raskoš.

Do 05. jula predstoji veoma aktivan, energičan i užurban period u kome možemo da pokrenemo i pokrenemo ono što nam je važno. Ovaj Mars puni naše energetske rezervoare, ne dozvoljava nam da se odmorimo i pokreće nas u akciju.

Vreme u kome smo računali, ubeđivali sebe da se pomerimo, osećali umor i lenjost, sada je polako iza nas. Pozvani smo da delujemo, ali sa jasnom namerom i planom. Ne naglo. Nije impulzivno i nestrpljivo.

Žudimo za novim iskustvima, potrebna nam je promena, želimo da napustimo mesta gde više ništa ne “proizvodimo”.

U pitanju su odlučnost i samopouzdanje. Hrabrost i direktnost će dati željene rezultate. Hajde da rizikujemo, ali pametno. Uzmimo svoje živote.

Ova injekcija energije može nam pomoći da postignemo ono što smo planirali dok je Mars bio u Ribama, možda čak i ono o čemu smo sanjali i maštali. Važno je samo imati volje i hrabrosti da se ide – korak po korak. Samo pazi na glavu, oči i uši. Kod groznice i visokih temperatura. Ojačajte imunitet.

I dok će tokom juna Mars biti u Ovnu, a Venera u Biku, pa obe planete u svom sedištu, okušajte sreću u ljubavi, pomalo rizikujte da biste dobili, odvažite se na sve ono što niste – samo hrabro napred, prenosi Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!