PRIČAJU od jutra do SUTRA: “Ovi horoskopski znaci uvijek imaju razlog da NEGODUJU”…

Ne otkrivamo imena, ne diramo u pretpostavke – ali svi znamo nekoga ko se stalno žali zato što mušica leti.

Postoje ljudi koji imaju jedinstvenu sposobnost da pronađu negativan aspekt u skoro svemu! Učiniće vam uslugu i otići sa vama do onog restorana u koji ste toliko dugo željeli da odete i konačno ste uspjeli da rezervišete sto.

Međutim, oni će se žaliti; Da je osvijetljenje prenisko, da stolice nisu bile udobne, da je meni nepotpun – a cijene nerazumne.

Vrijeme je takođe jedna od njihovih omiljenih tema. Ako je prevruće, previše hladno, previše “vlažno”, previše sunca – gunđanje je neizbježno.

Njihov život je neprestana sapunica ili drama. Sve loše što im se desi propraćeno je monologom, a neki od njih čak lako osvajaju Oskare za glumu.

Da – negodovanje može biti zdrav način reagovanja na sve što vas muči, u smislu da izražavate svoja osjećanja. To može biti i način komunikacije, da razgovarate sa svojim voljenima o onome što vas brine u vašem životu.

S druge strane, prekomijerno kukanje je trenutak gdje se granica između dobrog i lošeg zamagljuje.

Kao što se to dešava u drugim slučajevima, astrologija takođe daje dobar uvid u to ko bi mogao da bude najveći “negativac” horoskopa.

ŠKORPIJA: Škorpije ne žele toliko da kukaju, ali to se jednostavno dešava. Njihova sposobnost da budu brutalno iskreni i njihova strast je samo savršen recept za to. Škorpije su odlučne i dinamične, kada im se nešto ne sviđa, neće se truditi da to sakriju ili “naglase”.

Žele da imaju kontrolu i kada stvari izmaknu kontroli, trude se da je vrate. Problem je što u životu postoje mnoge stvari nad kojima nemamo kontrolu, a to je realnost, koju Škorpije, naravno, ne vole. Međutim, treba da imaju na umu da u ovim slučajevima žalba ne pomaže.

STRIJELAC: Strijelčevi su poseban slučaj. S jedne strane, oni su optimistični i spontani. S druge strane, kažu prvo što im padne na pamet – a to znači mnogo prigovaranja.

Negativnost ne zamagljuje njihovo razmišljanje, ali ponekad se čini da jednostavno nemaju nikakav filter za ono što kažu. Ako nešto nije u redu, oni će na to ukazati. Možda ne zato što su uznemireni, već zato što su tek primjetili.

Strijelac se može iznervirati i učestvovati (ako ne i biti zvijezda) u tuči, a kasnije će se brinuti o posljedicama. Prigovaranje Strijelca je samo još jedan način da iznese svoje mišljenje – čak i kada to niko nije tražio.

RAK: Suprotno onome što mislite, “kuknjava” nije u namjerama Raka, barem, oni ne žele svesno da kukaju i žale se. U njima se samo toliko toga dešava. Kada se njihove emocije nagomilaju, trebaju ih nekako izraziti.

U suprotnom, svaka frustracija koju mogu da osjete mogla bi imati razarajući efekat na njihovu psihu. Njihova nesigurnost takođe tu ne pomaže. Kuknjava je za Raka njihova psihoterapija.

Međutim – to je jedan od najtvrdokornijih znakova. Ako zaista želi da prestane da kuka o svemu – može. Za to je potreban samo čist um.

Prenosi: Prva.rs

error: Sadržaj je zaštićen !!